[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
Judas, ето това вече е отговор, благодаря!
-
Данаил
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
На мен пък ми изписва- Няма оценки от дипломата!, а също така и Няма оценки от зрелостни изпити!
А какво имам? Аритмия.....
А какво имам? Аритмия.....
-
Данаил
- В началото бе словото
Успях набързо да прегледам въпросите ти и смятам, че имам отговор, но дали съм прав само ти можеш да кажеш.Christopher написа:Има НЕ .. !!
Не знам на колко години си и кога си държал матура, но, ако това е било преди 2009-та година, оценката не важи за балообразуването в СУ. Ако е така, както предположих, ще ти вземат редовната оценка от обучението ти в съответното средно училище, а не тази от матурата, независимо, че си посочил конкретно нея.
Дано успях да бъда полезен!
Христофоре, да не би да си видели, че си писал набор `93, та затова да има объркване? Обади им се там ...
- Christopher
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
Всичко се оправи,приятели ! : ) Благодаря за съветите ! : ))
Public relations and Advertising..
Браво, това е най-важното...!Christopher написа:Всичко се оправи,приятели ! : ) Благодаря за съветите ! : ))
О, не , това определено НЕ ми харесва! Така ли всичко ще зависи от това, дали човек е видял грешката и се е обадил, или не?! Ми хората без достъп до компютър както останалите? Това опорочава цялото класиране и е топъл хляб за медиите, не чаткате ли?!
-
Данаил
- В началото бе словото
Така е, наистина!
Ще споделиш ли, моля те, как се е оправило всичко, защото на мен все така ми показва, че нямам оценка от дипломата. Дали е така, защото още не са нанесени, подобно на оценката от изпита, където до последно стоеше съобщението- Няма положен изпит, което си беше стряскащо?
В този ред на мисли... Няма ли да е по-удачно, ако съобщението бъде, например, "Все още няма нанесени оценки" или нещо подобно- не толкова фрапиращо. Ясно е, че всички кандидатствали са изнервени и макар и дребна една подобна корекция в съобщението ще внася спокойствие.
Кой ли пък мисли за спокойствието на другия, като се замисля...
Ще споделиш ли, моля те, как се е оправило всичко, защото на мен все така ми показва, че нямам оценка от дипломата. Дали е така, защото още не са нанесени, подобно на оценката от изпита, където до последно стоеше съобщението- Няма положен изпит, което си беше стряскащо?
В този ред на мисли... Няма ли да е по-удачно, ако съобщението бъде, например, "Все още няма нанесени оценки" или нещо подобно- не толкова фрапиращо. Ясно е, че всички кандидатствали са изнервени и макар и дребна една подобна корекция в съобщението ще внася спокойствие.
Да, наистина е доста фрапиращо... Но до 29-ти всичко ще бъде точно...надявам се!Данаил написа:Така е, наистина!
Просто в момента явно са в процес на чест ъпдейт...и се допускат някои грешки...колкото и стряскащи да са те за някои от нас.
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Обратна връзка:
Опа, какво изпускам (все пак 10 страници за един ден са си доста респектираща скорост
) ? Виждам, че има допуснати грешки при въвеждането на информацията - напълно възможно е да е така. Друг е въпросът, че до 20 август имате време да подадете оплаквания. Ако на 29 юли видите, че не сте класирани нещо защото имате бал 0 или балът ви е смятан без матурата (а сте сигурни, че сте я отбелязали) можете много лесно да вдигнете един скандал и СУ да клекне... 
P.S. Лично за себе си смятам обаче, че нещата са временни (както написаха по-горе) и те няма да позволят да си вкарат такъв автогол... Все пак са в този бизнес от 1888 година
P.S. Лично за себе си смятам обаче, че нещата са временни (както написаха по-горе) и те няма да позволят да си вкарат такъв автогол... Все пак са в този бизнес от 1888 година
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Ако до 20 август, т.е. близо месец след класирането, около 100 човека подадат жалби и излязат прави, всичките ли ще ги приемат, за да потушат пожара, и къде, в коя специалност от всички посочени? И кой ще плаща тези допълнителни 100 човека? Щото ако си мислим, че самите човеци си плащат цялото обучение, сори, това е само част от всичкото разходи
До 29-ти всичко ще е точно!aman написа:Ако до 20 август, т.е. близо месец след класирането, около 100 човека подадат жалби и излязат прави, всичките ли ще ги приемат, за да потушат пожара, и къде, в коя специалност от всички посочени? И кой ще плаща тези допълнителни 100 човека? Щото ако си мислим, че самите човеци си плащат цялото обучение, сори, това е само част от всичкото разходи
Все пак това е СУ!
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Обратна връзка:
Точно поради тази причина съм склонен да смятам, че е по-скоро техническа грешка при въвеждането, отколкото определящ фактор за това кой какво ще влезе да учи
Наистина е възможно с едно обаждане да се ускори процеса по промяната, но оставам оптимист, че нещата ще се оправят преди да е станало късно
Най-малкото СУ не може да си позволи подобен скандал.
P.S. BTW, благодаря
P.S. BTW, благодаря
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Я, пак да попитам някой друг във форума дали иска Книгоиздаване?
Или аз съм си единствения.
Надявам се само да не стане така, да ме приемат ВО примерно, а някой който го иска да го приемат Книгоиздаване...
Но аз съм решил каквото ме приемат на първо класиране да записвам...за всеки случай от страх.
Или аз съм си единствения.
Надявам се само да не стане така, да ме приемат ВО примерно, а някой който го иска да го приемат Книгоиздаване...
Но аз съм решил каквото ме приемат на първо класиране да записвам...за всеки случай от страх.
Какво да ви кажа... оптимизмът ви е похвален, обаче тези споделяния за обаждания и оправяния мен лично ме притесняват - щом ги има, какво пречи и до края нещо да остане объркано?! Категорично протестирам класирането да зависи не от специалистите уж, а от случайността самите кандидати да попаднат или не на грешка и да реагират или не на нея, както и на "лелките" в информационния център да откликнат на сигнала или не!!!!