СЛЕД изпитите - всичко за записването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването
Въпрос - какво съдържат документите за записване освен студентска книжка? И в тези документи ли де факто ще се лепят всички снимки, или ще останат и такива, за залепяне в факултетната документация (нали от факултет до факултет варира бройката от 3 до 4 снимки
) ?
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
+ лична студентска карта, картон с някакви данни, които остава във факултета, уверения.
Друго не се сещам в момента. Та снимките ти трябват за книжката, картата и картона
Друго не се сещам в момента. Та снимките ти трябват за книжката, картата и картона
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
А можем ли да купим тези документи от ФМИ или трябва да се ходи първо до ректората?
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ако има книжарница и каса във ФМИ можеш да си спестиш цялата тази разходка. Ако няма - нямаш избор 
- thegirl
- Легендарен флуудър
Във ФМИ има и каса и книжарница
Така че отивате направо там 
Имам нужда от малко разяснение... Ако на първо класиране ме приемат във всички от първите 4 специалности, които съм записала, ще мога да избера една от тях или автоматично трябва да запиша първото си желание? Просто малко съжалявам за подредбата, но е късно... 
-
fabsss
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
a тези документи се попълват преди да отида във факултета,така ли?
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Ще те приемат само в еднаnaira написа:Имам нужда от малко разяснение... Ако на първо класиране ме приемат във всички от първите 4 специалности, които съм записала, ще мога да избера една от тях или автоматично трябва да запиша първото си желание? Просто малко съжалявам за подредбата, но е късно...
И да, попълват се предварително, най-често в някое кафе
КН правеж
А имам ли някаква възможност, ако тази в която ме приемат не ме устройва, въпреки че е на първо желание например, да подам молба и да изчакам за второ класиране за тази, която искам, макар балът ми за нея също да е бил достатъчен за първото класиране? Вече доста се обърках
:(
- K.Dobrev
- В началото бе словото
Не,щом е първо желание трябва задължително да се запишеш,иначе отпадаш от класацията.naira написа:А имам ли някаква възможност, ако тази в която ме приемат не ме устройва, въпреки че е на първо желание например, да подам молба и да изчакам за второ класиране за тази, която искам, макар балът ми за нея също да е бил достатъчен за първото класиране? Вече доста се обърках:(
- dizastercho
- В началото бе словото
Здравейте отново! Искам да попитам нещо, защото много се обърках... За записването са ми необходими:
1. Дипломата (оригинал)
2. Лична карта (Трябва ли ми копие?)
3. Две снимки в паспортен формат и една с размер 6х4 см.
4. Акт за раждане
5. Комплекта за новоприети (попълнен, със залепени снимки и т.н.)
6. Квитанция за платена такса (половината от годишната - за първи семестър)
Моля, ако има нещо допълнително като изискване да ми кажете... или да потвърдите, че това е всичко.
Благодаря предварително!
1. Дипломата (оригинал)
2. Лична карта (Трябва ли ми копие?)
3. Две снимки в паспортен формат и една с размер 6х4 см.
4. Акт за раждане
5. Комплекта за новоприети (попълнен, със залепени снимки и т.н.)
6. Квитанция за платена такса (половината от годишната - за първи семестър)
Моля, ако има нещо допълнително като изискване да ми кажете... или да потвърдите, че това е всичко.
Благодаря предварително!
Thug for life !
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Не е нужно да си правиш копие на личната карта. Също така за всеки случай си вземи 4 снимки, няма проблем и 4-те да са еднакви - за документи, не 6x4
За акт за раждане не знам откъде разбра, в правилника не пише нищо такова откъдето смятам, че няма да има нужда 
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Аз пък имам 5 снимки ама различни (фасона ми,3 еднакви и 2 еднакви) :d Има ли проблем за това?Георги Герасимов написа:Не е нужно да си правиш копие на личната карта. Също така за всеки случай си вземи 4 снимки, няма проблем и 4-те да са еднакви - за документи, не 6x4За акт за раждане не знам откъде разбра, в правилника не пише нищо такова откъдето смятам, че няма да има нужда
Акт за раждане си иска при документите за общежитие, сега няма да ти трябва...
КН правеж
- thegirl
- Легендарен флуудър
Личната катра просто искат да я видят.
Документите или поне книжката трябва да е попълнена преди да отидете до касата, за да ви бият печет за платена такса. До касата се ходи и ако сте платили по банков път за този печат, но тогава влизате с предимство от тези, които ще плащат на място.
Тази година документите за общежития ще се подават онлайн, т.е. като новоприети студенти ще трябва да си сканиранете акта за раждене и да го изпратите с другия документ.
Документите или поне книжката трябва да е попълнена преди да отидете до касата, за да ви бият печет за платена такса. До касата се ходи и ако сте платили по банков път за този печат, но тогава влизате с предимство от тези, които ще плащат на място.
Тази година документите за общежития ще се подават онлайн, т.е. като новоприети студенти ще трябва да си сканиранете акта за раждене и да го изпратите с другия документ.
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
Значи и акт за раждане е необходим към комплекта?
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.