Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Simpleе
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Курс: кандидат-студент
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Чувам от разни хора, че някои специалности са им оцветени в сиво, други в черно. Моите са всичките в черно ... какво означава това, знаете ли? 
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Предполагам, че говориш за персоналната информация за класиранията. Ако всички са ти почернени, това означава, че в класирането ще се състезаваш за всички специалности, които си писал/а.Simpleе написа:Чувам от разни хора, че някои специалности са им оцветени в сиво, други в черно. Моите са всичките в черно ... какво означава това, знаете ли?
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
Ако са в сиво - не ми е изчислен балът.
Щом твоите са си в черно, всичко е ок
Щом твоите са си в черно, всичко е ок
Искам да ви попитам запазването на място във факултета ли става или в Ректората ? 
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Зависи от факултета, в който те приемат. Ако си в някой от факултетите, които са в Ректората, значи отиваш в Ректората и плащаш сумата, но иначе си е отделно мястото за отделните факултети 
ПС.: Хм, вярно така беше. Забравил съм, мерси Яни!
ПС.: Хм, вярно така беше. Забравил съм, мерси Яни!
Последно промяна от Кристиян на 27 Юли 2011, 18:19, променено общо 1 път.
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
Абе Крис ФФ не е в Ректората, но Отдел Студенти е там.IcebreakerR написа:Зависи от факултета, в който те приемат. Ако си в някой от факултетите, които са в Ректората, значи отиваш в Ректората и плащаш сумата, но иначе си е отделно мястото за отделните факултети
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
- Brutality
- От дъжд на вятър
- Специалност: -
- Адрес в галерията на СУ: -
Най-вероятно ще се конкурират с УНСС и ще ги изкарат след обяд. Типично би било.Judas написа:Дано да е възможно най-рано ... записването в УНСС е до 16:30 и едва ли ще чакам до повече от 15:00 ...
- Aleksandyr
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ако не те приемат на 1-во класиране участваш в 2-ро автоматично нали(без подаване на документи без нищо?)И другият ми въпрос е ако не те приемат на 2-ро класиране НИЩО участваш ли в 3-то автоматично ?
Това с факултетите в Ретората го разбирам
Въпросът ми е,ако не е в Ректората..и не за записване,а за запазване на място : )
ivetbk написа:Това с факултетите в Ретората го разбирамВъпросът ми е,ако не е в Ректората..и не за записване,а за запазване на място : )
Ами, ако искаш да кажеш, че искаш да се запишеш за второ класиране, може би ще трябва да го направиш в Инфо центъра.
Brutality написа:Най-вероятно ще се конкурират с УНСС и ще ги изкарат след обяд. Типично би било.Judas написа:Дано да е възможно най-рано ... записването в УНСС е до 16:30 и едва ли ще чакам до повече от 15:00 ...
Е, те ако искат да се конкурират, ще трябва трябва максимално бързо да ги изкарат ... те така ще изтърват студентите.
Имам предвид,ако съм приета нещо и искам да си запазя мястото за тази специалност и да продължава да участвам в класирането.И ако факултетът не е в Ректората,къде си запазвам мястото .. надявам се да съм се изразила правилноJudas написа:ivetbk написа:Това с факултетите в Ретората го разбирамВъпросът ми е,ако не е в Ректората..и не за записване,а за запазване на място : )
Ами, ако искаш да кажеш, че искаш да се запишеш за второ класиране, може би ще трябва да го направиш в Инфо центъра.
Ами точно това ти отговорих и аз ... ако не става там, отиваш в отдел студенти на факултета ти
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Обратна връзка:
Най-вероятно при самата заявка за участие за следващото класиране в Инфо центъра ти се запазва автоматично мястото - не е нужно да подаваш нищо 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Трябва да даде оригиналната си диплома, ако не се лъжа. Да си я вземе и да пита там дали им трябва.