ееееее мисля, че ще са повече от 1 % :Д !!!!!!Christopher написа:Може и 1% да са : D,знае ли човек ..
[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- dizzi
- В началото бе словото
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
I don't walk around trying to be what I'm not
I don't waste my time trying ta get what you got
I work at pleasin' me cause I can't please you
and that's why I do what I do
My soul flies free like a willow tree
doo wee doo wee do wee...
-
valio
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Малко повече ще са, но някой са се подготвяли само за матура, докато изпита по БЕЛ в СУ е... no commentdizzi написа:ееееее мисля, че ще са повече от 1 % :Д !!!!!!Christopher написа:Може и 1% да са : D,знае ли човек ..
- dizzi
- В началото бе словото
- Курс: първи
- Обратна връзка:
миналата година се сблъсках с този изпит... по-приятен ми е по журналистика :Дvalio написа:Малко повече ще са, но някой са се подготвяли само за матура, докато изпита по БЕЛ в СУ е... no commentdizzi написа:ееееее мисля, че ще са повече от 1 % :Д !!!!!!Christopher написа:Може и 1% да са : D,знае ли човек ..
I don't walk around trying to be what I'm not
Тия хиляда души да не са просто с отличен, а журналистите автоматически да го пишат 6.00?
Щото то и 5.50 е отличен, но са цели 50 стотни...
над 1100 души имат 6.00. Над 12 500 имат 5.50 ... не знам какви медии четеш или пък колко четеш, ама ...
И аз си мислех така, но се оказаха пълни шестици.aman написа:Тия хиляда души да не са просто с отличен, а журналистите автоматически да го пишат 6.00?
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
- Обратна връзка:
I love TraNce
Суперинтересно ми е къде са концентрирани тези пълни шестици, в кои градове или училища
Журналистиката е 3-та най-желана специалност. 
-
valio
- В началото бе словото
В моето училище (ПМГ - Казанлък) имаше около 15 пълни шестици (от 106 човека випуска) плюс още 2-ма с 5,99. В Езиковите и Математическите са най-много пълни шестици.aman написа:Суперинтересно ми е къде са концентрирани тези пълни шестици, в кои градове или училища
-
Simpleе
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
Извинявам се за офф топика, ама то и вие така го обърнахте ...
Не знам докога ще продължават да не ги вдигат тези телефони... Някои хора имаме сериозни въпроси и сме изправени на тръни, а няма как да отидем да попитаме на място! Какво е това безхаберие ...
Имам следния проблем: по някакво ш*бано стечение на обстоятелствата не мога да си намеря жълтото картонче с номера за класирания. През последните седмици съм минала през много апартаменти (супер тъпо звучи това, но по изпити в различни градове имам предвид) и няма го. Звъня, питам - няма го.
Знам си номера, с който трябва да проверя, но се чудя дали когато ходя да се записвам ще ми трябва това картонче. Някой ако има някаква информация, ще ми бъде от полза, тъй като не мога да получа такава от първоизточника.
Не знам докога ще продължават да не ги вдигат тези телефони... Някои хора имаме сериозни въпроси и сме изправени на тръни, а няма как да отидем да попитаме на място! Какво е това безхаберие ...
Имам следния проблем: по някакво ш*бано стечение на обстоятелствата не мога да си намеря жълтото картонче с номера за класирания. През последните седмици съм минала през много апартаменти (супер тъпо звучи това, но по изпити в различни градове имам предвид) и няма го. Звъня, питам - няма го.
Знам си номера, с който трябва да проверя, но се чудя дали когато ходя да се записвам ще ми трябва това картонче. Някой ако има някаква информация, ще ми бъде от полза, тъй като не мога да получа такава от първоизточника.
според мен едва ли ще е фатално. Показваш им личната карта и би трябвало да свърши работа.
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
- Обратна връзка:
На самото картонче, не пише никъде, че трябва да се носи за записването.Simpleе написа:Извинявам се за офф топика, ама то и вие така го обърнахте ...
Имам следния проблем: по някакво ш*бано стечение на обстоятелствата не мога да си намеря жълтото картонче с номера за класирания. През последните седмици съм минала през много апартаменти (супер тъпо звучи това, но по изпити в различни градове имам предвид) и няма го. Звъня, питам - няма го.![]()
А за него се изискват следните документи:
Така че бъди спокойнаЧл. 40. При записването си новоприетите студенти представят:
1. Диплома за завършено средно образование, която се съхранява в отдел “Студенти” на съответния факултет до края на следването;
2. Лична карта;
3. Три снимки с формат 4/6 сантиметра.
4. Комплект документи за новоприети студенти (по образец);
5. Квитанция за платена такса за обучение. Таксата се утвърждава ежегодно с постановление на Министерския съвет;
5.1. При напускане преди началото на учебната година, срещу представяне на оригиналната квитанция се възстановяват 90% (деветдесет на сто) от внесената семестриална такса;
5.2. След започване на учебната година внесената семестриална такса не се възстановява.
I love TraNce
-
Simpleе
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
Благодаря ви наистина много!