Грешка при балообразуване

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
yolinaA
Пишете, о, братя
Специалност: Културология
Курс: втори

Re: Грешка при балообразуване

Мнение от yolinaA »

Crossfire написа:Аз имам същия проблем. Формулата за Икономика и Стопанско управление е
2*изпит/матура математика + 2*изпит чужд език + математика от диплома + чужд език от диплома
Следователно 2*3,64 + 2*5,20 + 5 + 6 = 28,68
Според тях обаче е 27,32. Отгоре на всичкото днеска никой не си вдига телефона в учебния отдел.
Математиката от дипломата е всъщност математиката от матурата, а не от годините на обучение. Мисля, че там бъркаш.
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

yolinaA написа:
Crossfire написа:Аз имам същия проблем. Формулата за Икономика и Стопанско управление е
2*изпит/матура математика + 2*изпит чужд език + математика от диплома + чужд език от диплома
Следователно 2*3,64 + 2*5,20 + 5 + 6 = 28,68
Според тях обаче е 27,32. Отгоре на всичкото днеска никой не си вдига телефона в учебния отдел.
Математиката от дипломата е всъщност математиката от матурата, а не от годините на обучение. Мисля, че там бъркаш.
Има 3.64 на изпита по мат, а за да ти вземат матурата трябва да е най-малко с оценка 4.50. Така, че грешката май не е от там....
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
Crossfire
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от Crossfire »

Прощавайте колеги грешката е моя
AIG - Always Insure Garbage
Christine
В началото бе словото

Мнение от Christine »

Някой кандидат за Европеистика или някой запознат може ли да ми каже колко е максималният бал. Аз мислех, че е 30, но на мен ми е изчислен бал над 30.
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Максималният е 36 :wink:

Балообразуване:
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... ropeistika
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Christine
В началото бе словото

Мнение от Christine »

Благодаря за информацията
Hexadecimal
В началото бе словото

Мнение от Hexadecimal »

Hexadecimal написа:А случайно някой да знае защо може да не ми излизат оценките от дипломната работа в сайта? По този начин не ми се калкулира изобщо бала, съответно.
Ако някой има като моя проблем, да се обади в учебен отдел на този телефон (мен ме препратиха там от информация): 9873488
"He asked us "Be you angels?" and we said "NAY!" We are but men. Rawk!"
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”