Въпрос за класирането
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- sv_aleksandrova
- В началото бе словото
Re: Класиране
Еее да де, но ако вземат пример от УНСС и ги изкарат с ден по-рано, едва ли ще има сърдити. 
Абе има обявена дата ама на някои университети са излезли класиранията ден по-рано...Аз съм сигурна,че нашето ще излезе утре,ноо надеждата остава за днес,късно следобед 
Faith is that light in your heart
that keeps on shining
even when it's all darkness
outside
that keeps on shining
even when it's all darkness
outside
- MiseryChastain
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Не мисля. Т'ва е СУ и няма да тръгнат да вземат пример баш пък от УНСС, където, който не е кандидатствал, него не са го взели. А щом са си обявили официална дата, ще си се придържат към нея.
А и да не забравяме, че всеки вуз си е за себе си и няма нужда да се съобразява с нашите ангажименти.
А и да не забравяме, че всеки вуз си е за себе си и няма нужда да се съобразява с нашите ангажименти.
...
и станахме всички ветропоказатели,
еднакви по форма и еднакви по цвят.
Право, I-ви курс, 6-та група.
и станахме всички ветропоказатели,
еднакви по форма и еднакви по цвят.
Право, I-ви курс, 6-та група.
Какво УНСС? То навсякъде класиранетия излезнаха по-рано ... Не само УНСС
- sv_aleksandrova
- В началото бе словото
Просто дадох пример, за другите университети не знам...
Но наистина едва ли ще ги обявят днес, миналата година са си спазили графика. Преди години се е случвало класирането да излиза по-рано, ама сега ме съмнява. 
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Много ми е забавно, че на хората в СУ все УНСС им е трън в очите.
още по-забавно ми е, че НБУ сякаш не си струва споменаването даже. Някакво страхотно и много радващо и много злобно презрение към него.
още по-забавно ми е, че НБУ сякаш не си струва споменаването даже. Някакво страхотно и много радващо и много злобно презрение към него.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
Че какво му е забавното - логично си е - УНСС се натиска да отнеме короната на СУ, което е супернахално. А това, че е икономически университет, а изземва правомощия по хуманитарни специалности, които са традиционен приоритет на СУ, е най-дразнещото, предполагам. Пък НБУ - машина за пари и кокони
-
saviiinceto
- Пишете, о, братя
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Съласнаaman написа:Че какво му е забавното - логично си е - УНСС се натиска да отнеме короната на СУ, което е супернахално. А това, че е икономически университет, а изземва правомощия по хуманитарни специалности, които са традиционен приоритет на СУ, е най-дразнещото, предполагам. Пък НБУ - машина за пари и кокони
Колкото повече планираш нещата, толкова по-често те среща случайността.
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
Re: Въпрос за класирането
Точно затова искам в СУ дори не съм си помислила за кандидатстване в УНСС, а за нбу - да не говорим
И ви предлагам да се успокойте, класирането ще излезе утре, и при наличие на
хубави оценки няма какво да се притеснявате! Успех на всички желая!
И ви предлагам да се успокойте, класирането ще излезе утре, и при наличие на
хубави оценки няма какво да се притеснявате! Успех на всички желая!
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
- sv_aleksandrova
- В началото бе словото
Имам поглед за нещата в НБУ - там 5ци и 6ци на изпитите се изкарват ей така, а да не говорим колко е лесно да се препише на въпросния ТОП
Имам страшно много познати, които се хвалят с дипломи от там, а всъщност не могат да пишат правилно. Дори маникюристката ми се похвали, че има висше юридическо образование от НБУ, но не работи по специалността.
СУ е истината за мен! 
Щом е обявено 29-ти, нека да е тогава.Записването все ще е другата седмица, нека си спазват графиците.

-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Обратна връзка:
Е аз пък познавам хора, които са добили знания и са доволни от НБУ. Има две огромни предимства пред СУ- програмата им е динамична и отпускат пари за проекти на техни студенти.sv_aleksandrova написа:Имам поглед за нещата в НБУ - там 5ци и 6ци на изпитите се изкарват ей така, а да не говорим колко е лесно да се препише на въпросния ТОПИмам страшно много познати, които се хвалят с дипломи от там, а всъщност не могат да пишат правилно. Дори маникюристката ми се похвали, че има висше юридическо образование от НБУ, но не работи по специалността.
СУ е истината за мен!
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Обратна връзка:
Аз просто съм извратено човече, което се радва на човешката и в случая университетската злоба. Не исках да почвам дискусия за сравняването на университети или нещо подобно.
Peace.
Peace.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- sv_aleksandrova
- В началото бе словото
Може и така да е - мненията никога не са еднородни, обаче просто според мен НБУ и СУ нямат място за сравнение. Моите познати също се радват в НБУ - преписват и изкарват хубави оценки, взимат си дипломата. За тях това е важно, тъй като повечето са осигурени от мама и тате.brasence написа:Е аз пък познавам хора, които са добили знания и са доволни от НБУ. Има две огромни предимства пред СУ- програмата им е динамична и отпускат пари за проекти на техни студенти.sv_aleksandrova написа:Имам поглед за нещата в НБУ - там 5ци и 6ци на изпитите се изкарват ей така, а да не говорим колко е лесно да се препише на въпросния ТОПИмам страшно много познати, които се хвалят с дипломи от там, а всъщност не могат да пишат правилно. Дори маникюристката ми се похвали, че има висше юридическо образование от НБУ, но не работи по специалността.
СУ е истината за мен!
Доста комплексарско е да се плюят другите университети, при положение, че дори не си студент ... което е смешно. Който и университет в България да избереш, все едно ... 90% си е до човека.