Събудихме ли се ?

Подфорум към Физическия факултет
Публикувай отговор
Аватар
rOyals
В началото бе словото
Специалност: медицинска физика
Курс: първи

Събудихме ли се ?

Мнение от rOyals »

Дълго се чудех дали да създам тема, че тука е много, ммм как да го кажа, НЕоживено ! Просто искам да попитам справихте ли се ( в смисъл влязохте ли в желаната от вас специалност в този факултет), може да кажете и в коя по точно :Д . Просто нека се запознаем по от рано, не че няма да си омръзнем на втората година...:)))))) Други медицински физици ( надявам се да завърша :Д ) освен мен ще има ли или... Пишете, понеже гледам другите подфоруми на факултетите са по оживени, а нашият ... Ъ,ъ !
Аватар
Dr Dulcamara
Постоянно присъствие
Специалност: Физика
Курс: завършил

Re: Събудихме ли се ?

Мнение от Dr Dulcamara »

Поздрави rOyals!
Добре дошли във Физическия факултет!

Много добре направихте, че отворихте темата. Не знам, какво сте имали наум с това заглавие, но то е подходящо и в буквалния, и в преносния смисъл. Тук има вече поне един новоприет студент в медицинска физика. Има и от други специалности.

За съжаление нашите студенти "идват" много рядко тук.
milenaa
В началото бе словото
Специалност: Оптометрия
Курс: кандидат-студент

Мнение от milenaa »

Здравейте! Мен ме приеха оптометрия :) .Смятам в понеделник да се запиша и хич да не чакам второ класиране :cheers:
Аватар
rOyals
В началото бе словото

Мнение от rOyals »

Честито ! Оптометрията 1во желание ли ти е и ако не е , как си ги беше подредила специалностите ? :) :cheers:
milenaa
В началото бе словото
Специалност: Оптометрия
Курс: кандидат-студент

Мнение от milenaa »

Оптометрия ми е четвърта, но всъщност най-желана специалност.Преди нея са ми психология (нз и защо я писах) , библиотечно-информ. технологии и културология -на първо място.Работата е там, че в семейството си имам леля и чичо оптици (завършили очна оптика в Ломоносов, преди въобще да има някакво подобно висше).Та общо взето се заговори за тази оптометрия по телевизията, оттам и семейния съвет :lol: ...Радвам се че ме приеха :)
Аватар
rOyals
В началото бе словото

Мнение от rOyals »

Е радвам се за теб :))) Хайде, някой друг няма ли да се престраши? :(

п.с. Dr Dulcamara от един ваш коментар ми се стори че вие сте преподавател в този факултет . От чисто любопитство бихте ли ни казали по какво :) :) ако се бъркам, извинете.
Последно промяна от rOyals на 29 Юли 2011, 13:59, променено общо 1 път.
nikits
В началото бе словото

Мнение от nikits »

Здравейте!
Приеха ме Физка по първо желание .Нямам търпение да се записвам вече :cheers: .
Аватар
rOyals
В началото бе словото

Мнение от rOyals »

Физиката не е ли с доста висок бал тази година ( макар не съм гледал за минали години за тази спец. балът ) :)
Аватар
Miss SeduceR
От дъжд на вятър

Мнение от Miss SeduceR »

Ох,аз лайквам тука,а въобще не съм в този факултет,но ще ви следя темичката...аз искам с всякакви хора да се запозная,така че,простете :)
nikits
В началото бе словото

Мнение от nikits »

За миналата година е около 17 ,тази е 27 :) не знам ,защо има такава разлика .
@Miss SeduceR ,в кой факултет си тогава :P
Аватар
Miss SeduceR
От дъжд на вятър

Мнение от Miss SeduceR »

В Стопанския ...почти съм близо до всичко физично :lol: Но така или иначе ми е много приятно да се запознавам с щастливи набори :cheers:
Аватар
Dr Dulcamara
Постоянно присъствие
Курс: завършил

Мнение от Dr Dulcamara »

rOyals написа: ... Dr Dulcamara от един ваш коментар ми се стори че вие сте преподавател в този факултет . От чисто любопитство бихте ли ни казали по какво :) :) ако се бъркам, извинете.
Да, преподавател съм във Физическия факултет.

Не крия, кой съм, но не ми се ще да казвам явно тук, във форума, по какво преподавам. Такава информаци би могла да смути студентите, които са разкрили личността си. :D Ако сме живи и здрави, с Вас ще се видим през зимния семестър на трети курс.

Няма проблеми да Ви отговоря на лично съобщение. Попитайте ме там, но ще трябва да пазите тайната. :D :wink:
Аватар
rOyals
В началото бе словото

Мнение от rOyals »

Miss SeduceR написа:Ох,аз лайквам тука,а въобще не съм в този факултет,но ще ви следя темичката...аз искам с всякакви хора да се запозная,така че,простете :)
Простено ти е :))) Каква специалност си там ? (малко оффтопик :S ) Мен ми е мн интересно, никой досега не съм видял да е писал нещо за моята специалност, а за специалностите от самия факултет - съвсем малко. Дано бройките да са попълнени, че не ми се ходи до София точно сега да видя на стената кое как стои :))
Аватар
ceco_sim
В началото бе словото
Специалност: АМГ
Курс: трети

Мнение от ceco_sim »

Като прочетох коментара на колегата milenaa се стреснах - какви са тези нови специалности? Оптометрия, квантова теоритична, фотометрия. (не че имам против да се изучават) Скоро всяка катедра ще си има своя специалност и като почнат да се дърлят за студенти ще стане страшно. Не е ли ясно на всички, че като влязат в специалност Физика, ще могат по-късно да направят избора си с какво искат да се занимават... По този начин се губи смисъла на специалности като Ф и ИФ.
Аватар
Miss SeduceR
От дъжд на вятър

Мнение от Miss SeduceR »

rOyals написа:
Miss SeduceR написа:Ох,аз лайквам тука,а въобще не съм в този факултет,но ще ви следя темичката...аз искам с всякакви хора да се запозная,така че,простете :)
Простено ти е :))) Каква специалност си там ? (малко оффтопик :S ) Мен ми е мн интересно, никой досега не съм видял да е писал нещо за моята специалност, а за специалностите от самия факултет - съвсем малко. Дано бройките да са попълнени, че не ми се ходи до София точно сега да видя на стената кое как стои :))
Стопанско управление с английски съм приета.П.С. сори,че ви се намесих във факултета :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “ФзФ”