Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
La_Contessa написа:Просто любопитство: какъв е мин бал за Италианска филология?
Италианска филология 14.10 (жени)
Ех,така ми се учи италиански.Жалко,че никога не съм го и засега няма шанс да уча в тази специалност.Макар,че като гледам бала и с оценка под 3 бих могла да я запиша.
Ех,така ми се учи италиански.Жалко,че никога не съм го и засега няма шанс да уча в тази специалност.Макар,че като гледам бала и с оценка под 3 бих могла да я запиша.
Ако имаш под 3, т.е. 2-ка на изпита, не можеш да участваш в класирането - изисква се успешно взет изпит.
Лошото е че Италианска ф-я може да се кандидатства само с изпит или матура по самия език.Ако можеше да се влиза с др.чужди езици и езикът да се изучава от самото начало съм сигурна,че бала ще се вдигне драстично.На мен също ми харесва езикът,но за съжаление няма как.