Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
The_iMMortal_f , защо не се преместиш в стая с 2 легла? Само с 1 момиче ще ти е по-лесно да се разбереш. Ако не се разбираш с евентуалната съквартирантка поне ще ти е по-лесно да я игнорираш 
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Как да ти кажа, свикнах със стаята си, направихме си я уютна с предишните и не искам да се махам от нея,нищо, че като дойдат новите и може да я обърнат на кочинка, едва ли форума е начинът да си търся нови съквартирантки, но поне е един вид вариант, ако има някоя друга душа, която се притеснява от неизвестното, и по -точно от това на какви може да попадне...Или пък кой знае- ако имам късмет да не ми сложат никого ( Dream!)
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аз сега ще съм първи курс. Изпадам в паника като си помисля с какви хора ще се падна в общежитие. Така де...какъв е шансът да попаднеш на готини момичета? 
А сега ако покажеш някоя, която е на цената на общежитието, цена няма да имаш!invisible написа:Оглеждайте се! Понякога изкачат много интересни оферти
Е, не сме чак толкоз изпаднали. 
- The_iMMortal_f
- Паисий
Magenta написа:Аз сега ще съм първи курс. Изпадам в паника като си помисля с какви хора ще се падна в общежитие. Така де...какъв е шансът да попаднеш на готини момичета?
1:100000000000000 / питай мен, цяла , изстрадана година.
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
- Курс: втори
Май е време за социална мрежа "Търся си съквартирант/ка". Посочени интереси са в плюс

- The_iMMortal_f
- Паисий
Присъединявам се към групата.Мога да приютя две прекрасни същества , зайчета и тн. БЪЛГАРСКАТА националност е предимство
- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
- Курс: втори
Започвам да се плаша от действителността. Наистина ли шансът за нормално момиче е минимален? И моите съжаления за досегашната ти участ The_iMMortal_f.
Чак минимален...
Вярно, че доста съквартирантки съм сменила, но досега съм имала две много добри попадения, доста средна работа и 1-2, които не пожелавам да ви се падат.
Пък и ако наистина нещата са зле, има вариант да се преместиш в друга стая.
Вярно, че доста съквартирантки съм сменила, но досега съм имала две много добри попадения, доста средна работа и 1-2, които не пожелавам да ви се падат.
Пък и ако наистина нещата са зле, има вариант да се преместиш в друга стая.

- The_iMMortal_f
- Паисий
Да, местенето не решава проблема честно казано. Вероятността да попаднеш и на по-лошо от предишните е голяма.Ами как да ти кажа, ако си късметлийка може и да попаднеш на свестни.Но нали ти казвам, 99% от момичетата, които познавам и които живеят на общежитие, ми.. като зайци не попаднаха на
за мирисане, ако ме разбираш...
Ми... моята съквартирантка си реши проблема с местене... като дойде при мен. 
И че може да случиш на кофти хора, можеш, но не е чак невъзможно да извадиш и добър или поне приличен късмет със съквартирантите.
И че може да случиш на кофти хора, можеш, но не е чак невъзможно да извадиш и добър или поне приличен късмет със съквартирантите.

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Не знам какъв е шансът да попаднеш на готини момичета, но една колежка от 1 курс миналата година имаше шанса да попадне на готини момчета. После имаше глупостта да сподели това на домакинката си и тя веднага я размести и я лиши от хубавата гледка, а може би и от други хубави неща, шансMagenta написа:Аз сега ще съм първи курс. Изпадам в паника като си помисля с какви хора ще се падна в общежитие. Така де...какъв е шансът да попаднеш на готини момичета?