Неяснота за еднакъв бал
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Гост
- Пишеща машина
Ако има двама души с еднакав бал и този бал не е последния по сила влизат и двамата без да се увеличава бройката... Просто няма за какво да се увеличава.
Пример: ИНДОЛОГИЯ МОМЧЕТА ДОНАБОРНИЦИ
1. Ивначо 25.90
2. Петърчо 25.90
3. Хасан Шаш 25.30
Защо да се увеличава бройката????
Ако двамата са с последния бал влизат и бройката се увеличава.
Индология МОМЧЕТА
1. Димослав 27.00
2. Димитрин 26.99
3. Декомир 26.00
4. Декослав 26.00
Пример: ИНДОЛОГИЯ МОМЧЕТА ДОНАБОРНИЦИ
1. Ивначо 25.90
2. Петърчо 25.90
3. Хасан Шаш 25.30
Ако двамата са с последния бал влизат и бройката се увеличава.
Индология МОМЧЕТА
1. Димослав 27.00
2. Димитрин 26.99
3. Декомир 26.00
4. Декослав 26.00
Така е с английската суперкупа - Charity Shield. При равен резултат всеки отбор си я пази във витрината по половин година, ама щото е Charity Shield и е в Англия!Rysef написа:everyday_ написа:П.С. това за влизането на всички е много добро решение..ако можеше и в футбола при равен резултат купата да се печели от два отбора нямаше да има толкоз разочарования и нерви
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Гост написа: Пример: ИНДОЛОГИЯ МОМЧЕТА ДОНАБОРНИЦИ
1. Ивначо 25.90
2. Петърчо 25.90
3. Хасан Шаш 25.30
А по какъв показател Иванчо е преди Петърчо.Логиката сочи двамата да поделят първото място с еднакъв бал и да освободят второто на Хасан Шаш (ех,пак направих от слона теле
П.С. Жокер,оня цитат горе е моя
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
това не съм го писала азJoker написа:Rysef написа:Така е с английската суперкупа - Charity Shield. При равен резултат всеки отбор си я пази във витрината по половин година, ама щото е Charity Shield и е в Англия!everyday_ написа:П.С. това за влизането на всички е много добро решение..ако можеше и в футбола при равен резултат купата да се печели от два отбора нямаше да има толкоз разочарования и нерви
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
И аз не съм писал,това което ти цитира,че съм писалeveryday_ написа:Joker написа:това не съм го писала азRysef написа:Така е с английската суперкупа - Charity Shield. При равен резултат всеки отбор си я пази във витрината по половин година, ама щото е Charity Shield и е в Англия!everyday_ написа:П.С. това за влизането на всички е много добро решение..ако можеше и в футбола при равен резултат купата да се печели от два отбора нямаше да има толкоз разочарования и нерви
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
- явор
- Летописец Виртуоз
Ако си забелязал при класирания, където двама души делят място следващото се прескача. Т.е.:Rysef написа:Гост написа: Пример: ИНДОЛОГИЯ МОМЧЕТА ДОНАБОРНИЦИ
1. Ивначо 25.90
2. Петърчо 25.90
3. Хасан Шаш 25.30
А по какъв показател Иванчо е преди Петърчо.Логиката сочи двамата да поделят първото място с еднакъв бал и да освободят второто на Хасан Шаш (ех,пак направих от слона теле)
П.С. Жокер,оня цитат горе е моя
1. Ивначо 25.90
1. Петърчо 25.90
3. Хасан Шаш 25.30