Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
aman написа:Хора, каква обща статистика, като процентите са си два на два ОТДЕЛНИ реда - срещу първа и срещу втора сесия?!
Значи гледай това,което ти е срещу втората сесия.Аз като питах ми казаха,че това срещу втора сесия е и от двете.. и все пак аз съм ходила само на втората.Може би,ако си ходил и на двете положението е различно
Гледай сега, дори и по вашата логика, ако броят хора над теб е за двете сесии, той трябва да се покачва, дори само защото на втората сесия се явиха към 100 момчета повече, което си е внушителната една трета върху броя на предварителната, а няма как тези 100 всички да са с под 4. Обаче не, той не се покачва, а дори пада! Така че какво общо, какви пет лева, като са и на два отделни реда?! А жените в информацията може да са имали друго предвид - че просто са качени статистиките и от двете сесии, което си е вярно, а не, че качената статистика е ОБЩА ЗА ДВЕТЕ СЕСИИ НАКУП
aman написа:Гледай сега, дори и по вашата логика, ако броят хора над теб е за двете сесии, той трябва да се покачва, дори само защото на втората сесия се явиха към 100 момчета повече, което си е внушителната една трета върху броя на предварителната, а няма как тези 100 всички да са с под 4. Обаче не, той не се покачва, а дори пада! Така че какво общо, какви пет лева, като са и на два отделни реда?! А жените в информацията може да са имали друго предвид - че просто са качени статистиките и от двете сесии, което си е вярно, а не, че качената статистика е ОБЩА ЗА ДВЕТЕ СЕСИИ НАКУП
Жената от информацията използва точно същия израз -"обща статистика" няколко пъти Ако не вярваш най-лесното е сам да я попиташ : )))
ОБЩА статистика може да означава и че е статистика, която обхваща всички кандидатстуденти, или пък всички сесии, но това не значи, че тази обща не е разбита по пера. Защото ако буквално се хванем като теб на думата, може да излезе, че статистиката е общо и за момчета, и за момичета, а поне за това сме съгласни, че не е така
То си пише "брой жени" : ) Жената каза,че това е обща статистика и от двете сесии .. точните й думи бяха това : ) За последен път го казвам :d Не мисля,че има по-сигурен източник,определено предпочитам да вярвам на СУ : ))
Ясно е, че някой математик няма да се появи тук, те си имат свой форум, затова давай да го обяснявам с чиста логика: Всъщност най-показателно ще е, ако се сравни някой, който и на двете сесии има еднакви оценки. Тогава, ако и на двата реда му има еднакъв брой и процент хора с оценки, равни на неговата и по-високи, значи вашата версия е вярната и аз доброволно също ще вдигна ръце и ще се предам.
Има ли такъв доброволец, който да ни помогне в главоблъсканицата?
Предварително мерси
aman написа:Ясно е, че някой математик няма да се появи тук, те си имат свой форум, затова давай да го обяснявам с чиста логика: Всъщност най-показателно ще е, ако се сравни някой, който и на двете сесии има еднакви оценки. Тогава, ако и на двата реда му има еднакъв брой и процент хора с оценки, равни на неговата и по-високи, значи вашата версия е вярната и аз доброволно също ще вдигна ръце и ще се предам.
Предварително мерси
Ей, аз съм от МГ бе ;d Съгласен съм с теб, ама хора още си мислят, че информацията в СУ е надеждна (какво заблуждение ) Няма смисъл от спор...
aman написа:Ясно е, че някой математик няма да се появи тук, те си имат свой форум, затова давай да го обяснявам с чиста логика: Всъщност най-показателно ще е, ако се сравни някой, който и на двете сесии има еднакви оценки. Тогава, ако и на двата реда му има еднакъв брой и процент хора с оценки, равни на неговата и по-високи, значи вашата версия е вярната и аз доброволно също ще вдигна ръце и ще се предам.
Предварително мерси
Опитвам се да ти обесня,че разликата идва от това,че ти си бил на две сесии,а аз на една ... моята статистика е и от двете сесии,за твоята нищо не мога да кажа,просто защото попитах конкретно за моя случай.