[КСК 2011] История
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] История
Този път нещата по история при момчета са по-зле:
На предварителния имам 5.25 и има 72 над мен и 32 с моята оценка .Явих се на шега и на втората сесия- изкарах 5.13 на същата тема и има 60 момчета над мен и 7 със същата оценка.Дано сам полезен на някой.
На предварителния имам 5.25 и има 72 над мен и 32 с моята оценка .Явих се на шега и на втората сесия- изкарах 5.13 на същата тема и има 60 момчета над мен и 7 със същата оценка.Дано сам полезен на някой.
Право - 1 курс, 1 поток, 2 група.
-
Severozapad
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
cReoLiN написа:Я дайте линк към минали такива статии, ако ги качват в интернет.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=866404
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/n ... ski_biseri
Ето и цяла книга !
-
Unnamed
- В началото бе словото
Кога горе-долу ще можем да си видим работите , предполагам,чее ще е преди да излезне класирането...
- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
- Курс: втори
След обявяване на всички резултати от втората кандидатстудентска сесия в тридневен срок (от 1 до 3 август) кандидатите могат да идентифицират писмените си работи в сградата на Ректората.
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... ite_raboti
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... ite_raboti
- joutsenlaulu
- От дъжд на вятър
- Специалност: istoria
Тъкмо обратното, идентификацията става след като излезе първото класиране 
- MiseryChastain
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
т'ва ми е фул макс фейвърит.
"С началото на управлението на Крум е свързано и блестящото начало - навръх Коледа начело на Франкската империя е коронясан Карл Маркс."
Социализмът ще завладее света!
P.S.: И така, ако се направи елементарна сметка.. комунизмът върлува из Европа по тази информация тук от 9в.! How cool. А Карл Маркс е направо извънземно същество, оцеляло цяло хилядолетие до 1883г. ИСКАМ И АААААААЗ КАТО НЕГООООО!

"С началото на управлението на Крум е свързано и блестящото начало - навръх Коледа начело на Франкската империя е коронясан Карл Маркс."
Социализмът ще завладее света!
P.S.: И така, ако се направи елементарна сметка.. комунизмът върлува из Европа по тази информация тук от 9в.! How cool. А Карл Маркс е направо извънземно същество, оцеляло цяло хилядолетие до 1883г. ИСКАМ И АААААААЗ КАТО НЕГООООО!
Последно промяна от MiseryChastain на 23 Юли 2011, 11:57, променено общо 2 пъти.
...
и станахме всички ветропоказатели,
еднакви по форма и еднакви по цвят.
Право, I-ви курс, 6-та група.
и станахме всички ветропоказатели,
еднакви по форма и еднакви по цвят.
Право, I-ви курс, 6-та група.
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
Дали я има още, искам да си я взема, че ми стана интересно.Severozapad написа:cReoLiN написа:Я дайте линк към минали такива статии, ако ги качват в интернет.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=866404
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/n ... ski_biseri
Ето и цяла книга !
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
-
Unnamed
- В началото бе словото
Tова е доста кофти , т.е. ако се съмняваш , че има нещо нередно , няма как да провериш преди да излезне първото класиране , ако звънна в понеделник в СУ и ги накарам да проверят за някаква грешка , дали ще ми обърнат някакво внимание ???joutsenlaulu написа:Тъкмо обратното, идентификацията става след като излезе първото класиране
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
Емииии... пробвай си късмета. 
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- joutsenlaulu
- От дъжд на вятър
- Специалност: istoria
Съмнявам се, че ще имаш успех с намирането на такива "грешки" и още повече с тяхното отстраняване.Unnamed написа:Tова е доста кофти , т.е. ако се съмняваш , че има нещо нередно , няма как да провериш преди да излезне първото класиране , ако звънна в понеделник в СУ и ги накарам да проверят за някаква грешка , дали ще ми обърнат някакво внимание ???joutsenlaulu написа:Тъкмо обратното, идентификацията става след като излезе първото класиране
-
Unnamed
- В началото бе словото
А резултатите изнесени ли са на химическия факултет ?
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Да, би трябвало да са изнесени и на стента на плача 
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аа, като говорим за изнасяне - няма ли бисери все още? 
Право - II курс, 2-ри поток
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Абе ужким бяха пускали някакви във вестниците, ама според мен бяха същите като от предварителната.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
-
BlagovestHristov
- Драскач
Unnamed написа:Tова е доста кофти , т.е. ако се съмняваш , че има нещо нередно , няма как да провериш преди да излезне първото класиране , ако звънна в понеделник в СУ и ги накарам да проверят за някаква грешка , дали ще ми обърнат някакво внимание ???joutsenlaulu написа:Тъкмо обратното, идентификацията става след като излезе първото класиране