Подаване на документи

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

В полето за област в кандидатстудентските документи, тези от София трябва да напишат кода на Област София, а не на Софийска област, нали? :roll:

Edit: Още един въпрос - изпитът по английски започват от 8:00, нали? Т.е. на картончето на 'час' трябва да напишем 8:00?

Edit 2: А там за дипломата, където пише 'издадена от' се попълва името на училището, нали?

ПП Няма ли направо някакъв образец как се попълват тея документи :D
RecalcitrancE
В началото бе словото
Обратна връзка:

И аз заминавам да си подам документите.

Мнение от RecalcitrancE »

Видя се то, че е по-сигурно на място и лично. След час пътувам към необятна Шопландия. Ако някой се терзае да се видим там, може да стане тази вечер (парчето на Svetla Juniour :lol: ) или утре (тука изборът е доволно богат). Ето ви един линк - мутрата ми и 0899 490706.
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=1 ... umId=56214
Айде заповядайте - 15 имп./минута. :twisted:

Поздрави!
Истински врагове предпочитам пред мними приятели!
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Няколко много баламски въпроси имам относно попълването на документите,ама все пак ще съм ви много благодарна ако ми помогнете...На молбата,където са посочените изпитите,които ще се държат пише да се оградят-как?само цифрата на изпита или цялото му наименование+цифрата...?А под информацията за дипломата има предмети от нея,на които трябва да се посочи оценката.Ама само на тези,които са ми балообразуващи на мен или всичките и те вече си виждат после кои са балообразуващи??
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

аз оградих само цифрата и не направиха проблем...и става въпрос за балообразуващите оценки... :D
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Още нещо...Плика,в който са документите,нали не трябва,защото на моя му се случи малък инцидент...Уфф супер се изнервих вече,само глупости,ама щото обърках едни документи и от тогава питам за всичко,ако ще да ми се смеят... :roll:
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

не, не ти трябва...връщат си ти го даже...отвътр взимат само листовете с инфото и ти подпечатват картончето и ти го дават....
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Златна си :wink: Но разглеждайки документите възника още един въпрос.Какъв е вида за завършеното средно образование-общо или специално.Завършила съм природо-математическа гимназия..това какво ще дойде?
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

аз съм завършила същата гимназия, но друг град и писах общо...:) специално предполагам, че е за проесионалните гимназии :roll:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

а и бтв...не се шашкай толкова с тея документи...не е голяма философия дори и да сгрешиш нещо :D аз даже грешчица направих върху картончето...нищо не казаха...по-важно е как да си подредиш специалностите, за да не се прецакаш нещо
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Благодаря ти много :D Знам,даже се ядосвам че се шашкам толкова,просто вече обърках едни документи като подавах и не искам и за СУ да объркам нещо,защото там ми е най-важно..Та дано всичко да е ок,просто една приятелка ще ги подава вместо мен и да знам че всичко е наред...Още веднъж мерси много :D
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

за нищо ....пак заповядай :D
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Пф! Тия документи да не са златни...!!! Днес имах ужасни преживявания с подаването...
1. Веднага щом стигнах заедно с документите за СУ ми дадоха картонче, на което пише на коя банкова сметка да платя 15те лева за изпита по английски. Казаха ми, че изпитът по говорни и комуникатовни способности НЕ се плаща.
2. Попълвах и преписвах документацията кажи-речи един час вътре в задушното, шумно кафе! Не мога да разбера защо цялата информация трябва да я пишем по 2 пъти... Излишно губене на време, според мен.
3. Чаках 4 ЧАСА на опашката и тъкмо ми дойде редът и.. 45 минутна пауза за обяд на работещите!
4. Когато все пак най-сетне успях да вляза, леличката все пак реши, че изпитът по говорни и комуникативно способности ТРЯБВА да се плаща, при това 10 лева и то по банков път!
5. Половин час по-късно най-сетне вече можех да кажа, че всичко е приключило...
И как приключи?
15лв + 10лв + 20лв + 4 лв = 49лв, само за един изпит по английски и четене от книжка за 2 минути! Обирджийство... :angryfire: :angryfire: :angryfire:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
RecalcitrancE
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мина и тоя дерт.

