[КСК 2011] Английски език

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
chill
Пишете, о, братя
Курс: втори

Re: [КСК 2011] Английски език

Мнение от chill »

smiley_ написа:А задължително ли е това депозиране на диплома за да продължим на второ класиране?
май да...............
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право

Мнение от liv »

smiley_ написа:А задължително ли е това депозиране на диплома за да продължим на второ класиране?
Ако искаш да запазиш мястото си от първо класиране, а в същото време да се бориш за по-горно желание във второ-да. Ако не депозираш дипломата губиш мястото си от първо. :D
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
chill
Пишете, о, братя

Мнение от chill »

liv написа:
Ако искаш да запазиш мястото си от първо класиране, а в същото време да се бориш за по-горно желание във второ-да. Ако не депозираш дипломата губиш мястото си от първо. :D
чакай, чакай ся!!!! :Д ако НЕ я депозирам = губя мястото си. обаче пак мога да участвам на 2ро, 3то и пр., без да ми се пази мястото, така ли?!?!?
Аватар
liv
Стенограф

Мнение от liv »

chill написа:
чакай, чакай ся!!!! :Д ако НЕ я депозирам = губя мястото си. обаче пак мога да участвам на 2ро, 3то и пр., без да ми се пази мястото, така ли?!?!?
Еми не съм много сигурна, но за да участваш в другите класирания трябва да попълниш декларация. А за дипломата, както казах, мисля че се депозира само ако искаш да си запазиш мястото от първо, а иначе - само с декларация. Ако има нещо невярно, моля да ме поправят. :D
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
chill
Пишете, о, братя

Мнение от chill »

^ хубаво ще е ако е вярно, поне имам някъв избор.

моля някой, който е запознат да потвърди ;>
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Няма такава опция.
Или депозираш дипломата си, за да ти запазят това място и да участваш в другите класирания за по-предно желание, или се отказваш от мястото си и от СУ.

Ето ги опциите:
Чл. 34. (1) Класираните кандидат-студенти от първия етап от 1 до 4 август включително имат възможност:
1. Да се запишат в специалността, в която са класирани, като не участват в следващите етапи.
2. Да депозират диплома-оригинал за средно образование и да попълнят декларация за участие в следващите етапи на класиране за по-предна желана специалност.
3. Да не потвърдят или да не се запишат. В тези случаи те отпадат от всички класирания.
4. Класираните по първа желана специалност кандидати трябва да се запишат на този етап от класирането, без право на потвърждаване или изчакване края на класиранията.
т.е. от точка 2 се изпълнява всичко или нищо.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
smiley_
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от smiley_ »

chill написа:^ хубаво ще е ако е вярно, поне имам някъв избор.

ДА ДА,ще е страхотно!Особено както аз се записах в Търново,но се надявам най-много на Софийски!
Аватар
liv
Стенограф

Мнение от liv »

Значи при всички положения носим диплома. :)
Аватар
smiley_
В началото бе словото

Мнение от smiley_ »

Добре де,а ако не искаме да си го запазваме това място на което сме приети,а просто да продължим нататък в класиранията да се борим за по-предно желание защо е необходимо да си оставяме дипломата?
chill
Пишете, о, братя

Мнение от chill »

smiley_ написа:

ДА ДА,ще е страхотно!Особено както аз се записах в Търново,но се надявам най-много на Софийски!
Аз съм в АБСОЛЮТНО същата ситуация. Записах се АФ в Търново, защото иначе е прекалено рисковано. Ама като разбрах за тая диплома и ТЕГАВИНА:@
Аватар
smiley_
В началото бе словото

Мнение от smiley_ »

chill написа:
smiley_ написа:

Аз съм в АБСОЛЮТНО същата ситуация. Записах се АФ в Търново, защото иначе е прекалено рисковано. Ама като разбрах за тая диплома и ТЕГАВИНА:@
Ох даа..от Търново се бавят като им я искаш да ти я върнат,а в София ги искат...много кофти ситуация.Трябва да звънна да питам това за дипломата дали е задължително или да се надявам да не ме приемат нищо на първо класиране за да продължа директно на второ...
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Дипломата се иска за продължаване в следващо класиране точно за да не дезертират кандидатите в друг университет.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Batman_tas
В началото бе словото

Мнение от Batman_tas »

Здравейте! Проверих си данните в сайта за класиране и имам съмнение, че балът ми не е сметнат правилно! За АФ според мен бала се образува от Оценка от изпита х 3 плюс Оценка от диплома по англ. ез, нали? Т.е. моят бал трябва да е 5.04 х 3 плюс 6 = 21.12, в сайта пише 20.50, вместо оценката от дипломата са ми взели оценката от ДЗИ, която е 5.38! Как мислите - има ли грешка и тя от моя страна ли е? Моля за съвет, как да процедирам оттук нататък! Благодаря предварително на всички по-компетентни от мен! :)
stefanidka
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от stefanidka »

Batman_tas написа:Здравейте! Проверих си данните в сайта за класиране и имам съмнение, че балът ми не е сметнат правилно! За АФ според мен бала се образува от Оценка от изпита х 3 плюс Оценка от диплома по англ. ез, нали? Т.е. моят бал трябва да е 5.04 х 3 плюс 6 = 21.12, в сайта пише 20.50, вместо оценката от дипломата са ми взели оценката от ДЗИ, която е 5.38! Как мислите - има ли грешка и тя от моя страна ли е? Моля за съвет, как да процедирам оттук нататък! Благодаря предварително на всички по-компетентни от мен! :)

В сайта наистина пише,че вземат оценката от дипломата...Но когато си държал матура по един от балообразуващите предмети за някоя специалност ( в твоя случай АФ) се взема оценката от матурата,а не от дипломата...Така че-няма грешка в изчисляването на бала ти.
Аватар
liv
Стенограф

Мнение от liv »

stefanidka написа:
Batman_tas написа:Здравейте! Проверих си данните в сайта за класиране и имам съмнение, че балът ми не е сметнат правилно! За АФ според мен бала се образува от Оценка от изпита х 3 плюс Оценка от диплома по англ. ез, нали? Т.е. моят бал трябва да е 5.04 х 3 плюс 6 = 21.12, в сайта пише 20.50, вместо оценката от дипломата са ми взели оценката от ДЗИ, която е 5.38! Как мислите - има ли грешка и тя от моя страна ли е? Моля за съвет, как да процедирам оттук нататък! Благодаря предварително на всички по-компетентни от мен! :)

В сайта наистина пише,че вземат оценката от дипломата...Но когато си държал матура по един от балообразуващите предмети за някоя специалност ( в твоя случай АФ) се взема оценката от матурата,а не от дипломата...Така че-няма грешка в изчисляването на бала ти.
Sad but true. :(
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”