[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
кого питаш дали е записАл?
Теб:)aman написа:кого питаш дали е записАл?
Да бе, при това не всички! Яко стискане на палци ще пада, и на краката даже
Що?
Що?
Защото, нали стана на въпрос за ДЗИ и ми стана интересно...aman написа:Да бе, при това не всички! Яко стискане на палци ще пада, и на краката даже![]()
Що?
Кое ти стана интересно?
-
Данаил
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
Сега забелязах, че всички останали, които се притесняват от грешно въведени данни, всъщност виждат оценките си от дипломата или матурата, но пробелмът им е, че срещу тях пише- "Не". Правилно съм разбрал? Защото, ако е така, при мен случаят май е различен. Аз не си виждам оценките, а вместо тях пише, че изобщо няма такива. Нито от дипломата, нито от матурата...
Малко ми е объркано, ама карай да върви!
Малко ми е объркано, ама карай да върви!
При мен единственото НЕ е срещу оценката от ДЗИ по БЕЛ - че не замества оценката от изпита
Ама това си е принципно положение, щото във ФЖМК не се влиза с матура като заместител на изпита
Ама това си е принципно положение, щото във ФЖМК не се влиза с матура като заместител на изпита
- phessy
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: втори
- Обратна връзка:
BTW написа:Ти си момиче, нали?phessy написа:не е - 25,03 : )
Добре е.
Как си ги подредила?
момиче съм.
подредих ги 1. Журналистика 2. Книгоиздаване и т.н...
Връзки с обществеността ми е много назад, нещо не ги харесах тея връзки...
Щото обществеността вече е една.... не ти е работа! 
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Обратна връзка:
Между другото сега се сетих да отчета още една грешка в попълването на моите данни в кандидатстудентската информация за класирането. На трето място съм писал специалност Психология - за нея балът се сформира конкретно в моя случай:
2,5 x матурата по БЕЛ + матурата по БЕЛ + Оценката от дипломата по Чужд език.
Смятах, че това ще направих бал 27 - след като имам максимална оценка на матурата по БЕЛ и шестици по двата чужди езика, които съм изучавал. Светльо от Варна (
) ме светна, че щом съм държал матура по чужд език, де факто ще се вземе тя - независимо, че има условие при няколко оценки да се взима най-високата. (т.е. аз си мислех, че тази матура ще покрие само единия език, изучаван в училище (AE), а другия (НЕ) ще мога да си го ползвам като балообразуващ)
Та така... Излезе класирането попълнено - в графата балообразуващи при Оценки от диплома - Чужд език пише 6.00. Друг е въпроса, че балът е 26.49 - балът с матурата, взета като чужд език. В такъв случай има разминаване между едното и другото попълване и накрая смятането. Няма особено значение но го отчетох като най-същественото разминаване при мен ^^
Смятах, че това ще направих бал 27 - след като имам максимална оценка на матурата по БЕЛ и шестици по двата чужди езика, които съм изучавал. Светльо от Варна (
Та така... Излезе класирането попълнено - в графата балообразуващи при Оценки от диплома - Чужд език пише 6.00. Друг е въпроса, че балът е 26.49 - балът с матурата, взета като чужд език. В такъв случай има разминаване между едното и другото попълване и накрая смятането. Няма особено значение но го отчетох като най-същественото разминаване при мен ^^
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
И при мен е така, ВО ми е чак на 7 или 8-мо място... много ми е пиарско...phessy написа:BTW написа:Ти си момиче, нали?phessy написа:не е - 25,03 : )
Добре е.
Как си ги подредила?
момиче съм.
подредих ги 1. Журналистика 2. Книгоиздаване и т.н...
Връзки с обществеността ми е много назад, нещо не ги харесах тея връзки...
Е за Книгоиздаване ще ти стигне почти със сигурност за първо класиране.
Не е грешка, това просто си го пише...и на мен...аз бях на ДЗИ по ФЦ, но там си пише и оценката от училище...звъннах и ми казаха, че просто си я пише, както си пише и оценката от училище по БЕЛ.Георги Герасимов написа:Между другото сега се сетих да отчета още една грешка в попълването на моите данни в кандидатстудентската информация за класирането. На трето място съм писал специалност Психология - за нея балът се сформира конкретно в моя случай:
Смятах, че това ще направих бал 27 - след като имам максимална оценка на матурата по БЕЛ и шестици по двата чужди езика, които съм изучавал. Светльо от Варна () ме светна, че щом съм държал матура по чужд език, де факто ще се вземе тя - независимо, че има условие при няколко оценки да се взима най-високата. (т.е. аз си мислех, че тази матура ще покрие само единия език, изучаван в училище (AE), а другия (НЕ) ще мога да си го ползвам като балообразуващ)
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Обратна връзка:
Днес излязоха на колегите оценките по БЕЛ и история взети заедно - тотален annihilation
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
Имаше залагания за минималния бал при мъжете,а как мислите за жените-журналистика и ВО ?