Мнение от RecalcitrancE »

Преди няколко часа и аз си подадох документите. Няма връщане назад!

Не виждам какво толкова се кахърите и какво толкова има да се бърка по тия документи. Аз си седнах спокойно в 243 май беше и типигьозки си попълних всичко. Поразпитах една симпатяга на първия етаж, която се потеше да отговаря на всякакви въпроси. Пак бих отишъл да си пусна документите - стига тя да е там и да я разпитвам. Абе, сладуранка! Ама е какичка :)

Има нещо съмнително в тия документи. Така са съставени, че или трябва да си всезнайко по рождение, или да си купил справочника - да го знаеш наизуст или постоянно да ти е под ръка. Насам-натам по формулярите - "съгласно чл. едикой си от Справочника...", виж Справочника...", "както в Справочника...". Ами никой не ни задължава да си вземем СПРАВОЧНИКА. (Колко велико звучи тази дума!) Дълбок поклон с извинение към издателите, ама тая година не счетах за нужно да си купя не особено естетически изглеждащия и извънземно подреден справочник. И се справих! И даже ме жегна красивата усмивка на колежката от ИНФОРМАЦИЯ! НЕ НА МЕРКАНТИЛНОСТТА. :!: Стига с тая мафия със справочниците....

И нещо друго в тясна връзка с предходните пост-ове. Възможно ли е пет години да учиш в една гимназия и да не знаеш дали е професионална? Някои училища даже са кръстени "ПРОФЕСИОНАЛНО/А"...Не се излагайте така бе - ще учите в СУ все пак! ( :idea: Висше образование дава.)

Кажете как си прироритизирахте желанията? :wink:

Поздрави!

ПС: Църната мадам - не знам що са били толкова кисели с тебе. С мене бяха повече от учтиви. Даже като видяха "заралияяяяяяя" мед им капеше от химикалите и печатите. Може би си отишла твърде късно. Аз в 9 и нещо бях отупал работата и нямаше опашки по 4 часа. Затова - рано пиле, рано пее. ПИЛЕЕЕЕЕЕЕ - къде е сега Райничка :)

И не им се спичайте толкова на тия служителки. Дори и да са нервни - усмихвайте се! Вкарайте някой комплимент или майтап. Ако не се размекнат, поне на вас ще ви стане по-леко. В крайна сметка помнете, че ТОВА ИМ Е НА ТЯХ РАБОТАТА И ТРЯБВА ИМ ДА БЪДЕ ЧЕСТ ДА ВИ ОБСЛУЖАТ!
Истински врагове предпочитам пред мними приятели!
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Аз си бях попълнил документите вкъщи. Днес към 11:10 отидох до СУ (който е на около 10 минути пеша от нас), влязох вътре, преснимах си дипломата, продавачката ми се усмихваше, после си влязох като пич в 243-та зала, не съм чакал и минута, вътре също ми се усмихваха и към 11:25 си бях в нас. Точно пък днес нямаше никакви опашки. Вчера минавах оттам и се отбих да видя доколко часа работят (това пак към 11:00) и отново нямаше никакви хора. Black_lady, не знам как така си чакала четири часа.. :unsure:

ПП Като си подавах документите влязох само за малко в стаята за попълване да се подпиша на декларацията, че не го бях направил в нас и ми стана много смешно, защото всички вътре се чудеха точно за средното образование дали е общо или специално :D
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Vaskes написа: Black_lady, не знам как така си чакала четири часа.. :unsure:
Случайно живея в Бургас, ако не си забелязал, и няма как да си подам документите направо в СУ :roll:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”