[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
aman
Да живей словото

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3

Мнение от aman »

Judas, ето това вече е отговор, благодаря!
Данаил
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: първи

Мнение от Данаил »

На мен пък ми изписва- Няма оценки от дипломата!, а също така и Няма оценки от зрелостни изпити!
А какво имам? Аритмия..... :-)
Данаил
В началото бе словото

Мнение от Данаил »

Christopher написа:Има НЕ .. !!
Успях набързо да прегледам въпросите ти и смятам, че имам отговор, но дали съм прав само ти можеш да кажеш.
Не знам на колко години си и кога си държал матура, но, ако това е било преди 2009-та година, оценката не важи за балообразуването в СУ. Ако е така, както предположих, ще ти вземат редовната оценка от обучението ти в съответното средно училище, а не тази от матурата, независимо, че си посочил конкретно нея.
Дано успях да бъда полезен!
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Христофоре, да не би да си видели, че си писал набор `93, та затова да има объркване? Обади им се там ...
Аватар
Christopher
Пишете, о, братя

Мнение от Christopher »

Всичко се оправи,приятели ! : ) Благодаря за съветите ! : ))
Public relations and Advertising..
Аватар
BTW
Драскач
Курс: кандидат-студент

Мнение от BTW »

Christopher написа:Всичко се оправи,приятели ! : ) Благодаря за съветите ! : ))
Браво, това е най-важното...!
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

О, не , това определено НЕ ми харесва! Така ли всичко ще зависи от това, дали човек е видял грешката и се е обадил, или не?! Ми хората без достъп до компютър както останалите? Това опорочава цялото класиране и е топъл хляб за медиите, не чаткате ли?!
Данаил
В началото бе словото

Мнение от Данаил »

Така е, наистина!
Ще споделиш ли, моля те, как се е оправило всичко, защото на мен все така ми показва, че нямам оценка от дипломата. Дали е така, защото още не са нанесени, подобно на оценката от изпита, където до последно стоеше съобщението- Няма положен изпит, което си беше стряскащо?

В този ред на мисли... Няма ли да е по-удачно, ако съобщението бъде, например, "Все още няма нанесени оценки" или нещо подобно- не толкова фрапиращо. Ясно е, че всички кандидатствали са изнервени и макар и дребна една подобна корекция в съобщението ще внася спокойствие.
Кой ли пък мисли за спокойствието на другия, като се замисля... :-)
Аватар
BTW
Драскач

Мнение от BTW »

Данаил написа:Така е, наистина!
Ще споделиш ли, моля те, как се е оправило всичко, защото на мен все така ми показва, че нямам оценка от дипломата. Дали е така, защото още не са нанесени, подобно на оценката от изпита, където до последно стоеше съобщението- Няма положен изпит, което си беше стряскащо?

В този ред на мисли... Няма ли да е по-удачно, ако съобщението бъде, например, "Все още няма нанесени оценки" или нещо подобно- не толкова фрапиращо. Ясно е, че всички кандидатствали са изнервени и макар и дребна една подобна корекция в съобщението ще внася спокойствие.
Кой ли пък мисли за спокойствието на другия, като се замисля... :-)
Да, наистина е доста фрапиращо... Но до 29-ти всичко ще бъде точно...надявам се!
Просто в момента явно са в процес на чест ъпдейт...и се допускат някои грешки...колкото и стряскащи да са те за някои от нас.
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Опа, какво изпускам (все пак 10 страници за един ден са си доста респектираща скорост :mrgreen: ) ? Виждам, че има допуснати грешки при въвеждането на информацията - напълно възможно е да е така. Друг е въпросът, че до 20 август имате време да подадете оплаквания. Ако на 29 юли видите, че не сте класирани нещо защото имате бал 0 или балът ви е смятан без матурата (а сте сигурни, че сте я отбелязали) можете много лесно да вдигнете един скандал и СУ да клекне... :)

P.S. Лично за себе си смятам обаче, че нещата са временни (както написаха по-горе) и те няма да позволят да си вкарат такъв автогол... Все пак са в този бизнес от 1888 година :mrgreen:
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Ако до 20 август, т.е. близо месец след класирането, около 100 човека подадат жалби и излязат прави, всичките ли ще ги приемат, за да потушат пожара, и къде, в коя специалност от всички посочени? И кой ще плаща тези допълнителни 100 човека? Щото ако си мислим, че самите човеци си плащат цялото обучение, сори, това е само част от всичкото разходи
Аватар
BTW
Драскач

Мнение от BTW »

aman написа:Ако до 20 август, т.е. близо месец след класирането, около 100 човека подадат жалби и излязат прави, всичките ли ще ги приемат, за да потушат пожара, и къде, в коя специалност от всички посочени? И кой ще плаща тези допълнителни 100 човека? Щото ако си мислим, че самите човеци си плащат цялото обучение, сори, това е само част от всичкото разходи
До 29-ти всичко ще е точно! :)
Все пак това е СУ! :mrgreen:
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Точно поради тази причина съм склонен да смятам, че е по-скоро техническа грешка при въвеждането, отколкото определящ фактор за това кой какво ще влезе да учи :) Наистина е възможно с едно обаждане да се ускори процеса по промяната, но оставам оптимист, че нещата ще се оправят преди да е станало късно :) Най-малкото СУ не може да си позволи подобен скандал.

P.S. BTW, благодаря ;)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
Аватар
BTW
Драскач

Мнение от BTW »

Я, пак да попитам някой друг във форума дали иска Книгоиздаване?
Или аз съм си единствения. :)
Надявам се само да не стане така, да ме приемат ВО примерно, а някой който го иска да го приемат Книгоиздаване...
Но аз съм решил каквото ме приемат на първо класиране да записвам...за всеки случай от страх. :lol:
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

Какво да ви кажа... оптимизмът ви е похвален, обаче тези споделяния за обаждания и оправяния мен лично ме притесняват - щом ги има, какво пречи и до края нещо да остане объркано?! Категорично протестирам класирането да зависи не от специалистите уж, а от случайността самите кандидати да попаднат или не на грешка и да реагират или не на нея, както и на "лелките" в информационния център да откликнат на сигнала или не!!!!
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”