[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- alice.
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
Вероятно разминаването се получава, тъй като някои от изкаралите по-висока от теб оценка не са подали документи за класиране. При мен също има несъответствие и така си го обяснявам.. Иначе няма как да се даде обща статистика от двете сесии, тъй като няма как да се разбере кой се е явил два пъти с два различни входящи номера, за да му бъде включена съответно по-високата оценка, която играе роля във формирането на бала.
-
Darina_Yavorova
- От дъжд на вятър
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Обратна връзка:
Ами, на мен ми се губи логиката... Защо, по дяволите, не я дадат, та нали балът, който е даден отдолу е образуван от по-високата оценка?! Съответно в данните ни има на едно място и двете оценки, предполагам ЕГН-то е общият фактор...alice. написа:Вероятно разминаването се получава, тъй като някои от изкаралите по-висока от теб оценка не са подали документи за класиране. При мен също има несъответствие и така си го обяснявам.. Иначе няма как да се даде обща статистика от двете сесии, тъй като няма как да се разбере кой се е явил два пъти с два различни входящи номера, за да му бъде включена съответно по-високата оценка, която играе роля във формирането на бала.
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".
Facebook: http://www.facebook.com/dyavorova
- sunshineeee
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Въпрос:
Има ли някой, който като си е подавал док за класиране е оградил да му се взима някоя от матурите?
До колкото си спомням оградих да ми се вземе матурата по БЕЛ (за едни др специалности става дума), но ми изписва че не ми се зачитат никакви оценки от матурите .... някой с подобен проблем?
Има ли някой, който като си е подавал док за класиране е оградил да му се взима някоя от матурите?
До колкото си спомням оградих да ми се вземе матурата по БЕЛ (за едни др специалности става дума), но ми изписва че не ми се зачитат никакви оценки от матурите .... някой с подобен проблем?
„Мания за величие — това е когато мишката си е представила, че е котка, и се е самоизяла.“ — Михаил Светлов
-
Darina_Yavorova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Да, аз съм оградила и двете си матури (макар че за едната от тях няма специалност,която мога да кандидатствам-това е географията) и ми показва, че и двете ще се използват! Проблемът е при теб!sunshineeee написа:Въпрос:
"Човек и добре да живее — умира и друг се ражда, и нека роденият след него, като гледа тези (писмена), си спомни този, който ги е направил.".
- smiley_
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
спокойно,при мен също пише,че не ми се взима оценката от матурата по БЕЛ,но балът ми показва съвсем различно нещо.Така че предполагам е просто техническа грешкаsunshineeee написа:Въпрос:
Аз имам оценка само от едната сесия (2) и имам разминаване и в процентите и в бройките .. и мисля,че това е ибщата статистика.Нямам друго логично обяснения.А и наистина балът е образуван от по-високата оценка и ЕГН-то е еднаквоDarina_Yavorova написа:Ами, на мен ми се губи логиката... Защо, по дяволите, не я дадат, та нали балът, който е даден отдолу е образуван от по-високата оценка?! Съответно в данните ни има на едно място и двете оценки, предполагам ЕГН-то е общият фактор...alice. написа:Вероятно разминаването се получава, тъй като някои от изкаралите по-висока от теб оценка не са подали документи за класиране. При мен също има несъответствие и така си го обяснявам.. Иначе няма как да се даде обща статистика от двете сесии, тъй като няма как да се разбере кой се е явил два пъти с два различни входящи номера, за да му бъде включена съответно по-високата оценка, която играе роля във формирането на бала.
- alice.
- От дъжд на вятър
Не знам, за мен това е единственото възможно обяснение..може би общият фактор е номерът, не ЕГН-то, което си е откровено глупаво. А това разминаване, което има при мен, няма как да бъде направено на базата на общия успех от двете сесии, тъй като все още не са излезли резултатите по БЕЛ и История.
-
saviiinceto
- Пишете, о, братя
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз пише,че и 2-те матури не ми се зачитатsunshineeee написа:Въпрос:
Колкото повече планираш нещата, толкова по-често те среща случайността.
-
Darina_Yavorova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Номерата са ти различни, аз съм с три номера-1193,5566 и 6734...alice. написа:Не знам, за мен това е единственото възможно обяснение..може би общият фактор е номерът, не ЕГН-то, което си е откровено глупаво. А това разминаване, което има при мен, няма как да бъде направено на базата на общия успех от двете сесии, тъй като все още не са излезли резултатите по БЕЛ и История.
- alice.
- От дъжд на вятър
знам, че са различни. предположението ми беше, че ако статистиката не е обща за двете сесии, то това се дължи именно на факта, че са взети предвид номерата. както и да е, като излязат останалите ми резултати и ги съпоставя с данните в класирането, бих могла да се уверя, че моята "теория" е правдоподобна.
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Бойко към Ани Цолова: И като журналист съм по-добър от вас!
„Аз във всичко съм добър. Питайте Мая Манолова, че в каквото се хвана, все го върша както трябва“
Защо не ставаме пожарникари, ами се тормозим с ФЖМК?
„Аз във всичко съм добър. Питайте Мая Манолова, че в каквото се хвана, все го върша както трябва“
Защо не ставаме пожарникари, ами се тормозим с ФЖМК?
I love TraNce
За да можем да отразяваме дейността на пожарникарите 
4.50 по- висока- 92 ( 10.9 %) равна- 28 ( 3.3 %) Това е с входящия номер от миналата сесия.ivetbk написа:Някоя,която има 4.50 на първата сесия може ли да ми каже колко човека са с по-висока оценка : ) Благодаря.
4.50 по- висока- 83 ( 11.6 %) равна- 27 ( 3.8 %) А това пък е с номера за класирания.
''Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.''
От СУ казаха,че статистиката качена на линка за класирането е и от двете сесии.
Ихаа супер.ivetbk написа:От СУ казаха,че статистиката качена на линка за класирането е и от двете сесии.
Само 21 момчета имат повече от 4.25