Туризъм
Модератори: ники, Methuselah
-
BgChris
- В началото бе словото
- Специалност: Връски с обществеността
- Курс: първи
Re: Туризъм
а днес дали ще има в драгалевци? Смисъл по новините казаха, че движението било затруднено и некви такива?
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: втори
-
Rein
- В началото бе словото
- Специалност: История и География
Здравейте, наложи ми се да пропусна 2-3 занятия по туризъм и сега искам да си ги наваксам, но незнам как да стигна до Драгалевци. Някой ще може ли да ме упъти ?
"Винаги намираме нещо, за да си даваме вид, че съществуваме! " Самюъл Бекет
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
тролей 9 и 2 до спирката на центр хигиена.От център хигиена хващаш 64 и слизаш на спирка "гробищен парк Драгалевци" може и на "кв.Драгалевци" раликата е 5мин пеша.Може и по отработения маршрут с 67 пак на спрката на гробището но трябва да повървиш нагоре до мястото където се чакаме.
May I eat your eyes?
-
Rein
- В началото бе словото
- Специалност: История и География
А къде точно е сборната точка понеже един приятел ми каза, че е точно на спирката " Драгалевци " на 64, а според "invisible" е на улица Ябълкова градина №15 ?Jack Skull написа:тролей 9 и 2 до спирката на центр хигиена.От център хигиена хващаш 64 и слизаш на спирка "гробищен парк Драгалевци" може и на "кв.Драгалевци" раликата е 5мин пеша.Може и по отработения маршрут с 67 пак на спрката на гробището но трябва да повървиш нагоре до мястото където се чакаме.
"Винаги намираме нещо, за да си даваме вид, че съществуваме! " Самюъл Бекет
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
Еми и двамата са прави
спирката на 64 е "драгакевци" и "гробищен парк драгалевци" и двете са на "ягодова"-като разликата пак казвам е 5мин ход пеша.Сборният пункт е на площадчето до чешмата с козата и до центъра на blizoo.можеш да видиш в линка дето са постнали и ще се ориентираш 
May I eat your eyes?
- TuFsTyR
- В началото бе словото
- Специалност: КНИ (р)
Здравейте
Понеже не съм ходила отдавна на туризъм и исках да попитам още ли сме на Драгалевци?
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
Здравейте,
Имате ли представа кога ще започнат да се провеждат часовете по Туризъм през летния семестър? И дали оставаме на Драгалевци или пак сме на Симеоново?
Мерси предварително.
Имате ли представа кога ще започнат да се провеждат часовете по Туризъм през летния семестър? И дали оставаме на Драгалевци или пак сме на Симеоново?
Мерси предварително.

Единият преподавател каза че до Великден ще се ходи на Драгалевци.
Най- вероятно вече го знаеш, но все пак може да е полезна информация за някого
Най- вероятно вече го знаеш, но все пак може да е полезна информация за някого
-
James Raynor
- В началото бе словото
Знае ли някой къде се водят групите в момента? Петък сутрин още ли има група?
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
Понеделник-Четвъртък-от 09:00 или от 14:00
Петък- от 09:00 (в петък няма следобедна група)
Петък- от 09:00 (в петък няма следобедна група)
May I eat your eyes?
-
misspapazova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Испанска филология
- Обратна връзка:
Колеги помогнете ми моля ви
, сега ще бъда втори курс, и реших този път да не изпускам сроковете, както по неволя направих миналия
, и се спрях на туризъм, ама като чета, че се минавало през реки зимата, в студа и колкото се оплакват всички, започнах да се колебая, какво ще ме посъветвате вие, как точно стоят нещата, и какви са ръководителите...
мерси предварително
мерси предварително
Me gustaría inventar un país contigo para que las palabras como patria o porvenir bandera, nación, frontera, raza o destino tuvieran algún sentido para mí
- Jack Skull
- От дъжд на вятър
Ръководителите са супер пичове.На мен са ми водили Илчев и Георгиева и двамата са яки...имат леко остро чувство за хумор, което на някой може да им е проблем, но аз лично и двамата много ги харесвам.Относно зимата и тн трябва да се ходи подходящо облечен и няма да имаш проблем с кал и тн. Най големия проблем с туризма е че заниманията са на майната си и до там освен ако не си от близък квартал 1 час път не ти мърда а и трее да следиш разписанието на градските бараки щото е доста неприятно ако ги изпуснеш.+ това аз лично винаги горещо прпоръчвам двата лагера-зимния и летния -особено зимния, защото е адски забавно а и цената е доста изгодна..Туризмът предтсвлява една разходка с умерено темпо в планината.Аз всяка година записвам това и съм останала доста доволна....Но наистина пътя е бая
:(:(:(
May I eat your eyes?