А по история не се виждам просто, Раковски ми скъса нервната система.Най-големият куриоз е, че си мислех, че по БЕЛ ще се изложа и писах специалности само с история.Явно не ми се отдава да мисля.Бога ми, идва ми да потъна в дън земя!!!!!!!!!:(((((((((((((
Резултати Литература - 2011/2012
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Резултати Литература - 2011/2012
И аз съм с 5.00 71 ( 5.8 %) 29 ( 2.4 %).Не съм алчна, но очаквах повече...
(((((((((((((((((
А по история не се виждам просто, Раковски ми скъса нервната система.Най-големият куриоз е, че си мислех, че по БЕЛ ще се изложа и писах специалности само с история.Явно не ми се отдава да мисля.Бога ми, идва ми да потъна в дън земя!!!!!!!!!:(((((((((((((
„Днешният идеал е високообразованият човек. А умът на високообразования човек е нещо ужасно. Той е като антикварен магазин, пълен с уродливи и прашни вехтории, чиято оценка е винаги по-висока от действителната им стойност."
-
Chaotic_Mind
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз съм с 5.00. Само 11 момчета имат повече от мен, иначе 12 са равни на мен.
- Katalina_Stefanova
- В началото бе словото
5.25 пред мен 30 ( 2.5 %) колкото мен 30 ( 2.5 %)

-
stefanidka
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Обратна връзка:
stefanidka написа:И аз съм с 5.00
Извинявай, ти нямаше ли толкова и на предварителната? Ако може да ми кажеш колко са били над теб, че тука се правят едни математически гимнастики и вече ще полудея.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
-
stefanidka
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Дам,толкова имах и тогава.А над мен са били 52,колкото мен 34.Never написа:stefanidka написа:И аз съм с 5.00
Извинявай, ти нямаше ли толкова и на предварителната? Ако може да ми кажеш колко са били над теб, че тука се правят едни математически гимнастики и вече ще полудея.
Има 2 момчета с над 5.38 и трима с такава оценка.
Право - 1 курс, 1 поток, 2 група.
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Обратна връзка:
Мерси много, stefanidka! Даваш ми някакви надежди. xD
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Споко, няма как да се предвидят такива неща... самооценката почти винаги няма нищо общо с реалната, която получавате, така че няма за какво да те е яд.dokogaaa написа:И аз съм с 5.00 71 ( 5.8 %) 29 ( 2.4 %).Не съм алчна, но очаквах повече...(((((((((((((((((
Много висока оценка за изпита по БЕЛ, така че Браво и успех
5.50
)))
Велина, Велина, благодаря ти, много си мила, но положението ми е отчайващо:(((((((( Хората са казали - “Каквото човек сам си направи, никой друг не може да му стори”. Желая ти всичко добро!:)
„Днешният идеал е високообразованият човек. А умът на високообразования човек е нещо ужасно. Той е като антикварен магазин, пълен с уродливи и прашни вехтории, чиято оценка е винаги по-висока от действителната им стойност."
Хора, аз имам 3.00 и искам да си обжалвам оценката. Някой от вас може ли да ми обясни как става това ?
Не става никак. Само при техническа грешка може.Vyke написа:Хора, аз имам 3.00 и искам да си обжалвам оценката. Някой от вас може ли да ми обясни как става това ?
без думи...
Последно промяна от Vyke на 22 Юли 2011, 18:59, променено общо 1 път.
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
"§ 6. Молби и жалби по всички кандидатстудентски въпроси се отправят до Ректора в срок до 19 август. След тази дата молби и жалби не се приемат. Към молбите се прилагат необходимите документи-оригинал и фотокопие за удостоверяване на всеки конкретен случай. Ректорът решава кандидатстудентските молби и жалби в съответствие с настоящия Правилник и със Закона за висше образование."
Това го пише в правилника на СУ. Казано е по всички кандидатстудентски въпроси, но не знам дали това включва и обжалване на оценката. Може би е добре да се обадиш и да питаш или някой, който е запознат, да каже.
Това го пише в правилника на СУ. Казано е по всички кандидатстудентски въпроси, но не знам дали това включва и обжалване на оценката. Може би е добре да се обадиш и да питаш или някой, който е запознат, да каже.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.