Едва ли ще ме върнат за едни снимки, но все пак.
СЛЕД изпитите - всичко за записването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването
Един леко глупавичък въпрос и от мен: тези снимки наистина ли трябва да са 4/6 см? Никъде в града не правят такива...
Някъде из форума прочетох, че са необходими обикновени снимки за документи.
- hriskataaa
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Един въпрос и от мен.
С моя съученичка е почти 100% сигурно,че сме приети в една и съща специалност.Може ли да стане така ,че да се запишем в една група,ако да-къде и как се случва това?
Мерси предварително
С моя съученичка е почти 100% сигурно,че сме приети в една и съща специалност.Може ли да стане така ,че да се запишем в една група,ако да-къде и как се случва това?
Мерси предварително
"През тялото й си преминаваше странно чувство.То я накара да остане жива достатъчно дълго,за да изживее живота си до него.Да се бори за единственото,за което знаеше,че е достатъчно добро,благородно и силно,за да си струва да рискува всичко-любовта. "
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
@enyla Да, снимките са стандартни за документи. Това за 4/6 е стара информация, която, типично за СУ, не е обновявана от твърде много време.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
enyla написа:Един леко глупавичък въпрос и от мен: тези снимки наистина ли трябва да са 4/6 см? Никъде в града не правят такива...
- jorobekyma
- В началото бе словото
- Специалност: Изучаване на човешката глупост
Представяш ли си, не правят такива снимкиsvetlio.varna написа:Ти в кой град живееш?
Да се върнем на темата - къде и какво трябва да напишем, за да бъдем 3-ма приятели в едно общежитие, защото уж можело само по 1 човек да си изберем?
И тримата сме в един факултет и баловете ни са предостатъчни.
Мод да си, муцунки да прайш
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Като си подавате документите онлайн, ще има място, където да посочите, че искате да сте заедно.
А дали ще можете да изявите желание, че искате и 3-мата да сте заедно ще разберете, когато отворят системата за подаване на документи, тъй като и ние ще ги видим за първи път тази година в електронен вариянт.
А дали ще можете да изявите желание, че искате и 3-мата да сте заедно ще разберете, когато отворят системата за подаване на документи, тъй като и ние ще ги видим за първи път тази година в електронен вариянт.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- niai
- От дъжд на вятър
- Специалност: компютърни науки
Ако се случи да е така (т.е. да можете да пишете само по един човек), първият пише втория, вторият пише третия, третият пише... ясно е койjorobekyma написа:Да се върнем на темата - къде и какво трябва да напишем, за да бъдем 3-ма приятели в едно общежитие, защото уж можело само по 1 човек да си изберем?
noli me tangere
- hriskataaa
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология
- Обратна връзка:
hriskataaa написа:Един въпрос и от мен.![]()
Мерси предварително
"През тялото й си преминаваше странно чувство.То я накара да остане жива достатъчно дълго,за да изживее живота си до него.Да се бори за единственото,за което знаеше,че е достатъчно добро,благородно и силно,за да си струва да рискува всичко-любовта. "
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Обратна връзка:
Ако говориш за група при специалността, както при Право например са на групи това как и с колко сте приети не е от такова значение. Като започнете лекциите ще имате възможност да се разпределите и ако имате желание не мисля, че има проблем да сте заедно 
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Интересно ми е да знам кой е тоя град, в който няма един кадърен фотограф, който да направи снимка във формат, различен от този за лична картаjorobekyma написа:Представяш ли си, не правят такива снимкиsvetlio.varna написа:Ти в кой град живееш?![]()
![]()
Какво значение има откъде е...
- jorobekyma
- В началото бе словото
- Специалност: Изучаване на човешката глупост
Дам, това и аз го знаех, но явно няма никаква информация. Благодарим за отговорчето.thegirl написа:Като си подавате документите онлайн, ще има място, където да посочите, че искате да сте заедно.
Ние, че ще направим така, ще направим, това е ясно, но не е нужно да се правят чак толкова "сложни" системи. Туковиш някой от настаняващите се забъркалniai написа:Ако се случи да е така (т.е. да можете да пишете само по един човек), първият пише втория, вторият пише третия, третият пише... ясно е койjorobekyma написа:Да се върнем на темата - къде и какво трябва да напишем, за да бъдем 3-ма приятели в едно общежитие, защото уж можело само по 1 човек да си изберем?
Да се правя ли на модератор и да ти казвам, че това мнение не е по темата и може да я попиташ на личноsvetlio.varna написа:Интересно ми е да знам кой е тоя град, в който няма един кадърен фотограф, който да направи снимка във формат, различен от този за лична картаВъв всяко професионално фото могат да ти извадят снимка във формата на осмоъгълник с дължина на страните по желание на пациента
![]()
Аз снимка във формата на пентаграм (звездичка) все още не съм виждал да правят, пък нашто фото си е доста "кадърно"
Мод да си, муцунки да прайш
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Aз отговарям на тебе, не на нея
и ако си мислех, че дразниш някого, бъркаш доста
- el_encantadorche
- В началото бе словото
Сегааа... ето един въпрос от мене, да се позабавлявате малко...
Че, оказва се, май съм се заблудил мъничко...
Във файла с таксите за обучение чак сега видях, че пише "годишни" такси... Все съм си мислел, че са за 1 семестър... Та... ако например годишната такса за дадена специалност е 500лв., то при записването ще трябва да платя 250лв (колкото би трябвало да е единият семестър)... Или не...?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Toчно така, плаща се 1/2 от годишната.
- yOankaa
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Тия документи за новоприети ти ги дават на място, нали така ?1. Диплома за завършено средно образование, която се съхранява в отдел “Студенти” на съответния факултет до края на следването;
2. Лична карта;
3. Три снимки с формат 4/6 сантиметра.
4. Комплект документи за новоприети студенти (по образец);
5. Квитанция за платена такса за обучение. Таксата се утвърждава ежегодно с постановление на Министерския съвет;
Tуризъм; 1 курс
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!