[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
cReoLiN
В началото бе словото

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от cReoLiN »

Ае честито на всички и от мен. Повечето май са доволни от класирането, така че на есен с песен. :D
kandidatstudenta
В началото бе словото
Специалност: not yet ready
Курс: кандидат-студент

Мнение от kandidatstudenta »

saab написа:Класиран първо желание КН, нооо оставам в ТУ
Защо оставаш?
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

kandidatstudenta написа:
saab написа:Класиран първо желание КН, нооо оставам в ТУ
Защо оставаш?
Дааа, защо, защо? :bounce:
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
saab
В началото бе словото

Мнение от saab »

А защо не! Да си призная малко се колебая, но мисля, че КСТ е по-добра перспектива.
Аватар
gabsoN
В началото бе словото
Специалност: Информационни системи
Курс: първи

Мнение от gabsoN »

Хора, да ви попитам за мнение, бала ми е 17,43 и искам Инф. системи, където е 17.88 мислите ли, че ще ми стигне. :( :( Инче съм приет и с ТУ, но съцето ме влече тук.
BG_MaSTa
От дъжд на вятър

Мнение от BG_MaSTa »

Абее оставете го човека, повече като него да има :P
Аватар
GetoMafia
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от GetoMafia »

Приет съм Информационни системи с бал 18.15. Надявам се че на 2-ро ще се класирам за СИ . Утре отивам да си изтеглям дипломата от ТУ.

gabsoN написа:Хора, да ви попитам за мнение, бала ми е 17,43 и искам Инф. системи, където е 17.88 мислите ли, че ще ми стигне. :( :( Инче съм приет и с ТУ, но съцето ме влече тук.
Ако това стане , gabsoN ето ти едно място от мен ;)
Аватар
cReoLiN
В началото бе словото

Мнение от cReoLiN »

Не лъжете човека. След толкова приказки разбрахме, че хората от СУ пишат в собствения си форум колко е яко в ТУ. И сега даже се учудвате защо е избрал ТУ. Нали беше много готино. Защо да не иде там ?
iridescent
В началото бе словото

Мнение от iridescent »

Честито на всички бъдещи колеги от КН, а и на всички успели от първо класиране :cheers: ФМИ, we're coming :)
г_симеонова
В началото бе словото
Специалност: математика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от г_симеонова »

cReoLiN написа:Не лъжете човека. След толкова приказки разбрахме, че хората от СУ пишат в собствения си форум колко е яко в ТУ. И сега даже се учудвате защо е избрал ТУ. Нали беше много готино. Защо да не иде там ?
Аз така и не разбрах ти къде си? :bounce:
Аватар
GetoMafia
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от GetoMafia »

cReoLiN написа:Не лъжете човека. След толкова приказки разбрахме, че хората от СУ пишат в собствения си форум колко е яко в ТУ. И сега даже се учудвате защо е избрал ТУ. Нали беше много готино. Защо да не иде там ?
Ти пък какво толкова мразиш ТУ. Просто 2-та университета са с различни насоки.
Аз избрах СУ, защото ми се учи програмиране, но ако исках хардуер щях да избера ТУ без да се замислям.
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Приет КН :)
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
RoNaLDo
В началото бе словото
Специалност: Информатика

Мнение от RoNaLDo »

Честито на всички от мен!

Информатиката , къде сте? 8)

Едит: Зачетох се на предната страница .. аз пък друго разбрах за общежитията. До колкото разбрах , предни години е имало всяка година квота от 1200 места за първокурсници , но сега имало много студенти с висок успех от горните курсове и за първокурсниците щели да останат много малко места.
Shelby
В началото бе словото
Специалност: Информатика

Мнение от Shelby »

...Дойде време и да се поздравим..след всичките тези въпроси и притеснения..1во ест..да Благодаря на всички, които отговаряха на въпросите ми :) Иначе 1во класиране СИ ;) ..Айде колеги :) .. До 1 октомври :) ..сега само да се надяваме, че с общежитията няма да има проблем.. :) !
Stiliyan
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от Stiliyan »

Здравейте, някой може ли да открие минималнте балове от първо класиране миналата година?Искам да видя горе-долу с колко е паднал бала на СИ от 1-во до 2-ро класиране, та дори и 3-то ако е имало такова.Моят бал е 17.76 и съм приет Информатика.Искаше ми се да вляза СИ, но се изложих и на двата изпита и сега се чудя КСТ в ТУ или Информатика/Информационни системи в СУ.Имам немалък интерес към хардуера, но предпочитам да вляза нещо, в което ще мога да науча по-добре програмирането.Още един въпрос - къде мога да получа по-добра подготовка - информатика или ИС?На доста места четох, че ИС отстъпва, но е с по-висок бал.Обяснението сигурно е в по-малкото места и по-лесната програма, но все пак да ви питам. :)
пп. Честито на всички приети!
пп2. В Перник идваха хора от СУ, които разясняваха различни въпроси относно КС и раздадоха някакви "диплянки" с мин. балове от миналата година, които бяха нереално ниски:
СИ - 23.51
КН - 21.96
ИС - 18.56
Информатика - 16.68
Това са изчислени по миналогодишното балообразуване т.е. трябва да се извадят 6 единици...
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”