Споко, иначе и аз ще се урочасам.Never написа:five написа:Браво на приетите и успех на останалите в следващите класирания!
Има ли някой с френски? Имам чувството, че съм единствен
Аз не знам, всмисъл, кандидатствах и с френски и с английски, но с английски ми е по-висок балът (с 3 стотни), та първо дали ще падне достатъчно да ме вземат, после дали няма да ме накарат за първи език да запиша английски, защото съм влязла с него реално...
Но иначе съм много навита за френски, иначе ще го забравя, а английският без проблем се поддържа с четене на книги и гледане на филми.
@liv - ти сега като си ме добавила предварително в групата да не ме урочасаш?
И випускът не се ли смята по годината на излизане от унито, а не по годината на влизане?
[КСК 2011] Кандидати за МО
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Re: [КСК 2011] Кандидати за МО
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Идеята не е добра, аз 5 години бях убедена, че ще завърша гимназия през 2012. xDliv написа: Споко, иначе и аз ще се урочасам.Е аз говоря за завършилите даскало, не за унито, че миналогодишните приети са правили така. Винаги може да се преименува групата, сметни и кажи кога завършваме само.
(и не защото съм си мислела, че ще повтарям.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- liv
- Стенограф
Хахаха, а защо?
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- Never
- Драскач
- Обратна връзка:
щото не мога да смятам, как защо. xD
/не те ли е срам, че спамим темата на международниците, а даже не сме приети?/
/не те ли е срам, че спамим темата на международниците, а даже не сме приети?/
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- liv
- Стенограф
Е, то темата е толкова зациклила, да вкараме малко живец.
Аз се заемам да сметна тогава, когато имам време, е па не е сложно, 4 години нали, демек --> 2015.
(т'ва толкова далечно ми звучи) 
п.п. пък и аз си спамя навсякъде
п.п.2 виж заглавието на темата КАНДИДАТИ за МО, нашето място е тук, другите да изчезват

п.п. пък и аз си спамя навсякъде
п.п.2 виж заглавието на темата КАНДИДАТИ за МО, нашето място е тук, другите да изчезват
- five
- В началото бе словото
- Специалност: МО
Метнете някакъв skype (ако все ощя някой го използва), myspace, twitter или msn...
само да не е facebook 
If you could be God's worst enemy or nothing, which would you choose?
Здравейте и честито на всички колеги!
Аз също съм приета МО с френски.Искам да попитам възможно ли е да запиша за втори език испански,при положение че никога до сега на съм го изучавала?
- liv
- Стенограф
Мисля че можеш. То се изучават задължително два езика ако не се бъркам. Нека Equilibrium каже, той сиг знае.
Честито и от мен на всички приети тази година!
Можете да запишете като първи и втори който език си пожелаете, без значение с кой език сте приети. Имайте едно голямо наум, че единият от държавните изпити накрая е езиков и за такъв изпит можете да се подготвите само ако посещавате класове на език ниво 'напреднал'. Това обикновено е т.н. първи език, но нищо не ви пречи ако вторият ви е достатъчно добър, да не посещавате типичните за втори език класове ниво Intermediate или Upper-Intermediate - например ходите в класовете на немски и английски за ниво напреднал. А има възможност да се започне и изцяло нов език като втори. В това отношение свободата е голяма, само че нещата трябва да се подредят така, че поне с един език да се държи държавен изпит. Отделно от това, ако имате интерес и желаете да отделите внимание, време и усилия, още в първи курс можете да запишете и трети чужд език (сред тях е и руски този път). Всичко се уточнява в първите две-три седмици на октомври 
1968 - 1999 - 2008 - ?
- extraterrestrial
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Много полезна информация GBog
А от какво зависи по кой от езиците ще държим държавен изпит - ние ли си избираме?
- liv
- Стенограф
five, вече трябва да си доволен.five написа:Метнете някакъв skype (ако все ощя някой го използва), myspace, twitter или msn...![]()
само да не е facebook
http://twitter.com/#!/MO_2015_SU
- Never
- Драскач
- Обратна връзка:
Аз да не се урочасам (допълнително), ама така ми се учи руски като трети език... В училище не можаха да ни научат, при все че беше втори и бяхме руско училище...
пп. на мен скайпът ми е в профила, ако на някого му притрябва.
пп2. скрийте се с това туитър.
пп. на мен скайпът ми е в профила, ако на някого му притрябва.
пп2. скрийте се с това туитър.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
Аз не кандидатствам МО, но много се изкефих, че на света има и друг човек без Фейсбуук и реших да се обадя
five, поздравления!
Имам една приятелка, която ще чака второ класиране за МО, така че стискам палци на нея и на вас двечките, които също чакате. Успех, момичета^^
Имам една приятелка, която ще чака второ класиране за МО, така че стискам палци на нея и на вас двечките, които също чакате. Успех, момичета^^
- liv
- Стенограф
Благодаря, DidMyTime! ^^
Never, не може и без туитър, на всеки трябва да се угоди.

Never, не може и без туитър, на всеки трябва да се угоди.
- Never
- Драскач
- Обратна връзка:
Хора, аз се обърквам достатъчно с един скайп, един фейсбук и един форум.
Ако почна активно да ползвам и туитър и майспейс и още там... google+ ли щяха да правят, какво, съвсем ще полудея.
пп. Вярвате ли ми, че в скайп всички са ми преименувани с по хиляда обяснения кой кой е и откъде го познавам?
Пример "Теди на Ели от АКС (концерта на Таря)"
Ако почна активно да ползвам и туитър и майспейс и още там... google+ ли щяха да правят, какво, съвсем ще полудея.
пп. Вярвате ли ми, че в скайп всички са ми преименувани с по хиляда обяснения кой кой е и откъде го познавам?
Пример "Теди на Ели от АКС (концерта на Таря)"
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.