[КСК 2011] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Математика
На матурата или от училище оценката каква ти е ?
-
maieutiquer
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
На първия имам 3.40 с 369 души над мен...Stoyo написа:Като гледам людете със 3.80 ме фаща яд щот имам 3.40 и не реших една от задачите а в последствие на спирката след изпита я сметнах на ум....щях точно 3.80 да имам както и да е..... та с 3.40 и 250 човека пред мен имам ли шанс на по-задните класирания (за информатика
нямам мераци за КН и СИ ) . Гледах за мъже са 255 места във фми и още към 75 в стопанския факултет
Оценката ми от училище е 5.75
изчакай още ден,два и няма да се чудиш дали ще стане или не... а направо ще излезе класирането 
Не признавам Системата: големи и малки...
Има 2 вида хора: Достойни и жалки!
Има 2 вида хора: Достойни и жалки!
сигурен ли си че не са 269...
Трябва да се има предвид, че някои хора кандидатстват с матура и правят по-висок бал (може би!) от вашия с изпита и от училище да имат 6. Както и обратното ... хора с 3.80 (примерно) да не правят по-висок бал от вас ... за това няма точна цифра колко точно са над вас ...
Трябва да се има предвид, че някои хора кандидатстват с матура и правят по-висок бал (може би!) от вашия с изпита и от училище да имат 6. Както и обратното ... хора с 3.80 (примерно) да не правят по-висок бал от вас ... за това няма точна цифра колко точно са над вас ...
-
г_симеонова
- В началото бе словото
- Специалност: математика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Интересно ми е, какво мислите за изпита по мат в СУ?
- Miss SeduceR
- От дъжд на вятър
Чудничък 
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Изпит, като изпит, какво очакваш за кажем... Да, по-труден(ни) беше, но вече мина и замина...г_симеонова написа:Интересно ми е, какво мислите за изпита по мат в СУ?
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
-
г_симеонова
- В началото бе словото
- Специалност: математика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Драги, след като съм попитала, значи нищо не очаквам! Интересно ми е.brasence написа:Изпит, като изпит, какво очакваш за кажем... Да, по-труден(ни) беше, но вече мина и замина...г_симеонова написа:Интересно ми е, какво мислите за изпита по мат в СУ?
е мен на втория ми е 3.40 и има 250 мъже пред мен иначе от даскало имам 6:00 (матурата ми беше по АЕ )
Иначе за класирането да ще излезе след 2 дена ама.... няма да съм на първо
Иначе за класирането да ще излезе след 2 дена ама.... няма да съм на първо
С тези оценки правиш бал колкото ще направи друг с 5.40 на матурата ... не искам да плаша никого, но тази година на матурата има 2400 над 5.50 ... не е ясно колко от тях са момчета и ще искат ФМИ, но 10 процента от отличниците на матурата са 240 човека ... също така е логично и хората с високи оценки на изпита да имат и високи резултати на матурата (ако са ходили, а не са си пазили шестиците от училище) 
абе здраве да е
ако не стане..... догодина :/
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Споко, в ПМ съм почти сигурен, че ще влезеш...Stoyo написа:абе здраве да еако не стане..... догодина :/
КН правеж
не искам да уча нещо което няма да ми хареса :/ Дори да пиша английска филология или в ТУ догодина пак ще кандидатствам за ФМИ дори да загубя 1 година
-
kandidatstudent
- В началото бе словото
Според вас какви ще бъдат минималните балове на първо класиране тази година за КН и СИ?
КН - 19.51
СИ - 18.48
Да видим дали ще има нещо общо с реалността
СИ - 18.48
Да видим дали ще има нещо общо с реалността