Chaotic_Mind написа:Момче-бал 28.90. Надявам се да стигне за психология!
[КСК 2011] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Re: [КСК 2011] Английски език
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
-
Chaotic_Mind
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Амии не че съм скромен,но вчерашната статия че 1728 са писали психология като първо желание направо ме обърка.
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Смятай от тях поне 1200 че са момичета.Chaotic_Mind написа:Амии не че съм скромен,но вчерашната статия че 1728 са писали психология като първо желание направо ме обърка.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- liv
- Стенограф
И да не ви шашкат бройките, имайте предвид, че за тази специалност се кандидатства и с матура и има хора, които просто си подават документите. 
Последно промяна от liv на 22 Юли 2011, 14:57, променено общо 1 път.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- t_enigma
- От дъжд на вятър
- Специалност: Японистика
- Обратна връзка:
"На първата изпитна сесия процентът на слабите оценки е 37% , а на втората изпитна сесия процентът на 2-ките се е покачил до 48%."
Imagination > Reality
- liv
- Стенограф
Да бе, и мен познати вчера това ме питаха. Имало мн двойки. Викам си това да не е по история или БЕЛ.t_enigma написа:"На първата изпитна сесия процентът на слабите оценки е 37% , а на втората изпитна сесия процентът на 2-ките се е покачил до 48%."
-
telec
- В началото бе словото
- Специалност: психология
5.20 по английски, бал 27.60...и аз съм за психология
- MisT
- В началото бе словото
Сега... може ли да обобщим: след първо класиране какво правим, ако искаме да изчакаме 2-ро и 3-то.
П.П. Тая шашма така и не я разбрах, тъй че не ме овиквайте много много :-]
- teddinka
- В началото бе словото
Вчера излезе една статия, в която се казва, че тази година се значително се е увеличил интересът към АФ, и приблизително от 1800 кандидата, 500 са я писали на 1во желание.. Явно че ще има конкуренция, дано само не скочат прекалено много баловете
Ох, защо трябваше да го мотаят толкова това класиране, 100% вече е готово.. И само като се замисля, че още една седмица ще ми (ни) пилят нервичките, докато почти всички останали университети приключват кампаниите си, ми става лошо..
p.s Ако някой иска да прочете статията - http://inews.bg/България/Младите-искат-да-учат-Английска-филология-в-Алма-Матер_l.a_c.327_i.100024.html
Ох, защо трябваше да го мотаят толкова това класиране, 100% вече е готово.. И само като се замисля, че още една седмица ще ми (ни) пилят нервичките, докато почти всички останали университети приключват кампаниите си, ми става лошо..
p.s Ако някой иска да прочете статията - http://inews.bg/България/Младите-искат-да-учат-Английска-филология-в-Алма-Матер_l.a_c.327_i.100024.html
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Обратна връзка:
MisT написа:Сега... може ли да обобщим: след първо класиране какво правим, ако искаме да изчакаме 2-ро и 3-то.
Аз колкото разбрах, отиваш във факултета на специалността, в която си приет, и си депозираш дипломата и казваш/подаваш желание/уотевър да участваш в следващото класиране.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- alice.
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Адрес в галерията на СУ: -
Чл. 34. (1) Класираните кандидат-студенти от първия етап от 1 до 4 август включително имат възможност:
1. Да се запишат в специалността, в която са класирани, като не участват в следващите етапи.
2. Да депозират диплома-оригинал за средно образование и да попълнят декларация за участие в следващите етапи на класиране за по-предна желана специалност.
3. Да не потвърдят или да не се запишат. В тези случаи те отпадат от всички класирания.
4. Класираните по първа желана специалност кандидати трябва да се запишат на този етап от класирането, без право на потвърждаване или изчакване края на класиранията.
(2) Некласираните от този етап кандидати, участват автоматично в следващия етап на класирането.
Чл. 36. Вторият етап на класиране се обявява на 9 август. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 10 до 12 август вкл.
Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в третото класиране, което е окончателно.
Чл. 37. Третият етап на класирането се обявява на 16 август. Срок за записване – 17, 18 и 19 август. Резултатите от това класиране са окончателни.
1. Да се запишат в специалността, в която са класирани, като не участват в следващите етапи.
2. Да депозират диплома-оригинал за средно образование и да попълнят декларация за участие в следващите етапи на класиране за по-предна желана специалност.
3. Да не потвърдят или да не се запишат. В тези случаи те отпадат от всички класирания.
4. Класираните по първа желана специалност кандидати трябва да се запишат на този етап от класирането, без право на потвърждаване или изчакване края на класиранията.
(2) Некласираните от този етап кандидати, участват автоматично в следващия етап на класирането.
Чл. 36. Вторият етап на класиране се обявява на 9 август. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 10 до 12 август вкл.
Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в третото класиране, което е окончателно.
Чл. 37. Третият етап на класирането се обявява на 16 август. Срок за записване – 17, 18 и 19 август. Резултатите от това класиране са окончателни.
- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
E, 48 % двойки не е чак толкова много, в границите на разумното е.
При тема на Славейков преди години май бяха 55-6, не съм сигурен...
При тема на Славейков преди години май бяха 55-6, не съм сигурен...
- liv
- Стенограф
На фона на другите предмети е много. 
- smiley_
- В началото бе словото
А задължително ли е това депозиране на диплома за да продължим на второ класиране?