Журналистиката с 0.47ivetbk написа:С колко са паднали мин.год за Журналистика И ВО,някой,ако знае със сигdizzi написа:Колко драстично е скочил само хахаах, а ако падне колкото миналата година влизам на второооооJudas написа:46 е било
[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- dizzi
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
I don't walk around trying to be what I'm not
I don't waste my time trying ta get what you got
I work at pleasin' me cause I can't please you
and that's why I do what I do
My soul flies free like a willow tree
doo wee doo wee do wee...
I don't waste my time trying ta get what you got
I work at pleasin' me cause I can't please you
and that's why I do what I do
My soul flies free like a willow tree
doo wee doo wee do wee...
Супер вече сме трима за Книгоиздаване...ivetbk написа:Още една колежка : )))Elmas написа:Амии и аз какво да кажа. Приета съм Книгоиздаване и съм щастлива.![]()
Първото ми желание беше ВО, но гледам положително. Явно така е трябвало да стане. Честито на всички приети!
Иначе баловете са се качили за всички специалности не само за нашите. Аз се изненадах, имайки предвид, че ни набедиха за най- тъпия набор.
Вие ще се записвате, нали?
Ами аз като ги разглеждах нямаше драстично падане. Не помня точно колко бяха, но като се има предвид, че тази година на 1-во са по- високи, значи и за 2-ро няма да паднат с много.ivetbk написа:
С колко са паднали мин.год за Журналистика И ВО,някой,ако знае със сиг
А ти нямаш ли желание за Книгоиздаване?
''Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.''
Аз ще запазя място : )))))BTW написа:Супер вече сме трима за Книгоиздаване...ivetbk написа:Още една колежка : )))Elmas написа:Амии и аз какво да кажа. Приета съм Книгоиздаване и съм щастлива.![]()
Първото ми желание беше ВО, но гледам положително. Явно така е трябвало да стане. Честито на всички приети!
Иначе баловете са се качили за всички специалности не само за нашите. Аз се изненадах, имайки предвид, че ни набедиха за най- тъпия набор.
Ааа имам,за мен е важен факултета : )))Elmas написа:Ами аз като ги разглеждах нямаше драстично падане. Не помня точно колко бяха, но като се има предвид, че тази година на 1-во са по- високи, значи и за 2-ро няма да паднат с много.ivetbk написа:
С колко са паднали мин.год за Журналистика И ВО,някой,ако знае със сиг
А ти нямаш ли желание за Книгоиздаване?
-
grenadier
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз запазвам място,но за редовно има ли шанс да падне бала с 50 стотни?
И според мен всяка специалност в този факултет е хубава. Аз ще запиша Книгоиздаване, няма да чакам второ класиране за ВО, защото едва ли балът ще падне с 0.77, за да ми стигне.ivetbk написа:
Ааа имам,за мен е важен факултета : )))
''Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.''
И аз така мисля : ) Значи шансът да сме колежки е доста голямElmas написа:И според мен всяка специалност в този факултет е хубава. Аз ще запиша Книгоиздаване, няма да чакам второ класиране за ВО, защото едва ли балът ще падне с 0.77, за да ми стигне.ivetbk написа:
Ааа имам,за мен е важен факултета : )))
Аз си се записвам още понеделник.ivetbk написа:Аз ще запазя място : )))))BTW написа:Супер вече сме трима за Книгоиздаване...ivetbk написа:Още една колежка : )))Elmas написа:Амии и аз какво да кажа. Приета съм Книгоиздаване и съм щастлива.![]()
- phessy
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: втори
- Обратна връзка:
BTW написа:Супер вече сме трима за Книгоиздаване...ivetbk написа:Още една колежка : )))Elmas написа:Амии и аз какво да кажа. Приета съм Книгоиздаване и съм щастлива.![]()
Четирима*
И аз съм приета Книгоиздаване, но ще изчакам второ за журналистика ей така за кеф
пък да става каквото ще
- Seniorita
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
Първо желаниееее - ВО. Count me in : )))
...лудата, която цял живот събира възглавници... и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Връзки с обществеността - I курс ; )
Връзки с обществеността - I курс ; )
-
arh_radina
- В началото бе словото
1 Желание - Книгоиздаване!!! Честито на всички приети и здравейте колеги!!
-
Neuromancer
- В началото бе словото
- Специалност: No
Aре, приет съм журналистика, а от днес си имам и хубава квартира на 10 минути от факултета. 
- VYaranova
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: Москва
Здравейте, честито на всички приети и успех на останалите 
Имам едно въпросче, дано да можете да ми отговорите- приета съм 2ро желание, за 5тото балът ми е достатъчен. Въпросът ми е дали мога да отида и да се запиша да уча това, което съм писала на 5то желание ?
Имам едно въпросче, дано да можете да ми отговорите- приета съм 2ро желание, за 5тото балът ми е достатъчен. Въпросът ми е дали мога да отида и да се запиша да уча това, което съм писала на 5то желание ?
Още един.arh_radina написа:1 Желание - Книгоиздаване!!! Честито на всички приети и здравейте колеги!!