Такаа...аз съм приета на 1-во класиране на 5-то желание в СУ,обаче това не ме удовлетворява и искам да изчакам второ класиране,за да видя дали ще се класирам за някоя от по-горните специалности,но за да стане това трябва да депозирам дипломата,а в същото време съм приета в ПУ на първо желание..И в крайна сметка въпроса ми е : Мога ли след като депозирам дипломата и ако излезе 2-ро класиране и не съм приета да си взема дипломата,за да запиша в ПУ без да изпускам сроковете,или тя се пази във факултета до 3-то класиране?? Благодаря предварително
Въпрос относно второ класиране
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- evelin_ivanova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Въпрос относно второ класиране
Здравейте! Имам няколко въпроса и се извинявам предварително,ако вече са обсъждани във форума,но аз не успях да намеря отговор...
Такаа...аз съм приета на 1-во класиране на 5-то желание в СУ,обаче това не ме удовлетворява и искам да изчакам второ класиране,за да видя дали ще се класирам за някоя от по-горните специалности,но за да стане това трябва да депозирам дипломата,а в същото време съм приета в ПУ на първо желание..И в крайна сметка въпроса ми е : Мога ли след като депозирам дипломата и ако излезе 2-ро класиране и не съм приета да си взема дипломата,за да запиша в ПУ без да изпускам сроковете,или тя се пази във факултета до 3-то класиране?? Благодаря предварително
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Re: Въпрос относно второ класиране
Можеш да си я вземеш след второ, няма как да ти я задържат. Поне така мисля, а и някъде съм чела подобно нещо.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- evelin_ivanova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
дано да стане така,иначе горя
)
Можеш да я вземеш..., но няма ли да е късно вече за дрият университет?
- evelin_ivanova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
надявам се да успея...до 11.08 мога да се запиша в ПУ,а на 09.08 излиза второ класиране в СУ