СЛЕД изпитите - всичко за записването

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
fabsss
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването

Мнение от fabsss »

Извинявам се ако е отговаряно на този въпрос:
Записването в Ректората пак ли е в информационния център и плащането на таксата само в паричния салон ли може да стане или като при записването за изпитите има отделни каси??
Аватар
Christopher
Пишете, о, братя
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Christopher »

Аз подразбрах нещо,но не съм съвсем сигурен..Само за няколко факултета записването не става в Ректората,а в самите факултети-мисля че това са ФМИ,ФФ,ХФ,БФ,СФ и ФНПП..
Public relations and Advertising..
fabsss
В началото бе словото

Мнение от fabsss »

да,това го знам,моя факултет си е в ректората ... :roll:
Аватар
niai
От дъжд на вятър
Специалност: компютърни науки
Курс: втори

Мнение от niai »

fabsss написа:Извинявам се ако е отговаряно на този въпрос:
Записването в Ректората пак ли е в информационния център и плащането на таксата само в паричния салон ли може да стане или като при записването за изпитите има отделни каси??
Доколкото поназнайвам, записването е в отдел студенти на съответния факултет, в сайта на СУ отиваш на факултети -> твоят факултет -> администрация -> отдел Студенти и би трябвало да пише кой кабинет е това, приемно време, телефони, ала-бала. Ама не съм сигурна, аз лично работа с Ректората и тамошната администрация нямам :P Но поне би следвало да могат да ти отговорят по телефона на въпроса, миналата година май заради някакви ремонти имаше някакви вариации по темата...
noli me tangere
Аватар
MisT
В началото бе словото

Мнение от MisT »

Добре де, а ако (не дай си Боже) остана на трето класиране, мога ли да запиша специалността, която съм приет на първо или второ?
Аватар
dizastercho
В началото бе словото

Мнение от dizastercho »

Трябва ли ми медицинко? Ясно ли е вече къде ще е записването на ЮФ? Последно какви трябва да са снимките? Колко на колко и колко броя? Може ли да си плата семестриалната такса от Пловдив или трябва да е в Паричен салон? Къде точно се намира отдел "Студенти"? Къде става подаването на документи за второ класиране?
Благодаря предварително! :shock: :shock: :shock:
Thug for life !
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Не трябва медицинско. Записването е в отдел "Студенти" на ЮФ. Снимките трябва да са 4/6 или обикновени за лични документи, няма значение. Броиш 6-8 лв. в книжарницата за документи и 250 лв. семестриална такса в Причен салон. Можеш да си платиш семестриалната такса от Пловдив, но пак трябва да ходиш до паричен салон, за да ти сложат печат в книжката, така че няма смисъл. Отдел "Студенти" се намира в коридора на Северното крило, 1 ет., ще познаеш стаята по голямата опашка :D Подаването на документи за второ класиране сигурно ще е в Инфо центъра в тунелчето.
Facebook
Изображение
danchulin
В началото бе словото

Мнение от danchulin »

Искам да ви попитам, ако отида и подам документи за участие във второ класиране в УНСС и депозирам дипломата си (тъй като това трябва да стане до 29 юли,а именно тогава излиза 1во класиране на СУ) ще може ли след това да си взема дипломата от УНСС и да се запиша в СУ, ако съм доволна от класирането?
egoistic
В началото бе словото

Мнение от egoistic »

Да,можеш да си вземеш дипломата от УНСС.
Par ironie du sort...
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

svetlio.varna написа:Не трябва медицинско.

А ще ни трябва ли някакъв документ от джипито при записване за общежитие? Разбрах че в УНСС са искали...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
alas^^blancas
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от alas^^blancas »

Здравейте! Мернах в една от дискусиите, че студентите от ФКНФ започват от 1-ви септември учебната си година, но никъде не намирам по-подробна информация за това.. Кой ще ми сподели нещо повече по въпроса: всички студенти на ФКНФ ли започват от първи и има ли възможност да се преместиш в стая с човек от друг факултет, ако вече си приет и балът ти стига, за да останеш в същото общежитие?
Няма вериги за мислите ни..
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

brasence написа:
svetlio.varna написа:Не трябва медицинско.

А ще ни трябва ли някакъв документ от джипито при записване за общежитие? Разбрах че в УНСС са искали...
Не. Ще ви трябва копие от акта за раждане и уверение за успех, бал, както и няколко снимки.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

alas^^blancas написа:Здравейте! Мернах в една от дискусиите, че студентите от ФКНФ започват от 1-ви септември учебната си година, но никъде не намирам по-подробна информация за това.. Кой ще ми сподели нещо повече по въпроса: всички студенти на ФКНФ ли започват от първи и има ли възможност да се преместиш в стая с човек от друг факултет, ако вече си приет и балът ти стига, за да останеш в същото общежитие?
Само някои специалности започват от 1 септември, повече ще научиш като се записваш. След това има възможност да се преместиш, ако желаеш.
Facebook
Изображение
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Аз имам въпрос. Искаме да участваме на 2ро класиране. Отиваме в отдел Студенти в съответния факултет, оставяме си дипломата, нещо друго трябва ли да правим? Благодаря ви предварително...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

2. Да депозират диплома-оригинал за средно образование и да попълнят декларация за участие в следващите етапи на класиране за по-предна желана специалност.
И да попълниш декларацията :wink: , предполагам че те ще ти я дадат.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”