[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
направо пращиш от "нефелност". Айде стига нефелничи вече, че светлиоточкаварна само си играе да трие тука
- ivss
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
Честито на печелившитеее
Здравейте колежки и колеги ВО (задочно)

Ама той ли ги прави тия информационни затъмнения - баш Светльо?! Бе чудя се аз къде ми отиде постинга, викам си, бая съм се отнесъл от радост, а то - Светльо! Че и от Варна!
-
Данаил
- В началото бе словото
Спокойно, това е грешка в системата и утре ще пуснат истинското класиране. Сега е за заблуда на УНСС и тези, които са приети и там 
е това пък направо ме гръмня - я се изясни какво искаш да кажеш, щото тук всички сме яко омаяни от радост и не вдяваме?
-
Данаил
- В началото бе словото
Малко черен хумор никога не е излишен. Споко
Чудна вафла с карамел!
- PairOfDogs
- В началото бе словото
Сега остава правителството да вземе лиценза на СУ (като най-успешна фирма след Лукойл) и цялата радост и нишесте да отиде на кино (триизмерно, но без очила за по-гадно.)
"Internet - the very place to mindlessly quote something irrelevant and possibly untrue." - Socrates.
-
Данаил
- В началото бе словото
Честито на всички приети! Много ползотворен и щастлив студентски живот от мен. А на тези, които им предстоят още класирания- Не се отчайвате, животът е пред вас! Дерзайте...
Последно промяна от Данаил на 28 Юли 2011, 23:02, променено общо 1 път.
приета съм ВО, но задочно.Искам да уча редовно.Как мислите...бал 25,78...дали ще ми стигне?
- Seniorita
- В началото бе словото
Имаш шансове според мен.катерина написа:приета съм ВО, но задочно.Искам да уча редовно.Как мислите...бал 25,78...дали ще ми стигне?
...лудата, която цял живот събира възглавници... и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Връзки с обществеността - I курс ; )
Връзки с обществеността - I курс ; )
- elektraa
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Според мен ще падне бала до толкова,сега е 25.89.Дано имаш късмет,а и аз се надявам да освободя едно мястокатерина написа:приета съм ВО, но задочно.Искам да уча редовно.Как мислите...бал 25,78...дали ще ми стигне?
Журналистика,2 курс
- PairOfDogs
- В началото бе словото
Какво трябва да нося за записването? Диплома, снимка, две, лична карта? Някакви бланки има ли за попълване?
Ако бяхме нормална държава, щеше да е съвсем опростено: Да застана под джама, да метна камъче, да се появи лелята и да кажа "Бройте ме!".
Ако бяхме нормална държава, щеше да е съвсем опростено: Да застана под джама, да метна камъче, да се появи лелята и да кажа "Бройте ме!".
"Internet - the very place to mindlessly quote something irrelevant and possibly untrue." - Socrates.
Силно се надявам да извадя късмет и да се освободи място.Реших да рискувам и не се записах в УНСС,където съм приета по първо желание....просто искам ВО и нищо друго!
PairOfDogs написа:Какво трябва да нося за записването? Диплома, снимка, две, лична карта? Някакви бланки има ли за попълване?
Ей затова сме на тоя хал!
Последно промяна от Judas на 28 Юли 2011, 23:11, променено общо 1 път.
Ето ги всичките цигании, дето трябва да ги носиш
1. Диплома за завършено средно образование, която се съхранява в отдел “Студенти” на съответния факултет до края на следването;
2. Лична карта;
3. Три снимки с формат 4.5/3.5 сантиметра.
4. Комплект документи за новоприети студенти (по образец);
5. Квитанция за платена такса за обучение. Таксата се утвърждава ежегодно с постановление на Министерския съвет;
5.1. При напускане преди началото на учебната година, срещу представяне на оригиналната квитанция се възстановяват 90% (деветдесет на сто) от внесената семестриална такса;
5.2. След започване на учебната година внесената семестриална такса не се възстановява.
1. Диплома за завършено средно образование, която се съхранява в отдел “Студенти” на съответния факултет до края на следването;
2. Лична карта;
3. Три снимки с формат 4.5/3.5 сантиметра.
4. Комплект документи за новоприети студенти (по образец);
5. Квитанция за платена такса за обучение. Таксата се утвърждава ежегодно с постановление на Министерския съвет;
5.1. При напускане преди началото на учебната година, срещу представяне на оригиналната квитанция се възстановяват 90% (деветдесет на сто) от внесената семестриална такса;
5.2. След започване на учебната година внесената семестриална такса не се възстановява.