P.S.и при мен го има това разминаване от двама човека,срещу което обаче нямам нищо против
Айде успех на всичкиии
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
thegirl написа:И двете, според мненията в другите теми.
И двете.ivetbk написа:На тези,които са ходили и на двете сесии на новия линк (за класирането) и двете оценки ли им излизат или само по-високата ?
В някоя, от специалностите които си записала се иска математика, при сестра ми се взима история например, а аз като и подавах документите, оградих само матурата по бел, а тя не е правила по история. Вероятно е заради това.П.С. Странно е, че ми се взимат оценки от дипломата, които..., хах,... не подозирах, че ще участват [като например математиката]
Мога за 5.00 да ти дам статистика?ivetbk написа:Някоя,която има 4.50 на първата сесия може ли да ми каже колко човека са с по-висока оценка : ) Благодаря.
Darina_Yavorova написа:Да, ясно, че e за друга, даже май се сетих... Вероятно е социологията...![]()
![]()
![]()
Иначе- две са оценките, което е адскииии тъпо... Поне при баловете да бяха дали някаква статистика, там ми е по-интересно, защото чистата оценка е относителен критерий!
СуперDarina_Yavorova написа:Мога за 5.00 да ти дам статистика?ivetbk написа:Някоя,която има 4.50 на първата сесия може ли да ми каже колко човека са с по-висока оценка : ) Благодаря.
Една съученичка имаше около 4,63 на 1-та сесия и над нея бяха около 70 дами.ivetbk написа:Някоя,която има 4.50 на първата сесия може ли да ми каже колко човека са с по-висока оценка : ) Благодаря.