[КСК 2011] Кандидати за Право
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- joutsenlaulu
- От дъжд на вятър
- Специалност: istoria
Re: [КСК 2011] Кандидати за Право
Имам следният въпрос- на страницата, където става ясно класирането или по-скоро ще стане на 29ти, та там са показани оценките на хората, които имат по-високи оценки от мен и съответно равни само от втората изпитна сесия или общо и от двете? Защото ако е само от втората ми звучи като да стреляме в тъмното
?
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Според правилника нямаш право да участваш в класиранията, но щом имаш тези данни нанесени в персоналната информация може и да имаш късмет и да ти разрешат да я занесеш и сега
, но не е 100% сигурно.
Чл. 29. Не образуват състезателен бал и не участват в класирането кандидат-студентите:
2. Подали документи онлайн и непредставили за сверяване оригиналната диплома за средно образование в определените в чл. 20, ал. 2, т. 2.1 срокове.
Чл. 29. Не образуват състезателен бал и не участват в класирането кандидат-студентите:
2. Подали документи онлайн и непредставили за сверяване оригиналната диплома за средно образование в определените в чл. 20, ал. 2, т. 2.1 срокове.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
nansita
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ужас.Това ми звучи като че 100% няма да участвам .... Не мога да повярвам просто как заради толкова дребно нещо ще ми се провали една година ..
- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
- Курс: втори
Нищо не се знае още. Понеделник бягаш, питаш, молиш и може и да се получи. Според мен е добър знак, че са ти въвели данните все пак.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Само от втората. Има разминаване с тези, които са ти се показвали при изпитите, тъй като има хора, които не са си подали документите за класиранията.joutsenlaulu написа:Имам следният въпрос- на страницата, където става ясно класирането или по-скоро ще стане на 29ти, та там са показани оценките на хората, които имат по-високи оценки от мен и съответно равни само от втората изпитна сесия или общо и от двете? Защото ако е само от втората ми звучи като да стреляме в тъмното?
nansita същото пишеше и за сроковете за изпитите, но приемаха до няколко дни преди съответния изпит. Имай малка надежда и дано да се оправят нещата, все пак ако беше изцяло отхвърлена от класацията нямаше да имаш данни за класиранията
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
nansita
- В началото бе словото
Дано.И аз за това се хващам и имам малко надежда ...
-
BlagovestHristov
- Драскач
Аз да си кажа момче съм бал 26,40 
-
nansita
- В началото бе словото
Ако звънна днес на този телефон 02 / 9308434 дали някой ще ме отрази или чак в понеделник вече ?
- joutsenlaulu
- От дъжд на вятър
- Специалност: istoria
Да , виждам , че има минимални разлики. Ами тогава да ви пожелая успех, обаче наистина ако е така не знаем с какво се конкурираме, което си доста притеснително 
според вас има ли вероятност резултатите от класирането да излязат по-рано... след като вече са ни изчислени баловете?

-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Все още не са въведени всички балове... Иначе... най-рано във вторник... лично мнение...dulsineq написа:според вас има ли вероятност резултатите от класирането да излязат по-рано... след като вече са ни изчислени баловете?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- polestrio
- В началото бе словото
- Специалност: Право
2.1. Кандидат-студенти, които са подали документи онлайн, са длъжни да представят за сверяване оригиналната диплома за средно образование в Учебен отдел на Ректората в периода 01.07. – 14.07.2011 г.nansita написа:Ужас.Това ми звучи като че 100% няма да участвам .... Не мога да повярвам просто как заради толкова дребно нещо ще ми се провали една година ..
-
Bu.
- В началото бе словото
малко невъзможно ми се струва.. след като са обявили дата : (brasence написа:Все още не са въведени всички балове... Иначе... най-рано във вторник... лично мнение...dulsineq написа:според вас има ли вероятност резултатите от класирането да излязат по-рано... след като вече са ни изчислени баловете?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Правооооо , първи курс, трета група : )))))))))))
- polestrio
- В началото бе словото
- Специалност: Право
в унсс съм вътре право а за су бал 27 момче айдееее

знам, че не това е правилното място, но видях, че едно момче е споменало, че е прието в унсс. Може ли някой да каже какво точно изписва за да сте приети. На мен само ми пиче: резултати от класиранията: първо класиране, право, с бал 34.94. Това какво означава?