[КСК 2011] Кандидати за Право

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
joutsenlaulu
От дъжд на вятър
Специалност: istoria

Re: [КСК 2011] Кандидати за Право

Мнение от joutsenlaulu »

Този с 25 ако е момче има шанс, а ако е момиче, може да започне да се готви за следващата година :) Не че е смешно......
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Хайде, хайде , цифрите не показват човека!
Аватар
joutsenlaulu
От дъжд на вятър

Мнение от joutsenlaulu »

Абсолютно съм съгласна, не го показват, но дадени по някакви преценки го натоварват, тоя същия човек или хора!
Аватар
polestrio
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: кандидат-студент

Мнение от polestrio »

aman написа:Хайде, хайде , цифрите не показват човека!
Е да - но показват капацитета на запомняне , осмисляне и анализиране на информация ... А това за правото е важно :)
aube
В началото бе словото

Мнение от aube »

polestrio написа:
aube написа:29,26 (момиче) :cheers:
Аз 27 (момче) но като се замислих представяш ли си че ти с 29 - аз с 27 - а някой с 25 и нещо ще сме колеги... Голяма разлика все едно олимпиец и изтърсак :)
Нормално е да има големи разлики като се има предвид огромния брой места.Все пак повече хора - по - весело.Пък и честно казано ми е все тая тоя до мен с какви оценки е влязъл,аз нали съм вътре :)
Аватар
Jacka|
В началото бе словото

Мнение от Jacka| »

polestrio написа:
Е да - но показват капацитета на запомняне , осмисляне и анализиране на информация ... А това за правото е важно :)
Брейй, абе много ви е пораснала работата само с два кандидатстудентски изпита...
Аватар
polestrio
В началото бе словото

Мнение от polestrio »

Мен лично много ме дразни общото схващане че изпитите били най лесната част ... и че после сме щяли да видим за какво ставало дума... НО все пак тук се борим за 6.00 ,а там и с 3.00 се минава нали :) Така че това мнение подлежи на сериозна критика...
Аватар
joutsenlaulu
От дъжд на вятър

Мнение от joutsenlaulu »

polestrio написа:
НИМА!!!!!!! И кой проникновен мислител те накара да си помислиш това, или ти смяташ, че това че някой ти е поставил перфектни оценки те характеризира напълно????????
Значи хората, които не са постигнали кколосален успех могат да се насочат към Перловската с ясното съзнание, че са абсолютно неподготвени?!?!?!?!
Що за дивотии!
Аватар
Jacka|
В началото бе словото

Мнение от Jacka| »

Поздравления за постигнатия успех, но 27 бал не е кой знае колко трудно достижим. Това, че има идиоти които ги е мързел да прочетат 15 теми нищо не значи. С едно 5.25 по история примерно и 4.50 по литература, както добра оценка от 5.70 на матура по БЕЛ и 6.00 по история - фасулска работа.
Аватар
polestrio
В началото бе словото

Мнение от polestrio »

Jacka| написа:Поздравления за постигнатия успех, но 27 бал не е кой знае колко трудно достижим. Това, че има идиоти които ги е мързел да прочетат 15 теми нищо не значи. С едно 5.25 по история примерно и 4.50 по литература, както добра оценка от 5.70 на матура по БЕЛ и 6.00 по история - фасулска работа.
Хаха аз си научих всички теми ... така че нз но не се пали ... въпреки че си прав :)
assault
Танцуващия с клавиатури

Мнение от assault »

Честно казано, влизането право момчета ми се стори уникално лесно.Единствено трябва да изкараш 3.00 по БЕЛ и малко над 5 по история....
Аватар
Jacka|
В началото бе словото

Мнение от Jacka| »

Това с колко влизаж хич не е важно. Имам познати и то момчета влезнали с бал почти максимален, а отдавна прекъснаха...
axl
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от axl »

Jacka| написа:Поздравления за постигнатия успех, но 27 бал не е кой знае колко трудно достижим. Това, че има идиоти които ги е мързел да прочетат 15 теми нищо не значи. С едно 5.25 по история примерно и 4.50 по литература, както добра оценка от 5.70 на матура по БЕЛ и 6.00 по история - фасулска работа.
Този коментар искрено ме разсмя - откога 4.50 по литература и 5.25 по история са фасулска работа? Поне мен ,простосмъртния, това изказване ме изненада със своята нелепост.
Право - 1 курс, 1 поток, 2 група.
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от Lithium »

ROKFELER написа:
axl написа:
Този коментар искрено ме разсмя - откога 4.50 по литература и 5.25 по история са фасулска работа? Поне мен ,простосмъртния, това изказване ме изненада със своята нелепост.
Разбира се, че не е фасулска работа... Някои си пишат просто ей така, за спорта..... :) :lol:
При положение, че по история се редуват 6-7 теми колко да е трудно
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Аватар
Jacka|
В началото бе словото

Мнение от Jacka| »

Не знам кое му е смешното. Ако ти си средно интелигентен човек, който знае основните правила за правопис и т.н. 3 месеца нормално четене са напълно достатъчни..добре айде нека да са шест. Има хора които учат 10 дни за изпита по БЕЛ и изкарват 5-ци. Вече на вас колко време ви е отнело да изкарате оценките е отделен въпрос.
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”