Приети 2011

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Re: Приети 2011

Мнение от Judas »

еми, успокой тогава момичета. Тя явно се уплаши, че ще бъде между глупави хора
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право

Мнение от liv »

Хаха, аз съм убедена, че след като се запознае с колегите си ще разбере, че греши. Глупаво е да оценяваме хората според специалността им. То по нейната логика всички в ЮФ са вундеркиндчета.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
deracan
В началото бе словото

Мнение от deracan »

Еми аз съм Квантова и космическа теоретична физика и след бая четене из форума май сам ще си го уча това
Аватар
coldshot
От дъжд на вятър
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от coldshot »

deracan написа:Еми аз съм Квантова и космическа теоретична физика и след бая четене из форума май сам ще си го уча това
Аааа пичага, тва ше го следвам живи, здрави второ висше ма със сигурност няма да е в България. Нищо общо няма със специалността. Тва е просто яко физика, само засягат отвреме на време въпроси отнасящи се до теоретичната, квантовата и космичната. Все пак ше те следя да видим, може и да греша, но ме съмнява. Във физическия гледат да привличат студенти с нови уж-яки специалности, но действително не е баш така. Ай, успех :rr:
Изображение with no power comes no responsibility
Аватар
Dr Dulcamara
Постоянно присъствие
Специалност: Физика
Курс: завършил

Мнение от Dr Dulcamara »

deracan написа:Еми аз съм Квантова и космическа теоретична физика и след бая четене из форума май сам ще си го уча това
deracan, а видяхте ли тук?
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 80&t=20061

Не ми се вярва да останете сам. Специалността е много интригуваща.
scream_of_storm
В началото бе словото
Специалност: След записването - История редовно

Мнение от scream_of_storm »

Аз съм приета история редовно и ще се запиша, ноо първо желание ми е археология. Търсих из форума, но не намерих нищо за тази специалност. Май в момента не е много желана, някои ако има информация да пише. А също така исках да попитам дали с тази история, след първата година евентуално мога да се преместя в археология?? :)
dokogaaa
В началото бе словото

Мнение от dokogaaa »

А някой колега - философ няма ли да се появи? ;пп
„Днешният идеал е високообразованият човек. А умът на високообразования човек е нещо ужасно. Той е като антикварен магазин, пълен с уродливи и прашни вехтории, чиято оценка е винаги по-висока от действителната им стойност."
Аватар
silvia.bf
В началото бе словото
Специалност: Българска филология
Обратна връзка:

Мнение от silvia.bf »

liv написа:Хаха, аз съм убедена, че след като се запознае с колегите си ще разбере, че греши. Глупаво е да оценяваме хората според специалността им. То по нейната логика всички в ЮФ са вундеркиндчета.
ти да не познаваш всички приети бф тази година?! не виждам как може да си убедена.

Judas, изобщо не ме интересуват другите дори и да са не тъпи, а направо безмозъчни. изобщо не се притеснявам, че ще деля времето си с идиоти, както ти тълкуваш постовете ми. интересува ме единствено нивото на самия факултет, а до голяма степен то се определя от учещите в него студенти. нормално е при по-слаби кадри нивото да е занижено. защо ме караш с тези глупави подмятания да обяснявам очевидни неща? да не се засегна нещо? и няма нужда някой да ме успокоя, благодаря. нито аз мога да съм сигурна, че са влезли само "глупави хора", нито вие може да сте убедени в противното. не ми слагайте думи в устата, не съм искала да обиждам бъдещите състуденти. просто за мен ниският бал не е добър показател. това нарушава ли с нещо душевния ви мир?
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право

Мнение от liv »

silvia.bf написа:
liv написа:Хаха, аз съм убедена, че след като се запознае с колегите си ще разбере, че греши. Глупаво е да оценяваме хората според специалността им. То по нейната логика всички в ЮФ са вундеркиндчета.
ти да не познаваш всички приети бф тази година?! не виждам как може да си убедена.

Judas, изобщо не ме интересуват другите дори и да са не тъпи, а направо безмозъчни. изобщо не се притеснявам, че ще деля времето си с идиоти, както ти тълкуваш постовете ми. интересува ме единствено нивото на самия факултет, а до голяма степен то се определя от учещите в него студенти. нормално е при по-слаби кадри нивото да е занижено. защо ме караш с тези глупави подмятания да обяснявам очевидни неща? да не се засегна нещо? и няма нужда някой да ме успокоя, благодаря. нито аз мога да съм сигурна, че са влезли само "глупави хора", нито вие може да сте убедени в противното. не ми слагайте думи в устата, не съм искала да обиждам бъдещите състуденти. просто за мен ниският бал не е добър показател. това нарушава ли с нещо душевния ви мир?
Спокойно, аз те разбрах. Не казвам, че всички приети в БФ са адски умни и пр. Но има хора, които са го писали първо желание и са приети. Това да не би да означава, че са нещо по-малко от другите, които са в уж по-престижни специалности. Като казвам, че съм убедена, че ще си промениш мнението беше, защото все ще намериш хора, с които можеш да се разбереш. (ако ме разбираш :D ). А иначе си права - важно е да имаш конкуренция, демек умни колеги, за да имаш стимул да учиш. :) Но както казах, не е моя работа да определям кой бил умен, кой глупав. На добър час и успех! :salute:
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
silvia.bf
В началото бе словото
Специалност: Българска филология
Обратна връзка:

Мнение от silvia.bf »

благодаря :wink: и аз вярвам, че ще има готини колеги въпреки бала
Аватар
nucleo
В началото бе словото
Специалност: Молекулярна биология

Мнение от nucleo »

Молекулярна биология :bounce:
Аватар
Rub
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Rub »

dokogaaa написа:А някой колега - философ няма ли да се появи? ;пп
Да, има - Аз

Честито на всички приети.
dokogaaa
В началото бе словото

Мнение от dokogaaa »

Ехааааа! :cheers: Има светлинка в тунела. :P
„Днешният идеал е високообразованият човек. А умът на високообразования човек е нещо ужасно. Той е като антикварен магазин, пълен с уродливи и прашни вехтории, чиято оценка е винаги по-висока от действителната им стойност."
Аватар
Siss
Пишете, о, братя
Специалност: Биотехнологии
Обратна връзка:

Мнение от Siss »

Биотехнологии :D
Последно промяна от Siss на 31 Юли 2011, 12:24, променено общо 1 път.
I'd rather be a climbing ape than a falling angel.
Аватар
Rub
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Rub »

dokogaaa написа:Ехааааа! :cheers: Има светлинка в тунела. :P
Проблемът е, че сме в тунел, вместо под синевата...
Но това е друга тема. :drunken:
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”