[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
alice.
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: първи

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3

Мнение от alice. »

Вероятно разминаването се получава, тъй като някои от изкаралите по-висока от теб оценка не са подали документи за класиране. При мен също има несъответствие и така си го обяснявам.. Иначе няма как да се даде обща статистика от двете сесии, тъй като няма как да се разбере кой се е явил два пъти с два различни входящи номера, за да му бъде включена съответно по-високата оценка, която играе роля във формирането на бала.
Darina_Yavorova
От дъжд на вятър
Специалност: Регионално развитие и политика
Обратна връзка:

Мнение от Darina_Yavorova »

alice. написа:Вероятно разминаването се получава, тъй като някои от изкаралите по-висока от теб оценка не са подали документи за класиране. При мен също има несъответствие и така си го обяснявам.. Иначе няма как да се даде обща статистика от двете сесии, тъй като няма как да се разбере кой се е явил два пъти с два различни входящи номера, за да му бъде включена съответно по-високата оценка, която играе роля във формирането на бала.
Ами, на мен ми се губи логиката... Защо, по дяволите, не я дадат, та нали балът, който е даден отдолу е образуван от по-високата оценка?! Съответно в данните ни има на едно място и двете оценки, предполагам ЕГН-то е общият фактор...
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".

Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
Аватар
sunshineeee
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от sunshineeee »

Въпрос:

Има ли някой, който като си е подавал док за класиране е оградил да му се взима някоя от матурите?

До колкото си спомням оградих да ми се вземе матурата по БЕЛ (за едни др специалности става дума), но ми изписва че не ми се зачитат никакви оценки от матурите .... някой с подобен проблем? :(
„Мания за величие — това е когато мишката си е представила, че е котка, и се е самоизяла.“ — Михаил Светлов
Darina_Yavorova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

sunshineeee написа:Въпрос:

Има ли някой, който като си е подавал док за класиране е оградил да му се взима някоя от матурите?

До колкото си спомням оградих да ми се вземе матурата по БЕЛ (за едни др специалности става дума), но ми изписва че не ми се зачитат никакви оценки от матурите .... някой с подобен проблем? :(
Да, аз съм оградила и двете си матури (макар че за едната от тях няма специалност,която мога да кандидатствам-това е географията) и ми показва, че и двете ще се използват! Проблемът е при теб! :pirate:
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".

Аватар
smiley_
В началото бе словото

Мнение от smiley_ »

спокойно,при мен също пише,че не ми се взима оценката от матурата по БЕЛ,но балът ми показва съвсем различно нещо.Така че предполагам е просто техническа грешка :)
ivetbk
В началото бе словото

Мнение от ivetbk »

Darina_Yavorova написа:
alice. написа:Вероятно разминаването се получава, тъй като някои от изкаралите по-висока от теб оценка не са подали документи за класиране. При мен също има несъответствие и така си го обяснявам.. Иначе няма как да се даде обща статистика от двете сесии, тъй като няма как да се разбере кой се е явил два пъти с два различни входящи номера, за да му бъде включена съответно по-високата оценка, която играе роля във формирането на бала.
Ами, на мен ми се губи логиката... Защо, по дяволите, не я дадат, та нали балът, който е даден отдолу е образуван от по-високата оценка?! Съответно в данните ни има на едно място и двете оценки, предполагам ЕГН-то е общият фактор...
Аз имам оценка само от едната сесия (2) и имам разминаване и в процентите и в бройките .. и мисля,че това е ибщата статистика.Нямам друго логично обяснения.А и наистина балът е образуван от по-високата оценка и ЕГН-то е еднакво :roll:
Аватар
alice.
От дъжд на вятър

Мнение от alice. »

Не знам, за мен това е единственото възможно обяснение..може би общият фактор е номерът, не ЕГН-то, което си е откровено глупаво. А това разминаване, което има при мен, няма как да бъде направено на базата на общия успех от двете сесии, тъй като все още не са излезли резултатите по БЕЛ и История.
saviiinceto
Пишете, о, братя
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от saviiinceto »

Аз пише,че и 2-те матури не ми се зачитат :x
Колкото повече планираш нещата, толкова по-често те среща случайността.
Darina_Yavorova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

alice. написа:Не знам, за мен това е единственото възможно обяснение..може би общият фактор е номерът, не ЕГН-то, което си е откровено глупаво. А това разминаване, което има при мен, няма как да бъде направено на базата на общия успех от двете сесии, тъй като все още не са излезли резултатите по БЕЛ и История.
Номерата са ти различни, аз съм с три номера-1193,5566 и 6734... :D И единственото общо е ЕГН-то ми... :mrgreen: Мисля, че моята "теория" е най-правдоподобна! :mrgreen:

Аватар
alice.
От дъжд на вятър

Мнение от alice. »

знам, че са различни. предположението ми беше, че ако статистиката не е обща за двете сесии, то това се дължи именно на факта, че са взети предвид номерата. както и да е, като излязат останалите ми резултати и ги съпоставя с данните в класирането, бих могла да се уверя, че моята "теория" е правдоподобна.
Аватар
Yordan Enev
От дъжд на вятър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Yordan Enev »

Бойко към Ани Цолова: И като журналист съм по-добър от вас!
„Аз във всичко съм добър. Питайте Мая Манолова, че в каквото се хвана, все го върша както трябва“
Защо не ставаме пожарникари, ами се тормозим с ФЖМК? :D
I love TraNce
aman
Да живей словото

Мнение от aman »

За да можем да отразяваме дейността на пожарникарите :salute:
Аватар
Elmas
В началото бе словото

Мнение от Elmas »

ivetbk написа:Някоя,която има 4.50 на първата сесия може ли да ми каже колко човека са с по-висока оценка : ) Благодаря.
4.50 по- висока- 92 ( 10.9 %) равна- 28 ( 3.3 %) Това е с входящия номер от миналата сесия.

4.50 по- висока- 83 ( 11.6 %) равна- 27 ( 3.8 %) А това пък е с номера за класирания.

''Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.''
ivetbk
В началото бе словото

Мнение от ivetbk »

От СУ казаха,че статистиката качена на линка за класирането е и от двете сесии.
Аватар
BTW
Драскач

Мнение от BTW »

ivetbk написа:От СУ казаха,че статистиката качена на линка за класирането е и от двете сесии.
Ихаа супер.
Само 21 момчета имат повече от 4.25 :shock: :shock: :shock:
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”