Наесен с песен !
[КСК 2011] Кандидати за Право
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Кандидати за Право
Честито и от мен.
И аз съм приет,то си го знаех де,ама е по-добре да го видиш официално.
А иначе ми разправят,че било по-добре във втори поток,но ще видим.
Наесен с песен !
Наесен с песен !
-
stefanidka
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Според мен-задочно в СУ.Superball написа:право в унсс или право задочно в су - кой е по-добрият избор?
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Обратна връзка:
Според вас колко може да падне балът максимално?
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- sv_aleksandrova
- В началото бе словото
Според мен за редовно с 0, но имаш шанс за задочно. 
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Обратна връзка:
Не съм го писала. (иначе щях да съм приета вече)
Значи ще си остана с МО-то, то няма как да не падне поне 11 стотни... нали?
Значи ще си остана с МО-то, то няма как да не падне поне 11 стотни... нали?
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- sv_aleksandrova
- В началото бе словото
Честно казано не съм го писала, но имаш повече шанс(според мен и според статистиката от мин. години) да падне бала за МО с поне 15тина стотни.
Успех! 
- Impossibilities
- В началото бе словото
- Курс: втори
Е, нека и аз се похваля, че съм приета в заветното Право. Доста неочаквано, предвид скромния ми бал от 27.00, но мога ли да се оплача?
Честито на всички приети по първо желание! Надявам се на останалите също да им се усмихне късметът в следващите класирания.
Няколко мнения по-нагоре Katalina_Stefanova спомена първи и втори поток. Някой може ли да сподели дали има разлика между тях? Някакво значение за следването въобще?
Няколко мнения по-нагоре Katalina_Stefanova спомена първи и втори поток. Някой може ли да сподели дали има разлика между тях? Някакво значение за следването въобще?
-
BlagovestHristov
- Драскач
И аз съм приет.
Доста нисък бал при момчетата .... Колко е за момичета ?
Доста нисък бал при момчетата .... Колко е за момичета ?
- abrr
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: -
Айде и аз съм в кюпа с 28,45 
- jenesais
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Честито, колеги
(28.51)
На мен ми върви все докато съм навън край морето да разбирам, че са излезли оценки, класирания и прочие, много ми е хубаво
И докато ми е дошло на ум - предлагам преди да почнем октомври, да си направим една среща на бъдещите прависти.
П.П. минималният за момичетата: 26.77 (доста нисък в сравнение с минали години, да не говорим сравнен с психологията - тая година е 27.90, не вярвам
)
На мен ми върви все докато съм навън край морето да разбирам, че са излезли оценки, класирания и прочие, много ми е хубаво
И докато ми е дошло на ум - предлагам преди да почнем октомври, да си направим една среща на бъдещите прависти.
П.П. минималният за момичетата: 26.77 (доста нисък в сравнение с минали години, да не говорим сравнен с психологията - тая година е 27.90, не вярвам
she'd started smoking poetry
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
При записването можете да си изберете в коя група да сте. Има 16 групи, от 1 до 8 са първи поток, от 9 до 16 са втори. Разликата е само в преподавателите по някои дисциплини. В първи курс по повечето предмети и на двата потока ще води един и същ преподавател, но нагоре става различно. По принцип е общоприето схващането, че в първи поток е малко по-трудно, преподавателите са малко по-взискателни и т.н. Това до голяма степен не е абсолютно вярно, тъй като всяка година повечето от преподавателите си сменят потоците. Основно това схващане се поддържа заради изпита по наказателно право в 3 курс, който минава доста по-тежко за първи поток.Impossibilities написа:Няколко мнения по-нагоре Katalina_Stefanova спомена първи и втори поток. Някой може ли да сподели дали има разлика между тях? Някакво значение за следването въобще?
Имате право веднъж по време на следването да си смените групата, респективно потока, ако желаете.
Ако запишеш задочно в СУ винаги можеш да ходиш на лекциите и упрежненията с редовните колеги, ако имаш желание да учиш.Superball написа:право в унсс или право задочно в су - кой е по-добрият избор?
Ха,биеш ме с 1 стотнаabrr написа:Айде и аз съм в кюпа с 28,45
Последно промяна от nanozetka на 28 Юли 2011, 21:02, променено общо 1 път.
Право - II курс, 2-ри поток
- Impossibilities
- В началото бе словото
- Курс: втори
Предположих, че съображенията ще да са от подобно естество.svetlio.varna написа:По принцип е общоприето схващането, че в първи поток е малко по-трудно, преподавателите са малко по-взискателни и т.н.
- alice.
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: -
Честито, колеги 
- what_is_love
- Драскач
- Курс: трети
Амм ... относно това за потоците- наистина е много относително, защото на 1-ви поток тази година ни се паднаха уж по-добрите преподаватели по ОТП и ОТД (през учебната 2009/2010г. тези преподаватели са били на 2-ри поток). ОИТ няма да коментирам, защото там винаги преподава гл.ас. Р.Русинова, а на 2-ри поток - Пеовски (и двамата са от Стопанския факултет).
Лекциите по ИБДП, ППУ, МО, РЧП, УКУ, ФП и ОПИ са общи, следователно има един и същи преподавател/изпитващ.
За това просто си изберете число(къде по симпатии, къде по късмет) и се запишете. Аз съм в 3-та група, защото съм родена на 3-ти :Д , но по принцип ми е любимо число.
А сега не си тровете съзнанието с числа от 1-16 а полейте успеха... и се въоръжете с търпение покрай записването, защото става лекоооооооооооооо бавно и мъчително!
Лекциите по ИБДП, ППУ, МО, РЧП, УКУ, ФП и ОПИ са общи, следователно има един и същи преподавател/изпитващ.
За това просто си изберете число(къде по симпатии, къде по късмет) и се запишете. Аз съм в 3-та група, защото съм родена на 3-ти :Д , но по принцип ми е любимо число.
А сега не си тровете съзнанието с числа от 1-16 а полейте успеха... и се въоръжете с търпение покрай записването, защото става лекоооооооооооооо бавно и мъчително!
Последно промяна от what_is_love на 28 Юли 2011, 21:35, променено общо 1 път.
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група