[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
coldshot
От дъжд на вятър
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от coldshot »

Абе, всичко е борба за студенти и то доста жалка. Това да сложат изпита от втората сесия заедно с изпита към ТУ мисля, че не се е случвало досега, което ще рече, че е доста тегаво положението за специалностите с математика освен примерно КН и СИ, а физическия факултет милия, те вече с някакви крайни мерки се опитват да го спасят. Дори СУ да е най-престижния университет в България, и горе-долу да държи някакво ниво, от толкова много завършили съм чувала колко безсмислено за тях е било записването, че желанието ми да влезна вече опира повече до инат - да проверя вярно ли е толкова зле или не пък чак пък толкова.
Изображение with no power comes no responsibility
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

За физичния факултет... ако останат свободни места може да се кандидатсва с оценка по физика от приемен изпит от друг университет :D
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
radiko
В началото бе словото
Специалност: ....

Мнение от radiko »

Кой е номера на ректората , Към кого да се обърна ФМИ ? или ? ,за дами поправят грешка в информацията ми за класирането . Мн късно почва работа това СУ ,звъннах в 10 ,но без успех . Дайте телефон ?
Аватар
coldshot
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от coldshot »

Трябва да изчакаш лелките от информацията да извършат сутрешния си ритуал , който обикновено продължава до обедната почивка, а след нея трябва се разтоварят то не може веднага след като са напълнили стомасите да почнат работа, после една дрямка хубава и може да имаш късмет час преди края на работното време да се вържеш, макар че не е и много сигурно щото може да са излезнали да си полафят малко на по няколко цигари и обикновено половин час преди края на работното време заключват здраво вратите и дим да ги няма
Изображение with no power comes no responsibility
radiko
В началото бе словото
Специалност: ....

Мнение от radiko »

Мн са зле ... нз колко пъти звъннях. Явно е сложно да се вдигне тоя телефон и това е .... Иначе да денят им май минава в ядене и приказки :X
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ
Курс: втори

Мнение от iprodanov »

ректорат, фми. Ако не става, почвай с конското направо по ректора. :)
Аватар
miss_purple
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от miss_purple »

girasol написа:Ако някое момиче с 3.80 от първия изпит ми рекне колко девойчета са пред него, мога и аз да си кажа колко са пред мен на тоя... :) sounds fair to me
Математика - сесия 1 3.80
по-висока оценка 151 (33.9 %) равна оценка 16 (3.6 %)
girasol
В началото бе словото
Специалност: Стопанско управление

Мнение от girasol »

Математика - сесия 2 3.80
По-висока оценка 83 ( 28.0 %) равна оценка 6 ( 2.0 %)
forttuna
В началото бе словото

Мнение от forttuna »

Всеки студент е пари и няма университет в БГ, който само заради един престиж ще направи на входа "цедка" от рода "да видим кой най-много ни иска". Освен това, ако не се лъжа, СУ обявява датите за изпитите преди другите университети. Но... като се има предвид, че последния изпит е на 14 юли и в десетдневен срок резултатите от него трябва да бъдат обявени, то няма логично обяснение защо класирането трябва да излезе чак на 29.07.

Да не би да са объркали шестицата с девятка :blind: :scratch:
г_симеонова
В началото бе словото
Специалност: математика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от г_симеонова »

forttuna написа:Всеки студент е пари и няма университет в БГ, който само заради един престиж ще направи на входа "цедка" от рода "да видим кой най-много ни иска". Освен това, ако не се лъжа, СУ обявява датите за изпитите преди другите университети. Но... като се има предвид, че последния изпит е на 14 юли и в десетдневен срок резултатите от него трябва да бъдат обявени, то няма логично обяснение защо класирането трябва да излезе чак на 29.07.

Да не би да са объркали шестицата с девятка :blind: :scratch:
:) Това ми хареса :)
Stoyo
В началото бе словото

Мнение от Stoyo »

Като гледам людете със 3.80 ме фаща яд щот имам 3.40 и не реших една от задачите а в последствие на спирката след изпита я сметнах на ум.... :D щях точно 3.80 да имам както и да е..... та с 3.40 и 250 човека пред мен имам ли шанс на по-задните класирания (за информатика :D нямам мераци за КН и СИ ) . Гледах за мъже са 255 места във фми и още към 75 в стопанския факултет
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Stoyo написа:Като гледам людете със 3.80 ме фаща яд щот имам 3.40 и не реших една от задачите а в последствие на спирката след изпита я сметнах на ум.... :D щях точно 3.80 да имам както и да е..... та с 3.40 и 250 човека пред мен имам ли шанс на по-задните класирания (за информатика :D нямам мераци за КН и СИ ) . Гледах за мъже са 255 места във фми и още към 75 в стопанския факултет
Винаги има шанс... Но дали ще стане, може да ти каже само човек, койго гледа на боб.
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Stoyo
В началото бе словото

Мнение от Stoyo »

:D Toчно на такива не вярвам ... просто ако някой който е кандидатствал минали години има представа да пише :D недейте се ебава
г_симеонова
В началото бе словото
Специалност: математика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от г_симеонова »

Stoyo написа::D Toчно на такива не вярвам ... просто ако някой който е кандидатствал минали години има представа да пише :D недейте се ебава
Никой не се е..а.
Всяка година е различна по бал, няма логика да сравняваш с минали години.
Още повече, че тази балът е образуван по различен начин.
Stoyo
В началото бе словото

Мнение от Stoyo »

прав си :) ще видим какво ще стане на 29ти
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”