Благодаря за информацията на всички
Специалностите във Физическия факултет
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
shkem
- В началото бе словото
- Специалност: das
- Курс: друг
- Адрес в галерията на СУ: das
Re: Специалностите във Физическия факултет
Значи все пак имам някакъв шанс! Понеже не съм кандидатствал с физика (не знаех че има специално класиране за кандидатите с физика.
- mazda
- От дъжд на вятър
- Специалност: Инженерна физика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Не мога да си отговоря, защото преди 4 години като кандидатствах никой нямаше 2-ка. И сега като завършвам, пак няма такива!jorobekyma написа:Хайде пробвай да си отговориш сам, и след това пак попитайmazda написа:Как може да имаш 2-ка? Колко подготвен(неподготвен) трябва да си?
The 4th Law of Thermodynamics:
Don't try to explain the first 3 on a blind date.
Гласувайте и Top Gear ще дойде в България
Don't try to explain the first 3 on a blind date.
Гласувайте и Top Gear ще дойде в България
Абе я някой да каже как става тва балообразуване за физическите специалностите при кандидатстване с изпита по физика.
Имам на изпита 3,63.Доколкото знам се умножава по 3 и се събират оценките от физика и математика в дипломата.
Значи сметката е 3*3,63+5+4,33=20,22 а пише че бала ми е 19,60?Да не са объркали нещо кат са ми смятали бала?
Имам на изпита 3,63.Доколкото знам се умножава по 3 и се събират оценките от физика и математика в дипломата.
Значи сметката е 3*3,63+5+4,33=20,22 а пише че бала ми е 19,60?Да не са объркали нещо кат са ми смятали бала?
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Ако си държал матура по математика или физика и имаш по-ниска оценка от тази в дипломата, тя ти смалява бала, тъй като се взима тя.
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... atelen_bal(6) Когато в дипломата за средно образование са вписани две оценки по балообразуващ учебен предмет, като една от тях е от държавен зрелостен изпит, а другата – от курса на обучение, за балообразуваща оценка се счита оценката от държавния зрелостен изпит. Не участват оценки от профилирана, задължителна професионална, задължителноизбираема или свободноизбираема подготовка.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Ясно значи.Мерси.
Това правило за пръв път го виждам.

- Mightynerd
- В началото бе словото
Къде трябва да се запиша? Във физическия ли и ако да там има ли каси за плащане на таксата
Jar Jar Abrams ruined Star Trek.
- Dr Dulcamara
- Постоянно присъствие
- Специалност: Физика
- Курс: завършил
Да, има и каса. Утре ще разпитам за подробностите и вечерта ще пиша пак.Mightynerd написа:Къде трябва да се запиша? Във физическия ли и ако да там има ли каси за плащане на таксата
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Във Физическия точно не знам дали има каса, но има във ФМИ на 2 етаж, сградата точно до него.
А записването става в отдел Студенти на съответния факултет
А записването става в отдел Студенти на съответния факултет
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
във физическия има каса - всъщност печата за внесена семестриална такса го поставят на касата, ако не се лъжа, тя се намира на първия етаж в дъното
- Dr Dulcamara
- Постоянно присъствие
Нищо не успях да направих днес.Dr Dulcamara написа: ... Утре ще разпитам за подробностите и вечерта ще пиша пак.
forttuna е 99% прав. Аз исках да се уверя, че няма промени в последния момент. Надявам се утре да получа нужната информация.
- Dr Dulcamara
- Постоянно присъствие
Записването на физиците става във Физическия факултет, Учебен отдел, стая А411 (сграда А, т.е. новата сграда, четвъртия етаж). Ако има промяна, там ще е написано и ще се отнася за една от съседните зали. Плащането става на касата във Физическия факултет, стая А118 (същата сграда, първия етаж).
Документи за записването могат да се купят от книжарницата на ФМИ, жълтата сграда срещу входа на Физическия факултет.
В момента правят пълен комплект, съдържащ платените и безплатните документи. Щели да бъдат готови в петък, а за понеделник - абсолютно сигурно.
Успех на всички кандидати!
Документи за записването могат да се купят от книжарницата на ФМИ, жълтата сграда срещу входа на Физическия факултет.
Успех на всички кандидати!
Днес се записах във ФзФ. Ще ви дам няколко съвета:
1. Купувате си документи от книжарницата на ФМИ или от входа на двора от някой продавач на масичка.
2. Попълвате само студентската книжка /за да ви сложат печат/ и отивате в касата на първия етаж на Физическия да си платите таксата.
3. Качвате се на 4-ия етаж, където в стаята за записване има маса, на която можете да попълните останалите документи за по-удобно.
4. С повече късмет това трябва да е всичко...
Аз направих грешката да попълня всички документи на първия етаж на една пейка, но нямаше кой да ми каже, че на четвъртия етаж има маси.
Попълвайте всичко, което знаете, защото лелките са особено "учтиви".
Успех!
1. Купувате си документи от книжарницата на ФМИ или от входа на двора от някой продавач на масичка.
2. Попълвате само студентската книжка /за да ви сложат печат/ и отивате в касата на първия етаж на Физическия да си платите таксата.
3. Качвате се на 4-ия етаж, където в стаята за записване има маса, на която можете да попълните останалите документи за по-удобно.
4. С повече късмет това трябва да е всичко...
Аз направих грешката да попълня всички документи на първия етаж на една пейка, но нямаше кой да ми каже, че на четвъртия етаж има маси.
Успех!
Мерси за инфото.А нали срока за записване е до 4-ти включително?