[КСК 2011] Кандидати за Право

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
joutsenlaulu
От дъжд на вятър
Специалност: istoria

Re: [КСК 2011] Кандидати за Право

Мнение от joutsenlaulu »

Имам следният въпрос- на страницата, където става ясно класирането или по-скоро ще стане на 29ти, та там са показани оценките на хората, които имат по-високи оценки от мен и съответно равни само от втората изпитна сесия или общо и от двете? Защото ако е само от втората ми звучи като да стреляме в тъмното :)?
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Според правилника нямаш право да участваш в класиранията, но щом имаш тези данни нанесени в персоналната информация може и да имаш късмет и да ти разрешат да я занесеш и сега :wink: , но не е 100% сигурно.

Чл. 29. Не образуват състезателен бал и не участват в класирането кандидат-студентите:
2. Подали документи онлайн и непредставили за сверяване оригиналната диплома за средно образование в определените в чл. 20, ал. 2, т. 2.1 срокове.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
nansita
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от nansita »

Ужас.Това ми звучи като че 100% няма да участвам .... Не мога да повярвам просто как заради толкова дребно нещо ще ми се провали една година ..
Аватар
yolinaA
Пишете, о, братя
Специалност: Културология
Курс: втори

Мнение от yolinaA »

Нищо не се знае още. Понеделник бягаш, питаш, молиш и може и да се получи. Според мен е добър знак, че са ти въвели данните все пак.
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

joutsenlaulu написа:Имам следният въпрос- на страницата, където става ясно класирането или по-скоро ще стане на 29ти, та там са показани оценките на хората, които имат по-високи оценки от мен и съответно равни само от втората изпитна сесия или общо и от двете? Защото ако е само от втората ми звучи като да стреляме в тъмното :)?
Само от втората. Има разминаване с тези, които са ти се показвали при изпитите, тъй като има хора, които не са си подали документите за класиранията.

nansita същото пишеше и за сроковете за изпитите, но приемаха до няколко дни преди съответния изпит. Имай малка надежда и дано да се оправят нещата, все пак ако беше изцяло отхвърлена от класацията нямаше да имаш данни за класиранията :roll:
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
nansita
В началото бе словото

Мнение от nansita »

Дано.И аз за това се хващам и имам малко надежда ...
BlagovestHristov
Драскач

Мнение от BlagovestHristov »

Аз да си кажа момче съм бал 26,40 :albino:
nansita
В началото бе словото

Мнение от nansita »

Ако звънна днес на този телефон 02 / 9308434 дали някой ще ме отрази или чак в понеделник вече ?
Аватар
joutsenlaulu
От дъжд на вятър
Специалност: istoria

Мнение от joutsenlaulu »

Да , виждам , че има минимални разлики. Ами тогава да ви пожелая успех, обаче наистина ако е така не знаем с какво се конкурираме, което си доста притеснително :)
dulsineq
В началото бе словото

Мнение от dulsineq »

според вас има ли вероятност резултатите от класирането да излязат по-рано... след като вече са ни изчислени баловете? :?: :?: :?: :?: :?: :?:
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

dulsineq написа:според вас има ли вероятност резултатите от класирането да излязат по-рано... след като вече са ни изчислени баловете? :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Все още не са въведени всички балове... Иначе... най-рано във вторник... лично мнение...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
polestrio
В началото бе словото
Специалност: Право

Мнение от polestrio »

nansita написа:Ужас.Това ми звучи като че 100% няма да участвам .... Не мога да повярвам просто как заради толкова дребно нещо ще ми се провали една година ..
2.1. Кандидат-студенти, които са подали документи онлайн, са длъжни да представят за сверяване оригиналната диплома за средно образование в Учебен отдел на Ректората в периода 01.07. – 14.07.2011 г.
Bu.
В началото бе словото

Мнение от Bu. »

brasence написа:
dulsineq написа:според вас има ли вероятност резултатите от класирането да излязат по-рано... след като вече са ни изчислени баловете? :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Все още не са въведени всички балове... Иначе... най-рано във вторник... лично мнение...
малко невъзможно ми се струва.. след като са обявили дата : (
Правооооо , първи курс, трета група : )))))))))))
Аватар
polestrio
В началото бе словото
Специалност: Право

Мнение от polestrio »

в унсс съм вътре право а за су бал 27 момче айдееее :cheers: :joker: :compress: :astronomer1:
Superball
В началото бе словото

Мнение от Superball »

знам, че не това е правилното място, но видях, че едно момче е споменало, че е прието в унсс. Може ли някой да каже какво точно изписва за да сте приети. На мен само ми пиче: резултати от класиранията: първо класиране, право, с бал 34.94. Това какво означава?
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”