И кое го прави женски?Philip написа:Ти си момче ли бе? Стига,бе? А какъв е този женски аватар...
[КСК 2011] Културология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Културология
- Звездица
- Пишете, о, братя
Моят бал е 26.37 с матура (според миналогодишните балове ми стига, но кой знае сега какво ще е).
"Човек без правда е като трън в полето. Който и вятър да духне, все ще го отвее."
В. Петлешков
В. Петлешков
-
Philip
- Пишете, о, братя
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: forum.uni-sofia.bg
Културологията е многоаспектна интердисциплинарна специалност. Няма какво да ти я представям,прочети в сайта на ФФ. А към BTW: женски е аватара много ясно. Как какво му е женското 
Да, определно e най-малкото е интерeсна, но малко ми се препокрива с "История и Философия" специалността...
Ами, мъж много ясно, че ще си сложи жена за аватар. Ти какво искаш да има? Полугол каубой ли?
BTW, philip, познавам едно момиче, което също записа специалността поради личен интерес и явно влечение към нея, имащо явни и непредубедени симпатии към нея. Завърши я, при това влезе с оценка от олимпиадата по история. Много интелигентно момиче. Сега се чуди какво да работи. Много интересна спациалност, ама ...
Право - II курс, 2-ри поток
-
Philip
- Пишете, о, братя
В СУ са единици специалностите,които ти осигуряват конкретна и сигурна работа. Както за "Културология" ще кажеш,че няма какво конкретно да се работи така можеш да каже и за всички други специалности във Философски факултет. За да си мислиш,че имаш сигурна работа учи "Право","Медицина" или "Информатика" и подобните на нея специалности. Много "по-практичен " университет от СУ е Техническия университет както и Медицинския университет. Ама нали се сещаш,че на някои хора им вървят хуманитарните дисциплини и не можем всички да станем доктори,инженери или адвокати. А може и да не искаме. Във всички случаи "Културология" не е излишна специалност и знанията които придобиваш има как да ги използваш стига да намериш правилния начин. А това момиче няма какво да се чуди,защото най-малкото може да работи като журналист.Такава широкопрофилна специалност и натрупаните знания и общата култура ще направят много по-добро впечатление на работодателите,отколкото друга студентка завършила "Журналистика",която е учила как се държи микрофон и как се говори пред камера.
Ако не и се работи като журналист или всичките свързани с тази сфера професии,може да работи като екскурзовод или гид,както е модерно да се казва.
-
Philip
- Пишете, о, братя
Ами по тази логика защо ти си си сложил на аватара мъж,а не жена?Judas написа:Ами, мъж много ясно, че ще си сложи жена за аватар. Ти какво искаш да има? Полугол каубой ли?
Ама не е гол мъж. Т`ва е известна личност 
Philip - успех с начинанието! Нищо друго не мога да ти пожелая. BTW балът ми за Културология е 28.82 
Право - II курс, 2-ри поток
Значи ти стига, за да станеш един бъдеш Културолог.nanozetka написа:Philip - успех с начинанието! Нищо друго не мога да ти пожелая. BTW балът ми за Културология е 28.82
Жалко, че не искаш...дано влезнеш в това, което искаш най-много тогава!
-
Philip
- Пишете, о, братя
[quote="Judas"]Ама не е гол мъж. Т`ва е известна личност
[/quotе]
В случая няма значение дали мъжът е гол или не а дали е мъж или жена. Сам си противоречиш. А пък дали е известна личност или не има още по-малко значение. Както и да е не ми се спори.
В случая няма значение дали мъжът е гол или не а дали е мъж или жена. Сам си противоречиш. А пък дали е известна личност или не има още по-малко значение. Както и да е не ми се спори.
Ами, ти го повдигна този тъп въпрос, така че ...