[КСК 2011] Кандидати за Право
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- joutsenlaulu
- От дъжд на вятър
- Специалност: istoria
Re: [КСК 2011] Кандидати за Право
Този с 25 ако е момче има шанс, а ако е момиче, може да започне да се готви за следващата година
Не че е смешно......
Хайде, хайде , цифрите не показват човека!
- joutsenlaulu
- От дъжд на вятър
Абсолютно съм съгласна, не го показват, но дадени по някакви преценки го натоварват, тоя същия човек или хора!
- polestrio
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: кандидат-студент
Е да - но показват капацитета на запомняне , осмисляне и анализиране на информация ... А това за правото е важноaman написа:Хайде, хайде , цифрите не показват човека!
Нормално е да има големи разлики като се има предвид огромния брой места.Все пак повече хора - по - весело.Пък и честно казано ми е все тая тоя до мен с какви оценки е влязъл,аз нали съм вътреpolestrio написа:Аз 27 (момче) но като се замислих представяш ли си че ти с 29 - аз с 27 - а някой с 25 и нещо ще сме колеги... Голяма разлика все едно олимпиец и изтърсакaube написа:29,26 (момиче)
- Jacka|
- В началото бе словото
Брейй, абе много ви е пораснала работата само с два кандидатстудентски изпита...polestrio написа:Е да - но показват капацитета на запомняне , осмисляне и анализиране на информация ... А това за правото е важноaman написа:Хайде, хайде , цифрите не показват човека!
- polestrio
- В началото бе словото
Мен лично много ме дразни общото схващане че изпитите били най лесната част ... и че после сме щяли да видим за какво ставало дума... НО все пак тук се борим за 6.00 ,а там и с 3.00 се минава нали
Така че това мнение подлежи на сериозна критика...
- joutsenlaulu
- От дъжд на вятър
НИМА!!!!!!! И кой проникновен мислител те накара да си помислиш това, или ти смяташ, че това че някой ти е поставил перфектни оценки те характеризира напълно????????polestrio написа:Е да - но показват капацитета на запомняне , осмисляне и анализиране на информация ... А това за правото е важноaman написа:Хайде, хайде , цифрите не показват човека!
Значи хората, които не са постигнали кколосален успех могат да се насочат към Перловската с ясното съзнание, че са абсолютно неподготвени?!?!?!?!
Що за дивотии!
- Jacka|
- В началото бе словото
Поздравления за постигнатия успех, но 27 бал не е кой знае колко трудно достижим. Това, че има идиоти които ги е мързел да прочетат 15 теми нищо не значи. С едно 5.25 по история примерно и 4.50 по литература, както добра оценка от 5.70 на матура по БЕЛ и 6.00 по история - фасулска работа.
- polestrio
- В началото бе словото
Хаха аз си научих всички теми ... така че нз но не се пали ... въпреки че си правJacka| написа:Поздравления за постигнатия успех, но 27 бал не е кой знае колко трудно достижим. Това, че има идиоти които ги е мързел да прочетат 15 теми нищо не значи. С едно 5.25 по история примерно и 4.50 по литература, както добра оценка от 5.70 на матура по БЕЛ и 6.00 по история - фасулска работа.
Честно казано, влизането право момчета ми се стори уникално лесно.Единствено трябва да изкараш 3.00 по БЕЛ и малко над 5 по история....
- Jacka|
- В началото бе словото
Това с колко влизаж хич не е важно. Имам познати и то момчета влезнали с бал почти максимален, а отдавна прекъснаха...
Този коментар искрено ме разсмя - откога 4.50 по литература и 5.25 по история са фасулска работа? Поне мен ,простосмъртния, това изказване ме изненада със своята нелепост.Jacka| написа:Поздравления за постигнатия успех, но 27 бал не е кой знае колко трудно достижим. Това, че има идиоти които ги е мързел да прочетат 15 теми нищо не значи. С едно 5.25 по история примерно и 4.50 по литература, както добра оценка от 5.70 на матура по БЕЛ и 6.00 по история - фасулска работа.
Право - 1 курс, 1 поток, 2 група.
- Lithium
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
При положение, че по история се редуват 6-7 теми колко да е трудноROKFELER написа:Разбира се, че не е фасулска работа... Някои си пишат просто ей така, за спорта.....axl написа:Този коментар искрено ме разсмя - откога 4.50 по литература и 5.25 по история са фасулска работа? Поне мен ,простосмъртния, това изказване ме изненада със своята нелепост.Jacka| написа:Поздравления за постигнатия успех, но 27 бал не е кой знае колко трудно достижим. Това, че има идиоти които ги е мързел да прочетат 15 теми нищо не значи. С едно 5.25 по история примерно и 4.50 по литература, както добра оценка от 5.70 на матура по БЕЛ и 6.00 по история - фасулска работа.![]()
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand
Rock out!
Rock out!
Rock out!
- Jacka|
- В началото бе словото
Не знам кое му е смешното. Ако ти си средно интелигентен човек, който знае основните правила за правопис и т.н. 3 месеца нормално четене са напълно достатъчни..добре айде нека да са шест. Има хора които учат 10 дни за изпита по БЕЛ и изкарват 5-ци. Вече на вас колко време ви е отнело да изкарате оценките е отделен въпрос.