Математиката от дипломата е всъщност математиката от матурата, а не от годините на обучение. Мисля, че там бъркаш.Crossfire написа:Аз имам същия проблем. Формулата за Икономика и Стопанско управление е
2*изпит/матура математика + 2*изпит чужд език + математика от диплома + чужд език от диплома
Следователно 2*3,64 + 2*5,20 + 5 + 6 = 28,68
Според тях обаче е 27,32. Отгоре на всичкото днеска никой не си вдига телефона в учебния отдел.
Грешка при балообразуване
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
- Курс: втори
Re: Грешка при балообразуване
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Има 3.64 на изпита по мат, а за да ти вземат матурата трябва да е най-малко с оценка 4.50. Така, че грешката май не е от там....yolinaA написа:Математиката от дипломата е всъщност математиката от матурата, а не от годините на обучение. Мисля, че там бъркаш.Crossfire написа:Аз имам същия проблем. Формулата за Икономика и Стопанско управление е
2*изпит/матура математика + 2*изпит чужд език + математика от диплома + чужд език от диплома
Следователно 2*3,64 + 2*5,20 + 5 + 6 = 28,68
Според тях обаче е 27,32. Отгоре на всичкото днеска никой не си вдига телефона в учебния отдел.
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Някой кандидат за Европеистика или някой запознат може ли да ми каже колко е максималният бал. Аз мислех, че е 30, но на мен ми е изчислен бал над 30.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Благодаря за информацията
-
Hexadecimal
- В началото бе словото
Ако някой има като моя проблем, да се обади в учебен отдел на този телефон (мен ме препратиха там от информация): 9873488Hexadecimal написа:А случайно някой да знае защо може да не ми излизат оценките от дипломната работа в сайта? По този начин не ми се калкулира изобщо бала, съответно.
"He asked us "Be you angels?" and we said "NAY!" We are but men. Rawk!"