[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
yolinaA
Пишете, о, братя
Специалност: Културология
Курс: втори

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от yolinaA »

1.СИ - 26.40
2.СИ - 24.00
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

RoNaLDo написа:....Едит: Зачетох се на предната страница .. аз пък друго разбрах за общежитията. До колкото разбрах , предни години е имало всяка година квота от 1200 места за първокурсници , но сега имало много студенти с висок успех от горните курсове и за първокурсниците щели да останат много малко места.
Месстата за първокурсниците са отделно от тези за горните курсове, а и класиранията са различни :wink:
Така че няма да ви ощетят спрямо миналите години :)
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
BG_MaSTa
От дъжд на вятър

Мнение от BG_MaSTa »

СИ е така ^

1.КН 26.85 1. Инф. 24.00
2.КН 25.52 2. Инф. 21.16

Но с тая гъстота на мин. балове не ми се вярва като миналата година да падат, но дано..аз съм с бал 17.70 и се надявам ИС да се кача (поне...).
Последно промяна от BG_MaSTa на 29 Юли 2011, 10:16, променено общо 1 път.
Nunni
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Nunni »

Nojka написа:
Nunni написа:Според вас дали за КН и СИ бала ще падне до 18, защото съм пред дилема дали да се отписвам от ТУ и да си давам дипломата за 2ро класиране в СУ или не? :/
За СИ има доста големи шансове според мен да стигне до 18, но едвали ще падне под(заради многото хора с матури 6.00) ...
Ако твърдо искаш програмиране отписвай ТУ, ако не не рискувай...
Ами всеки ден чувам различни неща за двата университета и все още не съм решен къде искам да уча :/
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ

Мнение от iprodanov »

^С к'во искаш да се занимаваш?
Аватар
Bibito
Пишете, о, братя
Курс: първи

Мнение от Bibito »

Искам да попитам документите задължително ли трябва да си ги взема от книжарницата на ФМИ :?:
Nunni
В началото бе словото

Мнение от Nunni »

Компютърен специалист/програмист
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя

Мнение от iprodanov »

Какво си приет до момента в СУ?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Bibito написа:Искам да попитам документите задължително ли трябва да си ги взема от книжарницата на ФМИ :?:
Ако ще се записваш там е за предпочитане, но ако вече си си ги купила от друго място няма да е проблем.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Nunni
В началото бе словото

Мнение от Nunni »

iprodanov написа:Какво си приет до момента в СУ?
Информационни системи съм приет в момента, 21 стотни не ми достигнаха за СИ и 40 за КН..
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя

Мнение от iprodanov »

Ако ти се рискува, ръгай напред. В ТУ има заверки и наблягат повече на харуер(учиш химия,физика...). Поне т'ва сам може да видиш в учебния им план.
Nunni
В началото бе словото

Мнение от Nunni »

Обичам да рискувам :Д и ако реша СУ задължително, ще се записвам а 2ро класиране. Да, разгледал съм им учебния план ама разбрах, че като завършат излизат с готови предложения за работа в доста престижни фирми, дали не са ме излъгали? :Д
kandidatstudent
В началото бе словото

Мнение от kandidatstudent »

Stiliyan написа:Здравейте, някой може ли да открие минималнте балове от първо класиране миналата година?Искам да видя горе-долу с колко е паднал бала на СИ от 1-во до 2-ро класиране, та дори и 3-то ако е имало такова.Моят бал е 17.76 и съм приет Информатика.Искаше ми се да вляза СИ, но се изложих и на двата изпита и сега се чудя КСТ в ТУ или Информатика/Информационни системи в СУ.Имам немалък интерес към хардуера, но предпочитам да вляза нещо, в което ще мога да науча по-добре програмирането.Още един въпрос - къде мога да получа по-добра подготовка - информатика или ИС?На доста места четох, че ИС отстъпва, но е с по-висок бал.Обяснението сигурно е в по-малкото места и по-лесната програма, но все пак да ви питам. :)
пп. Честито на всички приети!
пп2. В Перник идваха хора от СУ, които разясняваха различни въпроси относно КС и раздадоха някакви "диплянки" с мин. балове от миналата година, които бяха нереално ниски:
СИ - 23.51
КН - 21.96
ИС - 18.56
Информатика - 16.68
Това са изчислени по миналогодишното балообразуване т.е. трябва да се извадят 6 единици...
Това са баловете от миналата година за момчета от 1во и 2ро класиране, взети от тема във форума.
1кл 2кл
Компютърни науки 26.86 25.52
Софтуерно инженерство 26.4 24
Информационни системи 24.62 22.88
Информатика 24 21.16
kandidatstudenta
В началото бе словото
Специалност: not yet ready

Мнение от kandidatstudenta »

Shelby написа:...Дойде време и да се поздравим..след всичките тези въпроси и притеснения..1во ест..да Благодаря на всички, които отговаряха на въпросите ми :) Иначе 1во класиране СИ ;) ..Айде колеги :) .. До 1 октомври :) ..сега само да се надяваме, че с общежитията няма да има проблем.. :) !
Айде честито колега ;)
А на хората, които викаха, че нямало да ми върнат дипломата...ами върнаха ми я и то още като отидох сутринта. По-малко от час отне цялата процедура. Също ми върнаха всичките пари :). Само притеснявахте хората с тоя негативизъм...
abcdef
В началото бе словото

Мнение от abcdef »

Каква е процедурата ... молба до ректора се пише май ... той мераклия ли е да разписва такива молби :)
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”