Тема за КС въпроси от различно естество vol.2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Звездица
Пишете, о, братя

Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.2

Мнение от Звездица »

Имаш чувството, че свободния ти избор не е чак толкова свободен... :mrgreen:
"Човек без правда е като трън в полето. Който и вятър да духне, все ще го отвее."
В. Петлешков
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

О, записването дори не започва на 29ти, а чак на първи август, мисля
Аватар
ralitsa.t
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от ralitsa.t »

Супер кофти се получи с тези дати. Аз съм приета в УНСС и сега се чудя какво да правя. И двете специалности ще ги уча с кеф, сега остана да си избера коя от двете.
Ако СУ пусне класиране към сряда - грешка няма да има, но това май е само надежда!!
Illuminated
В началото бе словото

Мнение от Illuminated »

еми жената от учебния отдел ми каза, че обработват още някакви протоколи и че до средата на другата седмица би трябвало да си нанесли всички оценки коректно(на мен още не са ми сложили оценката от една олимпиада). Това би трябвало да означава, че четвъртък ще си правят класирането най-вероятно.
Illuminated
В началото бе словото

Мнение от Illuminated »

ralitsa.t написа:Супер кофти се получи с тези дати. Аз съм приета в УНСС и сега се чудя какво да правя. И двете специалности ще ги уча с кеф, сега остана да си избера коя от двете.
Ако СУ пусне класиране към сряда - грешка няма да има, но това май е само надежда!!
а каква специалност?
Аватар
Brutality
От дъжд на вятър
Специалност: -

Мнение от Brutality »

А на мен една съученичка ми каза, че и на СУ е излязло първото класиране - гледам като гръмната, защото в личната ми страница няма нищо. Въобще не вярвам това да е вярно. :?
Аватар
ralitsa.t
В началото бе словото

Мнение от ralitsa.t »

Brutality написа:А на мен една съученичка ми каза, че и на СУ е излязло първото класиране - гледам като гръмната, защото в личната ми страница няма нищо. Въобще не вярвам това да е вярно. :?
Е, съмнявам се толкова бързо. Но няма да се учудя, ако в близките дни излезе, то срамота така да ни оставят пред свършен факт...
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Дано в СУ проявят капка благоразумие и обявят класиранията поне на 27, защото губят студенти яко ... във ВТУ, ТУ, УНСС ... И аз така се колебая вече. Приет съм Социология в УНСС и съм шах сега ...
Последно промяна от Judas на 23 Юли 2011, 19:39, променено общо 1 път.
Аватар
ralitsa.t
В началото бе словото

Мнение от ralitsa.t »

Judas написа:Дано в СУ проявят капка благоразумие и обявят класиранията поне на 27, защото губят студенти яко ... във ВТУ, ТУ, УНСС ...
Дано...
Аватар
Never
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Never »

Brutality написа:А на мен една съученичка ми каза, че и на СУ е излязло първото класиране - гледам като гръмната, защото в личната ми страница няма нищо. Въобще не вярвам това да е вярно. :?
Сигурно е имала предвид персоналната информация за класиранията. Самото класиране би трябвало да излезе на 29ти. (има хора, които се надяват да е по-рано, но кой знае...)
It's never too late
for a twist of
fate.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

А някой знае ли как да разберем дали сме приети в СУ от личната си страница? Може да пътувам до София и евентуално на 28-29 да се обадя я на майка ми, я на баща ми, за да видят класирането. Ще трябва да им обяснявам как да се ориентират, че са скарани с техниката :lol:
Аватар
ralitsa.t
В началото бе словото

Мнение от ralitsa.t »

Never написа:
Сигурно е имала предвид персоналната информация за класиранията. Самото класиране би трябвало да излезе на 29ти. (има хора, които се надяват да е по-рано, но кой знае...)
Ще загубят МНОГО ... То СУ остана последния, който не си е пуснал класирането. Пак ще има като миналата година незаети места, ама не 600, а 1600...
Illuminated
В началото бе словото

Мнение от Illuminated »

пфф мен за ТУ всичко ми излезна преди седмица и съм си влезнал там първата специалност, която съм писал, обаче там записването свършва на 27-ми :(
Аватар
Brutality
От дъжд на вятър
Специалност: -

Мнение от Brutality »

Judas написа:Дано в СУ проявят капка благоразумие и обявят класиранията поне на 27, защото губят студенти яко ... във ВТУ, ТУ, УНСС ... И аз така се колебая вече. Приет съм Социология в УНСС и съм шах сега ...
Във ВТУ трите класирания и записванията за тях приключват преди първото на СУ да е излязло. Да не говорим, че в повечето университети изпитите по даден предмет съвпадаха (плюс/минус един ден, но пак е същото - няма как да идеш днес на изпит в София, утре - в Търново, а да си от Варна, примерно).
Борбата за студенти е ясна, въпросът е обаче, защо хем искат кандидатите да избират Алма Матер, хем ги режат масово откъм оценки на изпити като БЕЛ, например, с които се кандидатства за повечето специалности. И защо кандидатстването с матура в 9 от 10 случая е обречено на провал, понеже матурата се взима с коефициент 2, а изпитът - с 3. Ясно е, че ДЗИ са на по-ниско ниво от кандидатстудентски изпит, но когато останалите ВУЗ-ове искат студенти, приемат хората наравно, без значение дали кандидатстват с матура или с изпит. Парадоксално е просто.
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Ами защото като паднат и тук критериите драстично, съвсем ще забегне народът на запад...
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”