бил си трезвен, щом си спомняшalter ego написа:Припомних си първия път, когато писах пиян в този форум и Берса ме напътстваше...
Трябва да беше преди пет години...
По темата само виртуално наздраве
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
бил си трезвен, щом си спомняшalter ego написа:Припомних си първия път, когато писах пиян в този форум и Берса ме напътстваше...
Into the endless we ride... 
После цял ден си поправях грешките в постовете.Ice_Spirit написа:бил си трезвен, щом си спомняшalter ego написа:Припомних си първия път, когато писах пиян в този форум и Берса ме напътстваше...
![]()
![]()
![]()
По темата само виртуално наздраве
Into the endless we ride... 
Можеше да е далеч по-злеalter ego написа:После цял ден си поправях грешките в постовете.![]()

Това новото, с ананас и манго. Поне само то бе налично, предполагам, че и с другите няма да е зле.alter ego написа:А какво нестий по-точно
Tва ще стане като моята идея за "недоклатени форомки", която все още не е реализирана, щото една от бъдещите, честопищещи в такава тема, е модераторка...Фак написа:Искам тема Махмурлия във форума, за да може Евто да се разписва своевременно
както и да е.. от началото на годината съм пила пет пъти и с всеки изминал път излагацията е все по-голяма.
в момента ми е малко зле дори..
с борна си просиш да спечелиш анкета за най-недоклатена форумка... И после като приз да те разклатят ама хубаво..Kristo написа:
Tва ще стане като моята идея за "недоклатени форомки"