КЪДЕ ДА УЧА?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
КЪДЕ ДА УЧА?
Колеги, вижте тук намерих много интересен портал,който може да ни бъде полезен: http://www.kadedaucha.com
Има всякаква информация за кандидатстване.
Установих,че не е първият този университет.Просто те се сменят през някакъв интервал, доколкото успях да разбера.А там виждам, че ги има всички университети в България,начело със Софийския .Vaskes написа:Яко, първият университет в списъка им е "Московски държавен индустриален университет", който го даваха по "Господари на ефира", че не е легитимен
Последно промяна от Paisii на 29 Юни 2006, 09:21, променено общо 1 път.
Re: КЪДЕ ДА УЧА?
Сайтът е готин и с много съдържание. Намерих вътре доста неща, които ми трябваха.Paisii написа:Колеги, вижте тук намерих много интересен портал,който може да ни бъде полезен: http://www.kadedaucha.com
ами това можеш го реши само ти
Все апк е още една възможност, нали?!
малко е рисковано да пробваш само в един университет- тр или да си уверена1000% в знанията си или да си изкарала супер оценка на предварителен
Виж специалностите- дали ти допадат или не, дали ти се учи такова или не...
има мн фактори по който да определш
според мен- пробвай и там
Повечето от хората, който ще кандидатстват в СУ ще ходят и в УНСС
пожелавам ти успех
Все апк е още една възможност, нали?!
Виж специалностите- дали ти допадат или не, дали ти се учи такова или не...
има мн фактори по който да определш
според мен- пробвай и там
пожелавам ти успех
Спрях да се моля на Бог, когато осъзнах че се моля на себе си.
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Както каза Aerven, зависи дали специалностите там ти допадат. Мен също повечето хора, като разберат, че ще кандидатствам само в СУ и ми казват да пробвам и в УНСС, но там не си харесвам специалност. Всъщност не просто ще кандидатствам само в един университет, а и само с две специалности
(всъщност писах девет, но ей така, да заемат място). Ако не ме приемат - ще пробвам догодина. Не виждам какво толкова му е фаталното ако не те приемат от първия път, особено ако си момиче (аз съм момче, но пък съм освободен от военна служба).
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами фаталното е, че през тази една година нещата се забравят, ако не се упражняват... Пък ако не ме приемат примерно, аз ще трябва да почна работа, да се занимавам с много други неща и от година на година оценката ми по тоя изпит ще намалява, а правопропорционално с нея и възможността ми да ме приматVaskes написа: Не виждам какво толкова му е фаталното ако не те приемат от първия път, особено ако си момиче (аз съм момче, но пък съм освободен от военна служба).

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
хахаахаха, само такаblack_lady написа:Ами фаталното е, че през тази една година нещата се забравят, ако не се упражняват... Пък ако не ме приемат примерно, аз ще трябва да почна работа, да се занимавам с много други неща и от година на година оценката ми по тоя изпит ще намалява, а правопропорционално с нея и възможността ми да ме приматАз затова кандидатствам в 2 университета за около 50 специалности общо
![]()
![]()
Не искам да се натрапвам във форума на СУ, но само да кажа,че и УНСС не е лош университет и има хубави специалности, като не всички са обвързани пряко с икономик... Пробвай и там, може пък това да нее толкова лош избор? С какво ще кандидатстваш?
Не ме питай защо те обикнах още първия ден, питай ме ако те изгубя какво ще остане от мен!