прехвърляне в друга специалност

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

animet
В началото бе словото

прехвърляне в друга специалност

Мнение от animet »

някой може ли да ми каже какви са точно правилата за прехвърляне? Аз уча педагогика и съм в първи курс и искам да се прехвърля психология. Кои оценки са важни за прехвърлянето? Кандидатстудетската оценка важна ли е? Моля да ме ориентирате?
Аватар
Koral
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Koral »

девойко хубава... има толкова теми по товоята тема... защо не поразгледаш преди да пускаш нова тема ? А?
I keep every tear like an ocean
For every day that my fortune
Kept me from being with you
I cradle your faith that reveals me
Grows like a flower then heals me
Fills me with promise anew
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Re: прехвърляне в друга специалност

Мнение от nestea »

animet написа:някой може ли да ми каже какви са точно правилата за прехвърляне? Аз уча педагогика и съм в първи курс и искам да се прехвърля психология. Кои оценки са важни за прехвърлянето? Кандидатстудетската оценка важна ли е? Моля да ме ориентирате?
За педагогиката не помня какви бяха изискванията, но май на кандидатстудентския трябваше да имаш най-малко 5 :roll: Провери за всеки случай. оценката от кандидатстудентския е важна, както и сборната оценка от 1 курс в педагогиката. Иди при секретарката/инспекторката и питай за повече инфо. Има обаче доста време. Прехвърлянето става чак края на август. Аз се прехвърлих успешно, но филология. Желая ти късмет, защото знам какво е да учиш във ФНПП :?
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”