[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
И при мен има разминаване. Доста голямо при това. На какво ли наистина се дължи?
''Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.''
Колко ?Elmas написа:И при мен има разминаване. Доста голямо при това. На какво ли наистина се дължи?
- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
- Курс: втори
Просто може базата данни още да е бъгава и недефинирана, сигурно до ден-два ще я оправят. : )
Лудница е покрай излизането на резултати и трафика.
Лудница е покрай излизането на резултати и трафика.
Ами с 9 човека по- малко излиза.ivetbk написа:Колко ?Elmas написа:И при мен има разминаване. Доста голямо при това. На какво ли наистина се дължи?
''Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.''
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Обратна връзка:
Разминаване и при мен - по журналистика от втория изпит пред мен не са 2ма а само един човек
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Следва мишена номер 2...Георги Герасимов написа:Разминаване и при мен - по журналистика от втория изпит пред мен не са 2ма а само един човек![]()
![]()
Герасим и този път не пропусна да се похвали, защо ли се учудвам?!
Само че това с процентите ме учудва, че не го разбирате - ми то си пише бе - на единия ред излиза оценката от редовния изпит и в скоби процентите към нея, на другия ред - от предварителния изпит и процентите към нея, къде е объркването?
По-интересуващото ни в случая всъщност е колко от тия, дето на втория изпит са изкарали над еди колко си, са изкарали и на първия така - тоест колко са дублиращите се - иначе няма как да се прави статистика.
Само че това с процентите ме учудва, че не го разбирате - ми то си пише бе - на единия ред излиза оценката от редовния изпит и в скоби процентите към нея, на другия ред - от предварителния изпит и процентите към нея, къде е объркването?
По-интересуващото ни в случая всъщност е колко от тия, дето на втория изпит са изкарали над еди колко си, са изкарали и на първия така - тоест колко са дублиращите се - иначе няма как да се прави статистика.
А, и герасимов, да те светна - това, че на втория изпит има само един преди теб, съвсем не означава, че си втори. Ти в цялото класиране си си пак трети, братче, просто оня вторият явно на втория изпит е изкарал по-ниска оценка, обаче това не му се брои, защото нали се взима по-високата. Тоест, в справката за втория изпит той няма да фигурира пред теб, естествено, обаче в общата справка пак ще си е пред теб, защото по-високата му оценка от първия изпит не се губи. Хайде черпи сега едно за самонадеяността си! 
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Обратна връзка:
I love TraNce
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Не знам, какво сте му вдигнали мушката на Герасимов толкова, човека си е заслужил оценката, прекалено дребнаво подхождат някои. И аз да имах отличен, и аз щях да се хваля, като за световно предполагам, но тъй като нямам, си чакам 9 дни пресявката.
I love TraNce
- marchelle
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: първи
aman объркването идва от това,че като си вляза със стария номер от сесиите ми пише-Журналистика (писмен) - сесия 2 4.38 134 ( 15.2 %) 18 ( 2.0 %)
а с номера за класиранията(от картончето)-Журналистика (писмен) - сесия 2 4.38 132 ( 15.4 %) 18 ( 2.1 %)..капиш?
бтв успех на всички

а с номера за класиранията(от картончето)-Журналистика (писмен) - сесия 2 4.38 132 ( 15.4 %) 18 ( 2.1 %)..капиш?
бтв успех на всички
~~~
You think you're funny?
-I think I'm adorable!
You think you're funny?
-I think I'm adorable!
Ако този нахален лигльо му плащат за журналист, определено ми иде да ги сритам тия в журналистическия!
- marchelle
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: първи
Божке..аз ако имах отличен банкет щях да вдигнаYordan Enev написа:Не знам, какво сте му вдигнали мушката на Герасимов толкова, човека си е заслужил оценката, прекалено дребнаво подхождат някои. И аз да имах отличен, и аз щях да се хваля, като за световно предполагам, но тъй като нямам, си чакам 9 дни пресявката.
само да попитам обща статистика за оценките няма нали? от двете сесии общо?
~~~
You think you're funny?
-I think I'm adorable!
You think you're funny?
-I think I'm adorable!
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Както и да си заровя главата някъде от срам, че и аз за там съм се запътил....aman написа:Ако този нахален лигльо му плащат за журналист, определено ми иде да ги сритам тия в журналистическия!