[КСК 2011] Кандидати за Право

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Grigorov
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: [КСК 2011] Кандидати за Право

Мнение от Grigorov »

Шанс има за всичко - колко е голям трудно някой може да каже. Стискам ти палци :D
i'm feeling tragic like i'm Gregor Samsa
Аватар
Osten
В началото бе словото

Мнение от Osten »

Доообре това не е за право което ще питам но понеже тук се коментира най-много (имам предвид в този раздел изобщо), ще питам тук! Утре отивам да се записвам в ЮФ и ест. трябва да запиша и някакъв спорт. Спрял съм се на - катерене. Колко места има общо ? Някои знае ли ? Понеже видях хора,които са писали,че когато те са били 1ви курс и са се записали в опр. специалност и когато се е стигнало до някъв спорт - е нямало места за катерене и са се записвали друг спорт.. Ако може за бърз отговор! Мерси ;) !
Не мога да летя.Но се чувствам така сякаш мога.Искам да полетя! Защото съм щастлив. Да. Щастлив съм. Ха-ха!

Право - редовно - II курс
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Няма да записваш спорт утре, а в началото на Октомври :wink:
Имаш време да проучиш нещата.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

Grigorov написа:Шанс има за всичко - колко е голям трудно някой може да каже. Стискам ти палци :D
Много ти благодаря. :)
Аватар
nanozetka
От дъжд на вятър

Мнение от nanozetka »

Osten, записването е от 3 до 7 октомври и добре да се запишеш възможно най - рано, понеже за атрактивните спортове бройките свършват по - рано.
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... r_na_sport
Право - II курс, 2-ри поток
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

А кои са атрактивните спортове, че туризмът звучи обещаващо, а не знам ква простотия ще е? :roll: :lol:
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Разгледай темите тук:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewforum.php?f=165
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
nanozetka
От дъжд на вятър

Мнение от nanozetka »

Новоприетите може да се местите тук - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 53&t=20078 :)
Право - II курс, 2-ри поток
Аватар
Osten
В началото бе словото

Мнение от Osten »

Днес направо си изчаках целия ден.. смазЪН съм в момента :/ От 10:30 сутринта си чаках до към 5 и 10 на обяд.. Но беше мн цирк! Както каза Светльо - запознах се с мн прависти :) и все готини хора!

Та: 3 група I поток (втори беше пълен до горе :lol:) .. Се видим октомври ;)

Ай поздрави на новоприетите и записали се вече :lol: :lol: :lol:
Не мога да летя.Но се чувствам така сякаш мога.Искам да полетя! Защото съм щастлив. Да. Щастлив съм. Ха-ха!

Право - редовно - II курс
Аватар
joutsenlaulu
От дъжд на вятър
Специалност: istoria

Мнение от joutsenlaulu »

Браво на новозаписаните!
Хайде сега някой , който стиска палци за падане на бала да се обади, освен мен разбира се, не че някой би се отказал от задочно и то жена но все пак живнете хора, които си гризете ноктите пред екраните и се чудите ще падне ли , няма ли:))))) И гризането на нокти е вредно - води до пристрастяване :)))
Аватар
yolinaA
Пишете, о, братя
Специалност: Културология

Мнение от yolinaA »

Аз познавам момиче, които ще освободи едно място за задочно :) Късмет :)
LoneWolfBO
В началото бе словото

Мнение от LoneWolfBO »

Guys,има нещо,което ме мъчи-вчера отидох да потвърдя,че искам да продължа във второ класиране за редовно.Попълних си декларацията,но оставих само онези 1. и 2.,които са под направлението в което са те приели.Така и не можаха да ми обяснят какво представляват тези двете,но общо взето гласяха "Желая да продължа в..." 1."...следващите класирания" 2."...следващото класиране".Тези,които са го попълвали ще се сетят.В крайна сметка избрах 2.Та може ли някой да ми разясни за какво точно става въпрос-за това дали да продължи човек във всичките класирания или само следващото,за това кое точно класиране избира...просто не го схванах...
P.S.-Нали мястото в задочно автоматично се запазва ако чакаме за редовно-смисъл няма значение какво сме писали в декларацията,ако сме я подали-ни е запазено,нали?Мерси предварително и ще се радвам на отговор защото съм на нокти :lol:
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Да, мястото ти се пази :)
Аватар
Equilibrium
Танцуващия с клавиатури
Специалност: МО

Мнение от Equilibrium »

assault написа:А кои са атрактивните спортове, че туризмът звучи обещаващо, а не знам ква простотия ще е? :roll: :lol:
Бате, заеби т'ва, аз не знам човек, който да се е изкефил. Може и да е яко, де, ама само негативни мнения има, щото си е много шматкане за болшинството.

Най-атрактивен е май спортното катерене, там ако не отидеш първия ден да се запишеш, хвърчиш. Верно е много яко и занимателно (не е мой тип, обаче), преподавателите са свестни, в повечето случаи и колегите ти катерачи се научават какво и как да го правят и е освежаващо : >
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

То местата свършват не за ден, ами за час-два ;)
Иначе ви препоръчвам да си изберете спорт, чиято база е близо до Ректората и на който можеш да си избереш удобно за теб време ( т.е. да има тренировки повече пъти в седмицата и повече часове дневно, защото има такива спортове, който са само 1-2 дни и само с по 1 час.. и като имаш важно упражнение тогава- познай на кое ще отидеш ;) )

А за тези, които нямат възможност/желание/т.н. да ходят редовно на все пак задължителният спорт - решение има (ЛС ) :)
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”