[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
Вярно, само още една седмица остана... най-сетне...кога беше март... 
Герасимеее, моето момче, как се надявам да си грозен, защото ако се окаже, че си хубав, пък и талантлив в писането, на нас, които сме само едно от двете, ще ни е много сконфузно покрай теб. Няма да ни се отрази добре на самочувствието. Никак. Колкото и да не е в мой стил, в това си изказване не съм сакрастична изобщо.
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Нали знаеш - Бог дал, Бог взел
Споко, грозен, дебел и пъпчив съм. Ако кажеш и брадясал ще стана 
P.S. Това ми беше последният СПАМ - засега
P.S. Това ми беше последният СПАМ - засега
Последно промяна от Георги Герасимов на 21 Юли 2011, 22:59, променено общо 1 път.
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Мислиш, че коментарите ми за твоите коментари произтичат от оценката ми ли?! И най-вече може би от голямото й разминаване с твоята?!
Ами ако няма никакво такова нещо, какъв сарказъм ще измислиш за контриране?
Ами ако няма никакво такова нещо, какъв сарказъм ще измислиш за контриране?
оооох, успокоих се, сега ще си легна спокойно. кофти е, когато отличниците са хубави, някак си трябва да има баланс, за да може да се успокояваме с : "не съм умна, но поне съм хубава, така че всичко е ок" или обратното.
обаче,(понеже още има надежда) ако ти стана колежка и се окаже, че си ме излъгал, лошо ти се пише, да знаИш:)
обаче,(понеже още има надежда) ако ти стана колежка и се окаже, че си ме излъгал, лошо ти се пише, да знаИш:)
-
valio
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Хайде стига бе, хора. Човекът изкарал висока оценка - той си решава дали е добре да се хвали, или не. Аз няма да напиша "вероятно ще учи Журналистика с бал 28,46" , той е написал вероятно какво ще учи. Така че - идеали всякакви, не можем да се променим един-друг. Давайте го по-весело 
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Обратна връзка:
1 седмица остава, правите ли си планове за другия петък вече, диско, ала-бала 
I love TraNce
^Дано имаме настроение за това и да го полеем подобаващо. 
колкото и клиширано да звучи, мисля, че въпросните хора просто се заяждат, защото завиждат. Няма как да е нещо лично, при положение, че дори не се познават с моя колега Жорката
лелее, аз ако имах 5,50 или там колкото той има щях да го напомням периодично с автоматични съобщения в половината теми и в мненията ми щеше ясно да си личи презрението към простосмъртните с по-ниски оценки. шегувам се де, ама си е прав човекът. enjoy it, колега хахха 
- Christopher
- Пишете, о, братя
- Специалност: Връзки с обществеността
Хора,успокойте се! : ) Всичко се оправи сам-самичко! Било е грешка,бъдете спокойни! PEACE !
Public relations and Advertising..
- bebeshoncheeе
- В началото бе словото
- Курс: първи
- Обратна връзка:
и аз мисля като Christopher .. всичко ще се нареди и всеки ще влезне там, където заслужава. Иначе и аз най-много искам връзки с обществеността, но задочно, а всички ми казват, че за задочно най-много са се бутали 
Попитали мъдреца: "Как да вляза в душата на любимия човек?" - "През рана." - отвърнал той. -"А ако няма рана?" - "Направи я!" : )
аз не мисля, че за задочно най-много се бутат. Все пак бала на редовното в последните години е по-висок, макар че е имало и случаи, когато е било обратното.
- sunshineeee
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Дай Боже да се смъкне балът на редовното (angel)
Така и не разбрах дали на вас вече ви изписва дали ви взимат матурата, но при мен всичко е окей (:
Така и не разбрах дали на вас вече ви изписва дали ви взимат матурата, но при мен всичко е окей (:
„Мания за величие — това е когато мишката си е представила, че е котка, и се е самоизяла.“ — Михаил Светлов
Къде да я взимат матурата?
При "Оценки от зрелостни изпити: Зачита се за оценка от съответния конкурсен изпит при балообразуване" на някой им пишеше - НЕ, а са си оградили при попълване да им се взима ДЗИ.aman написа:Къде да я взимат матурата?
Вече на повече им е оправено и пише - ДА.