2. станах луда по дъб с теб, Лого 5 и Дъ топ стопърс
3. не ми пука като цяло и като частно
4. не съм писала така в тоя форум от години
5. вече не обичам сладко
6. нямам цигари в момента, ама дори и тва не ме интересува, много
Модератор: Плазмодий

сподели моляFloWersOfEviL написа:2. Обожавам царевица и дори имам система за ядене на кочана. Доста съм педантична по въпроса.
Значи..invisible написа:сподели моляFloWersOfEviL написа:2. Обожавам царевица и дори имам система за ядене на кочана. Доста съм педантична по въпроса.
FloWersOfEviL написа:1. Никога не съм гледала "Бамби", "Мулан", "Анастасия,", "Покахонтас", "Парижката Света Богородица" и тем подобни Дисни филмчета. С изключение на последното, даже не знам за какво става дума в тях.

black_lady написа:FloWersOfEviL написа:1. Никога не съм гледала "Бамби", "Мулан", "Анастасия,", "Покахонтас", "Парижката Света Богородица" и тем подобни Дисни филмчета. С изключение на последното, даже не знам за какво става дума в тях.Защо?
По темата...
1. Реших да изгледам Pretty Little Liars, за да видя какво харесват хората на тоя сорт сериалиОказа се малко по-добре от проваления ми опит да стигна по-далеч от първа серия на Gossip Girl
![]()
2. Напоследък преоткривам чара на органичната химия![]()
3. Предала съм познанията си на Таро на трима души дотук и се гордея с това![]()
4. За последните няколко години съм писала любовни писма единствено на Boleyn![]()
5. Наскоро си унищожих хартиения дневник.
6. Все повече намразвам лятотоОтвратително, противно, горещо време...
Е,има доста голяма разлика между Gossip Girl и Pretty little liarsblack_lady написа: 1. Реших да изгледам Pretty Little Liars, за да видя какво харесват хората на тоя сорт сериалиОказа се малко по-добре от проваления ми опит да стигна по-далеч от първа серия на Gossip Girl
![]()
black_lady написа: 4. За последните няколко години съм писала любовни писма единствено на Boleyn![]()

Е, аз вярвам в картите и щом след 10 години още не съм се отказала, явно намирам нужните отговори в тяхwhite_cat написа:Я, сподели повече за тези картипознаваш ли на хората и сбъдват ли се нещата? Много са ми интересни тези неща, въпреки че се разочаровах след последната ми среща с номероложката....

Общо взето съм прекарала детството си по дърветата, полянките, градинките и блоковете.. нямах видео, че да ги гледам на няк'ви касети или, където там сте ги гледали вие, не знам, хаха. А после.. просто пораснах. Така си го обяснявам : )black_lady написа:FloWersOfEviL написа:1. Никога не съм гледала "Бамби", "Мулан", "Анастасия,", "Покахонтас", "Парижката Света Богородица" и тем подобни Дисни филмчета. С изключение на последното, даже не знам за какво става дума в тях.Защо?