СЛЕД изпитите - всичко за записването

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
enyla
В началото бе словото
Курс: първи

Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването

Мнение от enyla »

Един леко глупавичък въпрос и от мен: тези снимки наистина ли трябва да са 4/6 см? Никъде в града не правят такива...
:shock: Някъде из форума прочетох, че са необходими обикновени снимки за документи.
Едва ли ще ме върнат за едни снимки, но все пак.
Аватар
hriskataaa
От дъжд на вятър
Специалност: Културология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от hriskataaa »

Един въпрос и от мен. :D
С моя съученичка е почти 100% сигурно,че сме приети в една и съща специалност.Може ли да стане така ,че да се запишем в една група,ако да-къде и как се случва това?
Мерси предварително :)
"През тялото й си преминаваше странно чувство.То я накара да остане жива достатъчно дълго,за да изживее живота си до него.Да се бори за единственото,за което знаеше,че е достатъчно добро,благородно и силно,за да си струва да рискува всичко-любовта. "
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Японистика

Мнение от aikaeimin »

@enyla Да, снимките са стандартни за документи. Това за 4/6 е стара информация, която, типично за СУ, не е обновявана от твърде много време.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

enyla написа:Един леко глупавичък въпрос и от мен: тези снимки наистина ли трябва да са 4/6 см? Никъде в града не правят такива...
:shock: Ти в кой град живееш? :shock:
Facebook
Изображение
Аватар
jorobekyma
В началото бе словото
Специалност: Изучаване на човешката глупост

Мнение от jorobekyma »

svetlio.varna написа:Ти в кой град живееш?
Представяш ли си, не правят такива снимки :shock: :shock: :shock: Какво значение има откъде е...

Да се върнем на темата - къде и какво трябва да напишем, за да бъдем 3-ма приятели в едно общежитие, защото уж можело само по 1 човек да си изберем?
И тримата сме в един факултет и баловете ни са предостатъчни.
Мод да си, муцунки да прайш
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Като си подавате документите онлайн, ще има място, където да посочите, че искате да сте заедно.
А дали ще можете да изявите желание, че искате и 3-мата да сте заедно ще разберете, когато отворят системата за подаване на документи, тъй като и ние ще ги видим за първи път тази година в електронен вариянт.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
niai
От дъжд на вятър
Специалност: компютърни науки

Мнение от niai »

jorobekyma написа:Да се върнем на темата - къде и какво трябва да напишем, за да бъдем 3-ма приятели в едно общежитие, защото уж можело само по 1 човек да си изберем?
Ако се случи да е така (т.е. да можете да пишете само по един човек), първият пише втория, вторият пише третия, третият пише... ясно е кой :wink:
noli me tangere
Аватар
hriskataaa
От дъжд на вятър
Специалност: Културология
Обратна връзка:

Мнение от hriskataaa »

hriskataaa написа:Един въпрос и от мен. :D
С моя съученичка е почти 100% сигурно,че сме приети в една и съща специалност.Може ли да стане така ,че да се запишем в една група,ако да-къде и как се случва това?
Мерси предварително :)
:roll:
"През тялото й си преминаваше странно чувство.То я накара да остане жива достатъчно дълго,за да изживее живота си до него.Да се бори за единственото,за което знаеше,че е достатъчно добро,благородно и силно,за да си струва да рискува всичко-любовта. "
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Ако говориш за група при специалността, както при Право например са на групи това как и с колко сте приети не е от такова значение. Като започнете лекциите ще имате възможност да се разпределите и ако имате желание не мисля, че има проблем да сте заедно :)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
svetlio.varna
Легендарен флуудър

jorobekyma написа:
svetlio.varna написа:Ти в кой град живееш?
Представяш ли си, не правят такива снимки :shock: :shock: :shock: Какво значение има откъде е...
Интересно ми е да знам кой е тоя град, в който няма един кадърен фотограф, който да направи снимка във формат, различен от този за лична карта :D Във всяко професионално фото могат да ти извадят снимка във формата на осмоъгълник с дължина на страните по желание на пациента :pirate:
Facebook
Изображение
Аватар
jorobekyma
В началото бе словото
Специалност: Изучаване на човешката глупост

Мнение от jorobekyma »

thegirl написа:Като си подавате документите онлайн, ще има място, където да посочите, че искате да сте заедно.
А дали ще можете да изявите желание, че искате и 3-мата да сте заедно ще разберете, когато отворят системата за подаване на документи, тъй като и ние ще ги видим за първи път тази година в електронен вариянт.
Дам, това и аз го знаех, но явно няма никаква информация. Благодарим за отговорчето.

niai написа:
jorobekyma написа:Да се върнем на темата - къде и какво трябва да напишем, за да бъдем 3-ма приятели в едно общежитие, защото уж можело само по 1 човек да си изберем?
Ако се случи да е така (т.е. да можете да пишете само по един човек), първият пише втория, вторият пише третия, третият пише... ясно е кой :wink:
Ние, че ще направим така, ще направим, това е ясно, но не е нужно да се правят чак толкова "сложни" системи. Туковиш някой от настаняващите се забъркал :)

svetlio.varna написа:Интересно ми е да знам кой е тоя град, в който няма един кадърен фотограф, който да направи снимка във формат, различен от този за лична карта :D Във всяко професионално фото могат да ти извадят снимка във формата на осмоъгълник с дължина на страните по желание на пациента :pirate:
Да се правя ли на модератор и да ти казвам, че това мнение не е по темата и може да я попиташ на лично 8) 8)
Аз снимка във формата на пентаграм (звездичка) все още не съм виждал да правят, пък нашто фото си е доста "кадърно" ;)
Мод да си, муцунки да прайш
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Aз отговарям на тебе, не на нея :lol: и ако си мислех, че дразниш някого, бъркаш доста :D
Facebook
Изображение
Аватар
el_encantadorche
В началото бе словото

Мнение от el_encantadorche »

Сегааа... ето един въпрос от мене, да се позабавлявате малко... :lol: Че, оказва се, май съм се заблудил мъничко... :shock: :lol: :lol: Във файла с таксите за обучение чак сега видях, че пише "годишни" такси... Все съм си мислел, че са за 1 семестър... Та... ако например годишната такса за дадена специалност е 500лв., то при записването ще трябва да платя 250лв (колкото би трябвало да е единият семестър)... Или не...?
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Toчно така, плаща се 1/2 от годишната. :)
Facebook
Изображение
Аватар
yOankaa
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от yOankaa »

1. Диплома за завършено средно образование, която се съхранява в отдел “Студенти” на съответния факултет до края на следването;
2. Лична карта;
3. Три снимки с формат 4/6 сантиметра.
4. Комплект документи за новоприети студенти (по образец);
5. Квитанция за платена такса за обучение. Таксата се утвърждава ежегодно с постановление на Министерския съвет;
Тия документи за новоприети ти ги дават на място, нали така ?
Tуризъм; 1 курс :mrgreen:

C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”