Защо в чужбина, а не в България! Цептер

Toзи радел предоставя възможност на вас и на фирми да публикуват информация за нуждите си. Бъдещата цел на този подфорум е да стане място за обратна връзка между бизнеса и образованието. Ако имате желание да помагате за развитието му и имате свежи идеи, моля свържете се с нас.

Модератор: fluffy cloud

nikanita
В началото бе словото

Защо в чужбина, а не в България! Цептер

Мнение от nikanita »

Здравейте! Искам да кажа на младите хора, които са тръгнали да търсят късмета си в чужбина. Защо си мислите, че там ви чакат с отворени обятия? Там за да успеете също трябва много да се трудите, доказвате и борите. В България можете да успеете ако попаднете на точното място, разбира се. Едно от които е Цептер! Компанията дава възможност за бързо развитие в кариерата, печелене на много добри доходи без таван и това разбира се зависи само и единствено от вас! И освен това, ако учите можете да комбинирате двете неща много успешно. Струва си да се поинтересувате!!!
Аватар
THEZOGGO
В началото бе словото

Re: Защо в чужбина, а не в България!

Мнение от THEZOGGO »

Защо лъжете хората да работят за вас не ми е ясно.

Всеки уважаващ себе си човек не би искал да има нищо общо с вас.

Който го интересува нещо за въпросната фирма да изчете много внимателно за какво става въпрос на този линк http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=6960 и да не се подвежда.

Не съм работил в тази фирма и нямам намерение. Бях на интервю за работа и като разбрах за какво става въпрос си плюх на петите и дим да ме няма.

Интервюто за работа се състои по следния начин. Кандидатстваш, след което те одобряват, отиваш на интервю. Влизаш в сградата на централния офис, отиваш на втория или третия етаж вече не си спомням и какво се оказва, виждаш много хора събрани на едно място. Оказва се че това е едно масово интервю. Групата от хора която се е събрала наброява около 15-20 човека. Влизате в една зала с много столове. Сядате и след 5 минути идва една жена която започва да презентира Цептер и как тази фирма е изключителния шанс за вашето бъдеще и кариерно развитие. Въпросната жена, забравих й името, разказваше как самата тя работила от 15 години това което кандидатите ще работят и как разбирате ли сега се е издигнала. Общо взето ала-бала, за да може да клъвнете стръвта. След множество приказки включващи презентирането на фирмата се стига до това което по-дяволите всички ги интересува, а именно какво точно трябва да се работи. Става ясно, че ако бъдете наети на работа, първо работите на процент който можело да достигне до някакви 800-900 лв. Но трябвало да мине известно време за да може да постигнете тези резултати. Става ясно че тези 800-900 лв напрактика са напълно недостижими тъй като вашата роля ще е като на един брокер на недвижими имоти, а именно да лъже хората по телефона. Но тук не става въпрос за разговор с клиенти по телефон, а на живо. Тоест, каните ваши приятели, познати, роднини в къщи на вечеря и започвате да им презентирате тенджери, тигани и какво ли още не, което струва една торба с пари. Ако случайно тия хора които сте поканили на вечеря и им презентирате тия тенекета, тоест тенджерите и другата посуда, се вържат, вие взимате някакъв мизерен процент. Освен това също така вие се нагърбвате със задачата сами да си намерите клиенти - баби, дядовци и всякакви други хора които да накарате да отидат в централния офис на фирмата, където вие пак ще им презентирате тия тенждери. Става ясно, че може да изкарате я 100 лв, я не, на месец, тоест това си е абсолютна загуба на време, нерви и какво ли още не. Какво става след въпосното интервю. : ) Ами става това, че след интервюто, жената която се опитва да ви омае да станете професионални консултанти в световно известна фирма ви казва, че сега ще ви бъдат раздадени едни анкети и който иска да започне работа, и да бъде обучаван в период на един месец, за които ти няма да изкараш и 5 стотинки, да я попълни. Който не иска да попълни анкетата да се чуства свободен да си тръгне. От 20-те човека които бяха на "моето интервю" се изнесоха мисля, че почти всички с изключение на трима или четирима човека. Направи ми впечатление и тона на жната с който говореше. Първоначално като влезе в залата и започна да ни презентира фирмата и бъдещата работа която ще вършим, беше много любезна, беше толкова фалшива и изкуствена, че няма на къде повече. След като се стигна до анкетите които трябва да се попълват и да решаваш дали да оставаш да те "обучават" или не, изведнъж държанието й се промени. Стана много сериозна, намръщена даже би казал, тона на гласа й загуби каквито и да било положителни нотки и имах чуството едва ли не, че ще се разправя с нас, ако не попълним тия анкети и не останем.

Загубих си вече 30 мин. да пиша това, но мисля че колкото повече хора го прочетат толкова по-добре. Не се залъгвайте да си губите времето с Цептер. Пак казвам четете в бгработодател, какво пишат хората и сами преценете дали да кандидатствате за работа в тази фирма.

П.П.
Възможно е да имам правописни и пунктуационни грешки от бързане при писането, но се надвам поста ми да може да се чете.
netstat -a
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Присъединявам се към съвета да не се занимавате с Цептер. Майка ми работи години наред за тях, макар и не като консултант, а отношението към служителите беше доста некоректно.
I wanna fall from the stars straight into your arms
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

:mrgreen:

И аз преди 5 години бях на "обучение" при тези мизерници. Искаха да карам хората да купуват прахосмукачки по 1600 лв.; комплект тенекиени чаши за кафе за по 2500 лв. и какво ли не още :mrgreen:

На Г-на, който водеше обучението тогава, в прав текст пред всички му казах да си смени дилъра и излязох :mrgreen:
Аватар
Scion of balance
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: трети

Мнение от Scion of balance »

Уау вече не ме е яд че си изпуснах интервюто,което беше преди 6 месеца :lol:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Работа, стаж и кариера”